7 Inspiratietips om bijzondere momenten te vieren

Het leven zit bomvol bijzondere momenten die gevierd moeten worden! Van kleine geluksmomentjes tot grote momenten die de mooiste herinneringen opleveren. Denk aan verjaardagen, het behalen van diploma’s, samenwonen, trouwen en nog véél meer. Maar ook een klein succes op je werk of een etentje met familie zijn bijzondere momenten waar we bij stil moeten staan en die gevierd mogen worden. We hebben in deze blog 7 inspiratietips om bijzondere momenten te vieren voor je verzameld!

1. Een verjaardag om nooit te vergeten

De één gaat he-le-maal los als het om verjaardagen gaat en de ander laat het liever stilletjes voorbij gaan. Wij vinden dat een verjaardag een feestje waard is en bij feestjes horen natuurlijk cadeautjes! Bij 100%leuk vind je de meest originele cadeautjes om iemand mee te verrassen voor zijn of haar verjaardag. Geef een momenten fles cadeau vol lekkere snoepjes of een luxe voetenbadje voor een ontspannen geluksmoment. 

 

2. Een eigen huis, een plek onder de zon…

Een eigen huis, dat is een mijlpaal in je leven. Onwijs spannend maar leuk! Een bijzonder moment dat vaak onder het mom van een housewarming wordt gevierd met een hapje en een drankje. Uiteraard mag een rondleiding niet ontbreken, maar wat dacht je van een leuke speurtocht? Een originele manier om jouw nieuwe stulpje te showen aan de gasten. Denk bijvoorbeeld aan leuke vragen over bepaalde objecten in huis, de antwoorden zijn te vinden in de kamers. Vergeet niet om af en toe een hint te geven! 😉

 

3. We said YES! 

Trouwen is een bijzonder moment, een moment waarop je daadwerkelijk uit elkaar barst van geluk. Het hoofdingrediënt voor een goed huwelijk is een heleboel liefde. Dat geldt ook voor het blikje liefde van 100%leuk, dit blikje is gevuld met zaadjes om madeliefjes te kweken. Met een beetje water, licht en vooral heel veel liefde groeien ze uit tot mooie bloemen! Een origineel cadeautje voor in de tuin, perfect voor een kersvers bruidspaar. 

4. I did it!

Heb jij wel eens een succes behaald op je werk? Eentje waar je écht trots op bent en waarvan je dacht; hier moet op gedronken worden! Stel voor om op je werk bij ieder succesvol moment dat je met je team of afdeling behaald, een borrel te organiseren! Of om een groot stuk taart te eten en een confettikanon te laten ploppen. Het leven is immers te kort om succesvolle momenten voorbij te laten gaan! 

5. Een nieuw leventje

Baby on the way! Er is nieuw leventje opkomst, een heel bijzonder moment voor een bijzonder cadeau. Verras de aanstaande ouders met een lieve kaart waar je een mooie persoonlijke tekst in kan schrijven. Of stel een verwenpakket samen met lekkernijen, een leuk boek over het ouderschap en producten voor extra ontspanning. 

 

6. Jullie zijn de liefste

Zet je vader en moeder in het zonnetje op vader- of moederdag! Maak een heerlijk ontbijtje en leg er een cadeautje bij met een persoonlijke boodschap. Geef je moeder een zeephart, omdat je ontzettend blij bent met haar, ze goud waard is en omdat geluk ook in een heerlijk zeepje zit. Voor de liefste vaders is het PAprika kweek flesje een bijzonder gebaar. Laat liefde groeien!

7. Gewoon omdat het kan

Je moet het leven vieren mét of zonder bijzondere momenten. Trek af en toe, gewoon omdat het kan, een fles bubbels open en proost op het leven! Wat vond jij van onze 7 inspiratietips om bijzondere momenten te vieren? Wij zijn benieuwd!

>>> Geef een origineel, persoonlijk en duurzaam cadeau

Eén reactie op “7 Inspiratietips om bijzondere momenten te vieren”

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: