Zo richt je je eigen kantoor in

kantoor-thuiswerken-4-inrichten-puurvangeluk.web

De laatste jaren zijn veel mensen steeds vaker thuis gaan werken. Tijdens de corona tijd was dit een verplichting, maar ook daarna hebben veel mensen ontdekt dat zij dit toch wel handig vinden. Je bespaart een hoop reistijd en je kunt ongestoord werken zonder dat je te veel collega’s om je heen hebt. Wanneer je regelmatig thuis werkt, dan wil je dit thuis ook in alle rust kunnen doen en dan kun je maar beter niet aan de eettafel gaan zitten. Hier heb je vaak niet veel rust en is het veel moeilijker om aan het einde van je werkdag deze af te sluiten. Een eigen kantoor in huis is daarom wel echt een goed idee. Zo richt je je eigen kantoor in, lees en laat je inspireren! 

kantoor-thuiswerken-3-inrichten-puurvangeluk.web

Een eigen ruimte in huis

Je hebt vaak niet veel ruimte om een kantoor aan huis te maken en dat zorgt ervoor dat het voor vrijwel iedereen mogelijk is. Een plekje op zolder of een kamer waar je nog geen functie voor bedacht had, is al snel genoeg. Het is daarbij wel belangrijk dat je je af kunt sluiten van de rest van het gezin. Begin met een mooie kleur op de muur, het is fijn als jij je er op je gemak voelt. Verschillende kleuren kunnen verschillende effecten met zich meebrengen en het kan interessant zijn om je daar eens in te verdiepen. 

kantoor-thuiswerken-inrichten-puurvangeluk.web

Comfortabel kunnen werken

Het uitzoeken van geschikte meubels voor je kantoor is ook een belangrijke klus. Je hebt nu de kans om voor echt comfort voor jezelf te zorgen en deze kun je maar beter pakken. Begin met een bureaustoel waar je echt lekker in zit en die er ook voor zorgt dat je in een goede houding kunt zitten. Zo kun je er een lange dag op doorbrengen. Daarbij is een bureau onmisbaar en het is slim om een bureau te kopen dat in hoogte verstelbaar is. Wanneer je zou willen staan, dan is dat bij dit bureau ook een optie. Zo kun je afwisselen en dat is tijdens een werkdag vaak wel prettig. 

Opgeruimd hoofd door een opgeruimde kamer

Ook is het goed om voor voldoende opslagruimte te zorgen. Wanneer je volledig vanuit huis werkt bijvoorbeeld, dan wil je niet altijd de ruimte inkijken en je werk zien liggen. Daarnaast geeft een opgeruimde kamer een opgeruimd hoofd en dit kun je gemakkelijk creëren door opbergdozen aan te schaffen, wat vakjes of een kast waar je genoeg in kwijt kan. Maak daarnaast de ruimte af door wat leuke accessoires neer te zetten waar je blij van wordt en bekijk of je een bescherming nodig hebt om krassen op de vloer te voorkomen. 

>>> 6 Tips om gezond en productief thuis te werken 

>>> 3 Manieren om meer vrijheid te creëren en toch geld te verdienen

kantoor-thuiswerken-1-inrichten-puurvangeluk.web

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: