Een origineel, persoonlijk en duurzaam cadeau

Wist je dat bomen symbool staan voor inspiratie, kracht, stabiliteit, groei en wijsheid? Dit gun je toch iedereen? Inclusief jezelf! Bij geefeenboompje.nl vind je diverse cadeauboompjes, ieder boompje staat voor een andere gelegenheid en ieder met hun eigen unieke symboliek. Een origineel persoonlijk en duurzaam cadeau mét persoonlijke boodschap om iemand mee te verrassen. Bovendien is het ook een duurzaam cadeau. Je maakt iemand blij en je maakt de wereld een stukje groener. We like it! 

Soorten cadeauboompjes

Je kunt kiezen uit 12 verschillende soorten cadeauboompjes, je kunt het zo gek niet bedenken! Wil jij die toffe peer van een collega, je (schoon)vader of buurman in het zonnetje zetten? Verras hem met een eigen perenboompje. Vier de liefde met het liefdesboompje en pluk er samen de vruchten van. Iemand bedanken? Dat doe je met het dankjewel boompje. Proosten op het leven? Gewoon omdat het kan? Ga dan voor het wijnboompje, speciaal voor een echte levensgenieter. Santé! 

Selecteer jouw persoonlijke geschenk op basis van het soort boompje of op basis van de juiste gelegenheid. Geef jij graag een extraatje? Dan zijn de grotere cadeaupakketten met extra items een aanrader of voeg een leuke videoboodschap toe aan het boompje. Kun je niet kiezen uit alle boompjes? Dan is een cadeaubon ook een mooi idee. Zo kan de gelukkige zelf een boompje uitkiezen.  

 

Geluksgevoel 

Wist je dat groene planten ook bijdragen aan je geluksgevoel? Redenen genoeg om jezelf ook een boompje cadeau te geven. Bekijk op de website hoe je ze moet verzorgen, ieder boompje dient op eigen wijze verzorgd te worden. Het is echt niet moeilijk en groene vingers is geen must, het is juist een heerlijke bezigheid. Het is ook superleuk om een boompje samen met je kind(eren) te verzorgen. Zo leren ze dat wat je aandacht geeft, groeit!

Speciaal voor bedrijven

De verjaardagservice is speciaal voor bedrijven! Dus ben je op zoek naar een origineel, persoonlijk en duurzaam cadeau voor collega’s of relaties die jarig zijn? Bij geefeenboompje.nl wordt het voor je geregeld! Stuur een Excel overzicht met: naam, bezoekadres, datum van de verjaardag en een mooie persoonlijke boodschap op. Het felicitatieboompje wordt dan in een luxe en feestelijke cadeauverpakking bij de jarige geleverd! 

Goede doel steunen

Weet je wat helemaal tof is? Met het kopen en schenken van een boompje steun je gelijk het goede doel. Win-win! Want van elk verkocht boompje gaat namelijk € 0,50 naar JustDiggit. Een organisatie die door het toepassen van verschillende technieken het regenwater de grond in helpt, in gebieden waar het enorm droog is door bijvoorbeeld klimaatverandering of ontbossing. Hierdoor krijgen bomen en planten opnieuw een kans om te groeien. Dit prachtige initiatief geeft je toch gelijk een goed gevoel!? Geef groen geluk door!

>>> 4 Keer waarom groene planten op kantoor een must zijn

>>> Buitenleven, inspiratie voor meer buitengeluk

Een origineel, persoonlijk en duurzaam cadeau

2 reacties op “Een origineel, persoonlijk en duurzaam cadeau”

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d