Geef je tuin sfeer met energiezuinige en duurzame tuinverlichting

De zomer is in aantocht en dat betekent dat we weer meer tijd in de tuin of op het balkon gaan doorbrengen. Heerlijk, ik ben gek op zomerse dagen en zomeravonden. Kom maar door met dat mooie weer, we can’t wait! Het begint dan ook weer te kriebelen om de boel lekker onder handen te nemen. Hoe meer sfeer, hoe beter! Sfeer creëer je niet alleen met gezellige kussentjes op de bank van je tuinset, leuke plantjes en bloemetjes op tafel, maar ook met tuinverlichting. En dan hebben we het niet zomaar over tuinverlichting, maar over solar tuinverlichting. Geef je tuin sfeer met energiezuinige en duurzame tuinverlichting

Tuinverlichting op zonne-energie

Zeker met de huidige energieprijzen is het niet zo’n gek idee om je eens te verdiepen in tuinverlichting dat werkt op zonne-energie. Het is echt ideaal, want je zit nooit met snoeren te prutsen en je bent ’s avonds altijd voorzien van verlichting. Bovendien scheelt het een hoop in je portemonnee, ook wel lekker toch? Je hebt diverse sfeervolle solar lampen. Van solar wandlampen tot tafellampen, staande lampen, hanglampen en nog véél meer om je tuin te voorzien van nog meer sfeer. Zo worden de borrelavondjes in de tuin met vrienden en/of familie alleen maar gezelliger!

Hoe werkt energiezuinige en duurzame tuinverlichting?

Tja … hoe werkt dat nou eigenlijk, verlichting op zonne-energie? Dat gaan we je uitleggen. Dankzij de zonnepanelen aan het armatuur van de lamp, wordt het zonlicht dat overdag wordt geproduceerd omgezet in elektrische energie. Deze elektriciteit wordt opgeslagen in de oplaadbare batterijen die de solar lamp van stroom voorziet als het donker wordt. De solar lampen worden als het ware overdag opgeladen om ’s avonds te kunnen shinen. Best een bijzonder proces hè?

De energiezuinige en duurzame solar lampen zijn voorzien van een sensor die je gemakkelijk kunt bevestigen aan de muur of schutting. Plaats de verlichting op een zonnige plek en laat de zon verder het werk doen! Voor welke look kies jij in je tuin? Ga je voor warm wit of retro look, een bijzonder vlam-effect, een modern design of ga je liever voor klassiek design? Er is voor ieder wat wils te vinden! Heb jij ook al zin om in de tuin aan de slag te gaan?

Tuinverlichting met extra sfeer

Heb je ook wel eens gehoord van solar bloemen en dieren? Dit is sfeerverlichting mét extra sfeer, ja het kan echt! Solar bloemen en solar dieren met ingebouwde lampen werken ook op zonne-energie. Zowel overdag als ‘s avonds geeft deze tuinverlichting op een unieke manier extra sfeer aan jouw tuin of balkon. Je steekt ze in de grond of zet ze in een bloemenbak op een zonnige plek en voilà … gezelliger dan dit wordt het niet!

Ben jij ook op zoek naar verlichting zonder snoeren die ook nog eens energiezuinig en duurzaam zijn? Geef je tuin sfeer met energiezuinige en duurzame tuinverlichting van Enjoy the Sun. Goed voor jou, je portemonnee en goed voor het milieu. Happy shopping!

>>> Is jouw tuin al zomerklaas? Check deze 4 tips

>>> Duurzame dakbedekking voor je schuur

Geef je tuin sfeer met energiezuinige en duurzame tuinverlichting

2 reacties op “Geef je tuin sfeer met energiezuinige en duurzame tuinverlichting”

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d