Zo bereid je een tuinfeestje voor

tuinverlichting-tuinfeest-organiseren-1-puurvangeluk.web

Wanneer de temperaturen weer beginnen te stijgen en de zomer weer begonnen is, dan begint de periode waarin we allemaal massaal graag zo veel mogelijk in de tuin willen zitten om te genieten van het weer. Als je het geluk hebt dat je in deze periode jarig bent, dan is het ook veel leuker om niet binnen de verjaardag te houden, maar om er een leuk tuinfeest van te maken. Net als ieder ander feest, kost dit wel wat voorbereiding, maar vaak is het dit allemaal waard en kun je er op de dag zelf ook lekker van gaan genieten. Je bent ieder jaar tenslotte maar een keer jarig. Zo bereid je een tuinfeestje voor. 

Ook ‘s avonds fijn verlicht

Vaak is een tuinfeest nog niet afgelopen wanneer het begint te schemeren buiten en dan is het fijn als je de tuin voorzien hebt van goede buitenverlichting. Deze zijn daarnaast ook nog eens super belangrijk voor de sfeer. Met fijne buitenverlichting wordt het voor veel mensen nog lekkerder om nog even te blijven zitten en te genieten van de comfortabele zomeravonden. De buitenverlichting is daarnaast door de hele zomer heen een fijne toevoeging, maar biedt op de tuinfeestjes net wat extra sfeer en luxe om de dag op een fijne manier samen af te kunnen gaan sluiten met een borrel bijvoorbeeld. 

tuinverlichting-tuinfeest-organiseren-puurvangeluk.web

Goed voor de gasten zorgen

Op ieder feest zijn hapjes en drankjes onmisbaar en tijdens een tuinfeest is dit ook zeker het geval. Wanneer de temperaturen stijgen, dan is het belangrijk om goed te drinken en daarom kun jij beter zorgen dat je dit goed voorbereid hebt. Zet een tafel in de schaduw en vul deze met verschillende drankjes en vergeet er geen ijs bij te zetten. Ijs is altijd goed, maar bij warm weer is dit zeer aangenaam en scoor jij zeker punten. Wanneer je er nog een extra touch aan wilt geven, kun je fruit in deze ijsblokjes verwerken, door dit van tevoren in te vriezen.

tuinverlichting-tuinfeest-organiseren-2-puurvangeluk.web

Een leuk feest voor iedereen

Zorg daarnaast voor fijne plekken om het feest door te kunnen brengen. Sommige gasten zitten het liefst lekker te loungen op een fijne bank samen, terwijl anderen graag bij de statafel hun drankjes staan te nuttigen en gesprekken voeren. Zorg hierbij voor wat afwisseling en kleedt de locatie gezellig aan met wat slingers en wat andere leuke kleurrijke accessoires zoals lampionnen bijvoorbeeld. Daarnaast kun je extra punten scoren wanneer je ook voor wat schaduw zorgt, zodat niet iedereen de hele middag hoeft te branden in de zon. Hier kun je ‘s avonds ook lekker ontspannen als het wat frisser begint te worden. 

>>> Zo maak je een tuin gezelliger en groener 

tuinverlichting-tuinfeest-organiseren-3-puurvangeluk.web

 

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: