4 Keer waarom groene planten op kantoor een must zijn 

Wist je dat groene planten om je heen een positieve werking hebben? Je snapt dus wel dat groene planten op kantoor of op je thuiswerkplek absoluut onmisbaar zijn. We leggen je uit waarom. 4 Keer waarom groene planten op kantoor een must zijn. 

1. Ze brengen sfeer en gezelligheid

Als iets belangrijk is op kantoor of op je thuiswerkplek, dan is het wel sfeer en gezelligheid.  Daar wordt namelijk iedereen happy van! Je brengt veel tijd door op je (thuis)kantoor, dus sfeer is absoluut van belang. Je wilt toch ook werken in een gezellige omgeving? Heb je een saaie werkplek? Zet er gerust een paar groene planten neer en je voelt je er gelijk thuis. Wedden? Het geeft tevens een goede indruk en sfeer wanneer je klanten ontvangt in een groene omgeving. 

> Het is zelfs aangetoond dat groene planten zorgen voor minder ziekteverzuim. Een goede reden dus voor ondernemers met personeel! 

4 Keer waarom groene planten op kantoor een must zijn 

2. Planten maken creatief

Wist je dat groene planten om je heen je creatief maken? Maar dat niet alleen, ze maken je ook productief en verbeteren de concentratie. Groene planten zorgen voor meer rust in je hoofd, waardoor je beter kunt functioneren. Dus zet gerust je hele (thuis)kantoor vol met groen geluk. Heb je geen groene vingers, weinig tijd of ga je liever voor gemak? Het mogen natuurlijk ook prachtige groene kunstplanten zijn. Deze hoef je af en toe alleen maar even af te stoffen en ze blijven altijd mooi.

3. Minder rumoerig op kantoor

Je kent het vast wel, je zit op kantoor en je moet je focussen voor een opdracht of project, maar het lukt niet. Je collega zit te bellen met een klant, je andere collega loopt heen en weer naar de printer en de koffiemachine pruttelt de hele dag maar door. Het kan soms best rumoerig zijn rondom je werkplek en hier kun je behoorlijk wat hinder van ondervinden. Nog een reden om groene planten in de werkruimte te zetten, want ze zorgen namelijk voor een betere akoestiek. Ze dempen geluiden en dat zorgt voor meer rust in de tent en in je koppie. Wel zo fijn! Zet de (holle) kantoorruimte lekker vol met mooie groene planten en er heerst binnen no-time een relaxed en rustgevend sfeertje. 

4. Groen maakt gelukkig

Uit wetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat een groene omgeving gelukkiger maakt. Zeker in deze bijzondere tijd is het een must. Daarom wandelen mensen ook zo graag in een groene omgeving. Hoog tijd dus om jezelf te omringen met zoveel mogelijk groene planten op je (thuis)kantoor. Groene planten brengen sfeer en gezelligheid, ze maken je creatief, er is minder rumoer om je heen én het maakt je gelukkiger! Moeten we nog meer zeggen?

>>> Bekijk nog meer groene Easyplants kunstplanten om je geluk te bevorderen. 

>>> Meer werkgeluk <<<

4 Keer waarom groene planten op kantoor een must zijn 

3 reacties op “4 Keer waarom groene planten op kantoor een must zijn ”

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: