Met deze warme thermosokken kan de verwarming wel een graadje lager

Koukleumen alert! Heb jij vaak last van koude voeten? Dat is niet prettig, want als je koude voeten hebt, krijgt de rest van je lichaam het ook sneller koud en wordt opwarmen best lastig. Zeker nu de huidige energieprijzen zo hoog zijn wil je voorkomen dat je de verwarming hoger moet zetten. Maar uiteraard is een simpele oplossing zo bedacht: thermosokken. Je krijgt er niet alleen heerlijk warme voetjes van, je kunt ook geld besparen op de energierekening met deze lekkere warme sokken. Met deze thermosokken kan de verwarming wel een graadje lager. 

Wat zijn thermosokken?

Thermosokken zijn een goed alternatief voor pantoffels. Ze geven je voeten warmte, omdat de sokken meestal gemaakt zijn van wol. Wol staat bekend om zijn warme, ventilerende en goed absorberende eigenschappen. Transpirerende voeten worden hiermee dus goed geabsorbeerd en blijven droog. Het dragen van thermosokken in de winter en wanneer je last hebt van koude voeten is dus zeker een aanrader. Maar wist je dat je wollen sokken ook heel goed in de zomer kunt dragen? Wollen sokken bieden in de zomer juist een ventilerende en verkoelende werking. Wol is dus het hele jaar door perfect te dragen.

Voordelen van warme sokken en thermosokken 

Warme sokken en thermosokken bieden warmte en comfort. Heerlijk om thuis te dragen, maar ook tijdens het sporten, wandelen of tijdens andere activiteiten. Maar dat niet alleen! Warme sokken en thermosokken bezitten nog veel meer voordelen. We sommen ze voor je op.

 • Met warme sokken en thermosokken kan de verwarming wel een graadje lager, want je voeten worden heerlijk warm en je lichaam koelt daardoor niet extra af. 
 • Ze hebben een comfortabele pasvorm.
 • Ze zijn gemaakt van goede kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende prijsklassen.
 • Warme sokken en thermosokken zijn ademend, dus ze absorberen transpiratievocht optimaal. Ideaal wanneer je snel last hebt van zweetvoeten. 
 • Je hebt ze in verschillende soorten, maten en kleuren. Tegenwoordig zijn ze helemaal hip door de mooie printjes.

Meer handige tips om de verwarming een graadje lager te kunnen zetten 

Geld besparen op de energierekening? Naast warme sokken en thermosokken zijn er natuurlijk nog genoeg andere tips om de verwarming een graadje lager te kunnen zetten om geld te besparen op de energierekening. We hebben ze hieronder voor je verzameld. Doe er je voordeel mee!

 • Kleed jezelf lekker warm aan. 
 • Houd ramen en deuren dicht, maar blijf wel ventileren. Verse buitenlucht wordt namelijk sneller en beter opgewarmd dan lucht die al aanwezig is in de ruimte. 
 • Laat overdag de zon in je huis schijnen zodat het lekker warm wordt op een natuurlijke en goedkope manier.
 • Gordijnen zijn een must met de huidige gasprijzen. Dus sluit de gordijnen zodra de zon onder gaat en gebruik gordijnen gemaakt van dikke stof, zodat kou buiten blijft en het binnen behaaglijk warm is. 
 • Leg een warm fleecedeken over je heen als je op de bank gaat liggen of achter je bureau aan het werk bent.
 • Steek de kaarsjes aan. Dit is niet alleen gezellig, het geeft ook nog eens de nodige warmte af. 
 • Kruip lekker op tijd onder de wol en maak gebruik van comfortabel en warm beddengoed
 • Bekijk goed waar je je huis nog kunt verduurzamen, zodat je de kachel nog een graadje lager kunt zetten om nog meer geld te besparen op de energieprijzen.

Zijn we nog belangrijke tips vergeten, laat het ons gerust weten! Wij zijn benieuwd!

Met deze warme thermosokken kan de verwarming wel een graadje lager

Eén reactie op “Met deze warme thermosokken kan de verwarming wel een graadje lager”

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: