5 Tips om de wanden in jouw huis te stylen

Het is winter en dat betekent dat we weer veel meer tijd in huis doorbrengen. Een gezellig huis, waar jij je thuis voelt, is dan ook een pre. Tijdens de koude winterdagen halen we gezelligheid en warmte in huis. Zachte kussens, een lekker plaid, kaarsjes en in december wordt de kerstboom opgetuigd. Maar wist je ook al dat je met wandbekleding en toffe wanddecoratie heel veel warmte en gezelligheid in huis kunt halen? Wij hebben 5 tips om de wanden in jouw huis te stylen voor je op een rijtje gezet!

1. Het perfecte kiekje 

Fleur de wanden in jouw huis op met foto wanddecoratie. Deze wanddecoratie past bij iedere interieurstijl. Je bepaalt zelf wat voor jouw interieur geschikt is, een familieportret op plexiglas of een zelfgemaakt kiekje van een mooi landschap op canvas. Het aanbod is ruim en heel divers. De keuze is reuze! Heb je zelf geen mooie foto? Maak dan gebruik van de beeldbank. In de beeldbank van Fotogeschenk vind je diverse foto’s die gebruikt mogen worden voor een mooi object aan de muur. 

2. Kerstdecoratie voor aan de muur 

Wil jij graag een kerstboom in huis deze kerst? Maar heb je weinig ruimte? Dat hoeft gelukkig niet te betekenen dat jij geen kerstboom kunt versieren. Plan een uitje naar de Intratuin en koop een lange groene slinger, of meerdere, heel veel lampjes en andere decoratie die je aan de slinger vast kunt maken. Spijker zeven spijkers in een driehoekvorm in de muur of op een houten plaat die je tegen de muur aan kunt zetten. Drapeer de groene slinger(s) en de kerstverlichting om de spijkers en werk langzaam naar beneden. Voilà! Je hebt een kerstboom aan de muur. 

3. Musthave muurstickers

Met de muurstickers geef je iedere ruimte in een handomdraai een hele nieuwe look. Ze zijn eenvoudig aan te brengen en kunnen ook net zo eenvoudig weer worden verwijderd óf verplaatst. Ideaal als je graag regelmatig veranderingen aanbrengt in je interieur. Naast een mooie foto kun je ook kiezen voor teksten en vormen. Denk aan een leuke quote in de slaapkamer of een lief gedichtje met een hartje erbij in de babykamer. Lekker origineel, daar houden we van! 

4. Wandplanken zijn altijd een goed idee

Kun jij geen genoeg krijgen van leuke woonaccessoires? En kom je ruimte te kort met al die leuke spulletjes? Maak dan gebruik van wandplanken, hier kun je al die leuke accessoires op uitstallen en een kale, lege muur wordt weer helemaal gezellig! Wandplanken zijn bij bouwmarkten verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Op naar de bouwmarkt! 

5. Decoreer de buitenmuren

Wil je niet alleen jouw wanden in huis gezellig maken maar ook de buitenmuren in de tuin of op je balkon? Bij Fotogeschenk kun je de mooiste foto op buiten canvas laten drukken of op een houten frame laten spannen, foto op buiten canvas. Kleurecht, watervast en zonlichtbestendig. Het houten frame is bovendien gemaakt van stevige latten die nooit kromtrekken. Make it cosy everywhere!

>> Gordijnen zijn een must met de huidige gasprijzen 

>> Tips om van je huis een gezellig thuis te maken

4 reacties op “5 Tips om de wanden in jouw huis te stylen”

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d