Zo bereik je in 3 stappen een stralende huid

Een stralende huid wil natuurlijk iedereen. Helaas heb je dit niet altijd volledig in de hand, want hallo invloeden van buitenaf en hallo hormonen … die gaan compleet hun eigen weg. Maar je kunt er zelf natuurlijk wel alles aan doen om te werken aan een stralende huid. Hoe? Dat gaan we je uitleggen. Zo bereik je in 3 stappen een stralende huid

Stralende huid van binnenuit

Zoals we al schreven is het bereiken van een stralende huid afhankelijk van verschillende factoren. Zowel van binnenuit als van buitenaf. Van binnenuit spelen hormonen een grote rol, maar dat niet alleen. Ook voeding en leefstijl is van uiterst belang. Daarom geven we je de volgende tips om te werken aan een stralende huid. Ze zijn heel simpel en gemakkelijk toepasbaar. 

  • Drink voldoende water. Water is een van de belangrijkste punten voor een stralende huid. Drink ongeveer 1,5 tot 2 liter water per dag. Dit zorgt ervoor dat je huid van binnenuit wordt gehydrateerd en afvalstoffen goed worden afgevoerd. 
  • Vermijd zo veel mogelijk suikers. Suikers zijn echte boosdoeners als het gaat om de huid. Suikers hechten zich aan het collageen van de huid waardoor de huid minder elastisch wordt en hierdoor sneller rimpels kunnen ontstaan. 
  • Eet zo gezond mogelijk. Ook al is dat niet altijd mogelijk, probeer zo gezond mogelijk te eten. En breng ook variatie aan in je voedingspatroon. Eet voldoende groente en fruit per dag om aan de belangrijkste vitamines en mineralen te komen. 
  • Voldoende slaap is eveneens belangrijk voor een gezonde en stralende huid. Zorg dat je elke dag rond dezelfde tijd naar bed gaat en weer opstaat. Voldoende slaap, minimaal 8 uur, werkt bevorderend voor een gezonde en stralende huid. Kom jij aan minimaal 8 uur slaap?

>>> 7 Redenen waarom water drinken belangrijk is

Stralende huid van de buitenkant

Nu we weten wat we van binnenuit kunnen doen, kunnen we naar de volgende stap. Werken aan een stralende huid van de buitenkant. Uiteraard in combinatie met bovenstaande stappen om van binnenuit aan een stralende huid te werken. Zo bereik je in 3 stappen een stralende huid:

Stap 1: Reinigen

De belangrijkste stap om van de buitenkant te werken aan een stralende huid, is door de huid te reinigen. De huid krijgt te maken met allerlei weersinvloeden, maar ook door andere vuilmakers, zoals uitlaatgassen, huidsmeer en make-up. Daarom is het belangrijk om elke ochtend en avond je huid grondig te reinigen met een milde en zachte cleansing oil. 

Stap 2: Hydrateren

Naast reinigen van de huid is hydrateren ook een belangrijk onderdeel voor het krijgen van een stralende huid. Een stap die snel vergeten wordt, maar minstens zo belangrijk is. Ook je huid heeft dorst en moet worden aangevuld met water, want je huid transpireert en verliest vocht. Hierdoor wordt de huid sneller droog en liggen er huidproblemen en rimpels op de loer. Hydrateer je huid na elke reiniging met bijvoorbeeld een face mist. Spray dit op je gezicht, hals en decolleté en ga direct verder met de volgende en laatste stap.

Stap 3: Verzorgen

We sluiten de belangrijke stappen af met de laatste stap: het verzorgen van de huid. Gebruik de miracle beauty oil samen met de hydraterende face mist. Heerlijk om de dag vol energie te starten en een fijne verzorging om de dag mee af te sluiten. Het product wordt goed opgenomen door je huid, omdat je huid nog vochtig is van de vorige stap. Je hoeft de face mist dus ook niet eerst te laten intrekken. Je kunt de beauty oil er direct overheen gebruiken voor optimale hydratatie en een betere opname van het product. Tip: Vergeet ook vooral niet je hals en decolleté te reinigen, hydrateren en verzorgen. 

Deze 3 belangrijke stappen voor een stralende huid zitten verpakt in 1 set van AbbeyLAB. Probeer deze set met 10,- welkomstkorting, bij inschrijving van de nieuwsbrief. De producten van AbbeyLAB zitten boordevol goede ingrediënten uit de natuur. Check de heerlijke en pure producten van AbbeyLAB en ontdek jouw favoriete skinroutine. 

>>> 5x Waarom uiterlijke verzorging ook voor mannen belangrijk is 

Zo bereik je in 3 stappen een stralende huid

 

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d