hotspot, inspiratie, Kids, Lifestyle, uittips

3 Keer de leukste kinderfeestjes van Gelderland

Een kinderfeestje is altijd een goed idee. Waar een jarige is, is natuurlijk een feestje. Met een kinderfeestje kun je van alles gaan doen. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Wij helpen je een handje op weg. 3 Keer de leukste kinderfeestjes van Gelderland.

1. HipKado

Met HipKado is het altijd feest! Lekker ouderwets knutselen is het nieuwerwets genieten! Kraaltjes, lintjes, knoopjes, veertjes, je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het. Met al deze materialen gaan jullie samen mooie creatieve dingen maken. Een Indiaanse hoofdtooi, schatkistjes versieren, Ibiza sieraden maken, vogelhuisjes pimpen, maskers maken en ga zo maar door. Je kunt samen bespreken wat de mogelijkheden zijn en voor welk feestje jij wilt gaan, want ze bieden kinderfeestjes op maat aan. Kies voor het materiaal, de techniek en/of een specifiek thema waar jij mee wilt werken. En weet je wat zo fijn is? Ze komen gewoon bij je thuis of op locatie naar wens! Jij zorgt voor limo en wat lekkers en het genieten kan beginnen. Voor jongens én meiden is dit leuk, want wie houdt er nou niet van knutselen en creatief bezig zijn onder het genot van lekkers? Je maakt samen de mooiste creaties die je mee naar huis mag nemen. Heb je gelijk een mooi item om je kamer mee te pimpen, om je sieraden in te bewaren of een te gek masker voor een leuke voorstelling. Een mooier aandenken is er niet!
Atelier de Huisvogel
Boomblauwtje 60
7323VR Apeldoorn

2. Atelier Hupsakee

Bij Atelier Hupsakee in Barneveld is een kinderfeestje altijd een unieke en feestelijke bedoeling. Dit is de plek waar je geïnspireerd raakt en waar jij je volop creatief kunt en mag ontwikkelen. In elk kind schuilt immers een creatieve kunstenaar! Ze beschikken bij het atelier over een ruime lichte zaal en een mooie overkapping buiten. Dus ook bij minder mooi weer kan er buiten onder de overkapping een kinderfeestje graffiti spuiten gegeven worden. Hoe gaaf is dat! Een superleuk en origineel kinderfeestje voor stoere, creatieve jongens en meisjes. Maar ook een kinderfeestje handletteren, figuurzagen, mozaïeken en een theaterfeestje behoort tot de mogelijkheden. Of wat dacht je van de 3 te gekke escaperooms in 3 thema’s? Beleef spanning en avontuur! Het team van Atelier Hupsakee staat klaar om mooie creatieve herinneringen te maken. Dat wordt een kinderfeestje om nooit te vergeten!
Atelier Hupsakee
Stationsweg 29
3771 VC in Barneveld

3. De Koperen Ezel

Speelparadijs en dierentuin De Koperen Ezel in Epe staat garant voor uren speelplezier en vertier! Een prachtige locatie om je kinderfeestje te vieren. Het leuke is dat je hier uit diverse arrangementen kunt kiezen. Zo is er voor ieder wat wils. Lekker spelen in de binnen- en buitenspeelplaats, skelteren op de skelterbaan, springen op de springkussens of ezels borstelen en ezel rijden in de bak. Na afloop krijg je zelfs een ezelrijbewijs mee naar huis. Superleuk! Wil je meer? Upgrade je kinderfeestje en neem een uitgebreider arrangement waarbij je cakejes of pannenkoeken kunt versieren en/of samen met je vriendjes en vriendinnetjes een half uur een huifkartocht mag rijden. Voor kids die houden van ravotten, spelen en dieren om hun heen. Kinderen hebben bij De Koperen Ezel de tijd van hun leven, ouders dus ook!
De Koperen Ezel
Kopermolenweg 4
8161RM Epe

Kijk hier voor meer kids inspiratie >>>

 

 

 

Geef een reactie