Deze televisiemeubels geven je interieur een rustige uitstraling 

tv lift meubels tips

Een televisie aan de wand is nou niet bepaald het mooiste item in je interieur, toch? Dat kan mooier en daarom hebben we een paar toffe tips voor je om de televisie weg te werken. Deze televisiemeubels geven je interieur een rustige uitstraling en tillen je woonkamer naar een hoger niveau. 

Televisiemeubels met lift

We vinden een televisie nou eenmaal een onding aan de wand, dus dat moet toch anders kunnen. Tadaaa … maak kennis met deze toffe TV lift meubels. Een bijzonder meubelstuk en dat gewoon geproduceerd in ons eigen Nederland! Televisiemeubels met een lift waar de televisie perfect in past en met een druk op de knop omhoog komt zodra je televisie wilt kijken. En natuurlijk ook weer met een druk op de knop kunt laten zakken in het kastje. De perfecte oplossing om het grote zwarte en ongezellige scherm af en toe even weg te werken. Je wordt gelijk een stuk bewuster van televisiekijken, let maar op.

tv lift meubel tv lift meubel

Slimme opbergers

Wil je een televisiemeubel op maat laten maken of heb je zelf een prachtig antiek of vintage meubel die je graag een tweede leven wilt geven? Heb je een kastje van een dierbare gekregen of omdat het bestaande kastje een blikvanger is in je interieur? Geen probleem! Ze kunnen een bestaande kast ombouwen tot een TV lift meubel naar wens. Op deze manier heb je een uniek item in je interieur en het brengt tevens een rustige uitstraling in je woonkamer. Hoe tof is dat? Daarnaast heeft elk televisiemeubel voldoende functionele opbergruimte om spulletjes en kabels op te bergen. Ideaal!

tv lift meubel

Perfect voor kleine ruimtes

Heb je een klein huis, appartement of heb je een studentenkamer? Dan is een hoog en smal TV lift meubel dat van de grond komt ideaal! Het meubel komt niet ver naar voren en staat niet op de grond, dus dat geeft een ruimtelijk gevoel in je interieur. 

Voor elke stijl wat wils

Of je nu gek bent op een strakke en moderne stijl, liever gaat voor landelijk of toch kiest voor een stoere stijl … de TV lift meubel is leverbaar in elke kleur en elk meubelbeslag naar wens. Het past dus in elke stijl interieur en slaapkamer. Je kunt een kleur kiezen dat past bij de rest van je interieur of juist gaan voor een zachte kleur om de rustige uitstraling te behouden in de ruimte. Voor welk meubel en welke stijl of kleur je ook kiest, er is altijd iets moois, unieks en passends te vinden. 

>>> 5 Tips om de wanden in jouw huis te stylen 

>>> 3 Simpele tips om meer leefruimte te creëren 

Deze televisiemeubels geven je interieur een rustige uitstraling 

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: