Top 5 leukste kinderfeestjes van Overijssel

Ben je nog op zoek naar leuke inspiratie voor een te gek kinderfeestje in Overijssel? Stop met zoeken! We hebben een top 5 leukste kinderfeestjes van Overijssel voor je op een rijtje gezet. Dat wordt lachen, gieren, brullen, maar vooral een mooi kinderfeestje vieren en herinneringen maken! Kinderen vinden deze te gekke activiteiten fantastisch, dus het wordt een kinderfeestje om nooit meer te vergeten. Let’s celebrate!

>> Check de Kinderfeestjes winkel om de kinderfeestjes compleet te maken!

1. De Flierefluiter

Spelen in de grootste (overdekte) speeltuin van Overijssel? Dan ben je bij De Flierefluiter in Raalte aan het juiste adres. Hier vier je het tofste feestje van het jaar! Uren vermaak op de schommels, glijbanen, skelters en ga zo maar door. Of het nu mooi of slecht weer is, bij De Flierefluiter schijnt altijd de zon! Je kunt namelijk altijd uren binnen in de overdekte speeltuin spelen, beneden én boven op de speelzolder. Speel de hele dag gezellig met je vriendjes en vriendinnetjes. Er is ook een overdekte kinderboerderij waar je lekker kunt knuffelen met konijntjes, geitjes, lammetjes en kuikentjes. Superleuk en schattig! Ook voor de allerkleinsten. Is het zonovergoten weer? Neem zwemkleding mee (voor kids die kunnen zwemmen) en waag een plonsje in het zwembad voor de nodige afkoeling. Je kunt kiezen uit diverse arrangementen en het feestje afsluiten met lekkere verse frietjes.


De Flierefluiter
Raarhoeksweg 49
8102 SZ Raalte 

2. Locohippo

Wil je er liever niet op uit, maar wil je lekker thuis een kinderfeestje vieren? Dat kan natuurlijk ook! Bij Locohippo kun je heel handig een kinderfeestje selecteren (en kopen) op leeftijd en thema voor een leuk feestje bij jouw thuis. Vanaf 6 jaar tot een jaar of 13 kun je kiezen uit de leukste kinderfeestjes. Met behulp van een handig en compleet draaiboek word je geholpen bij de voorbereiding en aankleding van een origineel verjaardagsfeestje waarover nog lang nagepraat zal gaan worden. De leukste kinderfeestjes vier je namelijk gewoon lekker thuis. Alleen de voorpret is al superleuk! Locohippo heeft ook toffe betaalbare feestpakketten en extra aankleding passend bij het kinderfeest beschikbaar om het feestje compleet in stijl te vieren. De kinderfeestjes die worden aangeboden zijn o.a. Robinson Survival Feest, Wie is… Ontmasker Feest, Heksenketel Griezelfeest en ga zo maar door. Voor echte avonturiers en durfallen. Check de website voor een compleet overzicht.


Locohippo
Rijssenseweg 10 
7451 GZ Holten

3. ‘t Binnenhof Paasloo

Vier je gezellige kinderfeestje bij ‘t Binnenhof in Paasloo. Dit is een kindvriendelijk familierestaurant met superleuke kinderfaciliteiten zoals een zwembad, speeltuin binnen en buiten, mini kinderboerderij en nog veel meer. Je kunt je hier gerust een hele dag vermaken en alles is op één locatie, ideaal! Kies uit één van de vele kinderfeestjes zoals als Prison Break, Berend’s Bever, Bak & Smulparty (8+), Speurtochten, Zwemfestijn, Aquabubbel, Klimplezier, Boerenactiviteiten, Kevertje Kees feestje en nog veel meer. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze bieden het aan. Duik na het thema feestje lekker in het overdekte zwembad of ga gezellig de speeltuin in met je vriendjes en vriendinnetjes. De middag wordt afgesloten met een frietje en een snack of een kinderpannenkoek met een glaasje ranja. Als dat geen tof kinderfeestje wordt!?


‘t Binnenhof 
Binnenweg 12
8378 JJ Paasloo

4. NuNature

Gelegen op de prachtige locatie Besthmenerberg bevindt zich de Klimbos Arena van NuNature. Meer dan 30 uitdagende hindernissen op verschillende hoogtes maakt dit klimpark tot een waar avontuur. Er wordt geklommen op 4, 7 en 10 meter hoogte. Daar wil je toch samen met je vriendjes en vriendinnetjes je feestje vieren! Paintballen onder, op en boven de grond: het kan allemaal. Het lijkt Fortnite in real life, dus kom achter je beeldscherm vandaan en ga de strijd aan met je vrienden. Ook voor kinderen hebben ze een aparte Paintball Arena. Loopgraven, bunkers en uitkijktorens maken dit veld tot een waar spektakel. Superstoer, ook voor meiden een geweldige ervaring! Er worden plannetjes bedacht, er wordt samengewerkt en vooral heel veel plezier gemaakt. Je kunt het kinderfeestje upgraden met een lekker drankje en een goed gevulde smulbox, inclusief verrassing. Heb je andere wensen? Bij NuNature kun je diverse arrangementen samenstellen en genieten van een origineel en actief kinderfeestje middenin de natuur die ook nog eens goed betaalbaar is. Dat wordt genieten geblazen!


NuNature
Besthemerberg 1
7731 PB Ommen
https://www.nunature.nl

5. De Koperen Ezel

Speelparadijs en kinderboerderij, de perfecte combinatie voor een leuk kinderfeestje! De Koperen Ezel in Epe ligt op de rand van Overijssel en is een superleuke plek voor een gezellig en geslaagd kinderfeestje. Je kunt kiezen uit vier te gekke arrangementen, maar alleen gezellig komen spelen mag ook natuurlijk. Naast spelen in het speelparadijs kun je ook ezels borstelen, rondjes rijden in de bak op een ezel, een huifkartocht door de natuur maken en cupcakes versieren. Hoe gezellig wil je het hebben? Er zijn verschillende arrangementen te kiezen, van een arrangement met onbeperkt ranja en een snoepje tot aan een arrangement met patat, saus en snack naar keuze. Je kunt het dus zo uitgebreid en feestlijk mogelijk maken als je wenst. De prijzen zijn super aantrekkelijk en de beleving is top. Een kinderfeestje vieren bij De Koperen Ezel is absoluut de moeite waard!

De Koperen Ezel
Kopermolenweg 4
8161RM Epe

>>> We hebben nog veel meer leuke kinderfeestjes geselecteerd! 

 

2 reacties op “Top 5 leukste kinderfeestjes van Overijssel”

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: