Vloerkleden om je woonkamer sfeervol aan te kleden

Niets is lekkerder dan je voetjes op een warm kleed te kunnen zetten. Zeker in de winter. Maar het is niet alleen lekker voor je voetjes, je interieur krijgt een flinke upgrade met een mooi vloerkleed. En aangezien we tegenwoordig allemaal veel meer thuis zijn en met de winter in het vooruitzicht, is een lekker warm vloerkleed een must. Check deze vloerkleden om je woonkamer sfeervol aan te kleden.

Vloerkleden van FRAAI 

Met de vloerkleden van FRAAI is thuiskomen altijd een feestje. Waar je ook van houdt en welke stijl ook bij jou past, met de FRAAI vloerkleden maak je van jouw huis een warm thuis. Een vloerkleed in de woonkamer is een must, maar je kunt natuurlijk overal in je huis een vloerkleed neerleggen. Of het nu in de woonkamer, slaapkamer of speelkamer van je kind(eren) ligt, de vloerkleden van FRAAI fluffen de boel altijd zo lekker op. 

Wit wollen vloerkleed 

Wol omarmt, het geeft warmte aan de voetjes en ziet er bovendien super sfeervol uit. Het wit wollen vloerkleed past bovendien in ieder interieur en is een 100% natuurlijke vezel die goed ademt en supersterk is. Een echte blikvanger voor de woonkamer. Je kunt het gemakkelijk combineren met verschillende interieurstijlen. Perfect met een stoer interieur, maar ook met een klassiek of luxe interieurstijl te combineren. En ben je erop uitgekeken na een poosje? Dan leg je het vloerkleed toch lekker in de slaapkamer. Zo stap je elke dag uit bed met je voetjes op een warm vloerkleed. 

Grijs vloerkleed saai? No way! 

Heb je het over vloerkleden om je woonkamer sfeervol aan te kleden, dan heb je het over een grijs vloerkleed. Denk je bij een grijs vloerkleed al gauw dat het saai is? No way, grijs is allesbehalve saai! Een effen grijs vloerkleed straalt rust uit en past perfect bij een minimalistische inrichting, maar is juist ook supermooi toe te passen in een druk ingerichte woonkamer. Een grijs hoogpolig vloerkleed kan juist net dat beetje extra sfeer aan je woonkamer toevoegen en past juist perfect bij verschillende stijlen. Mag het ietsje meer zijn? Kies dan voor een vloerkleed met een tof vintage motief, deze vloerkleden geven je woonkamer een extra sfeervolle upgrade.

Goedkoop vloerkleed kopen?

Wat voor een vloerkleed je ook kiest of waar je ook naar op zoek bent? Je vindt bij Volero altijd een vloerkleed die past bij jouw woonwensen en portemonnee. Of het nu een heel duur vloerkleed is of juist een goedkoop vloerkleed, kies altijd wat het beste past bij jouw smaak. Wil je regelmatig wisselen van interieurstijl? Dan is een goedkoop vloerkleed misschien handig om te kopen. Zo val je er geen buil aan wanneer je weer eens iets anders wil. Wil je eens wat vaker kunnen wisselen per seizoen? Kies in de zomer een luchtig vloerkleed en in de winter een hoogpolig warm vloerkleed. Met deze vloerkleden om je woonkamer sfeervol aan te kleden, krijgt je interieur een compleet andere look, zonder dat je flink in je portemonnee moet duiken.

>>> Meer interieur inspiratie <<<

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: