3 Keer de leukste kinderfeestjes van Gelderland

Een kinderfeestje is altijd een goed idee. Waar een jarige is, is natuurlijk een feestje. Je kunt met een kinderfeestje van alles gaan doen, maar wat ga je doen? Er is zelfs zoveel, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Maar wij helpen je een handje op weg met deze 3 keer de leukste kinderfeestjes van Gelderland.

Check de Kinderfeestjes winkel om de kinderfeestjes compleet te maken!

1. HipKado

Met HipKado is het altijd feest! Lekker ouderwets knutselen is het nieuwerwets genieten! Kraaltjes, lintjes, knoopjes, veertjes, je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het. Met al deze materialen gaan jullie samen mooie creatieve dingen maken. Een Indiaanse hoofdtooi wordt, schatkistjes versieren, Ibiza sieraden maken, vogelhuisjes pimpen, maskers maken en ga zo maar door. Je kunt samen bespreken wat de mogelijkheden zijn en voor welk feestje jij wilt gaan, want ze bieden kinderfeestjes op maat aan. Kies voor het materiaal, de techniek of een specifiek thema waar jij mee wilt werken. En weet je wat zo fijn is? Ze komen gewoon bij je thuis of op locatie naar wens! Jij zorgt voor limo en wat lekkers en het genieten kan beginnen. Voor jongens én meiden is dit leuk, want wie houdt er nou niet van knutselen en creatief bezig zijn onder het genot van lekkers? Je maakt samen de mooiste creaties die je mee naar huis mag nemen. Heb je gelijk een mooi item om je kamer mee te pimpen, om je sieraden in te bewaren of een te gek masker voor een leuke voorstelling. Een mooier aandenken is er niet!


Atelier de Huisvogel
Boomblauwtje 60
7323VR Apeldoorn

2. Atelier Hupsakee

Bij Atelier Hupsakee in Barneveld is een kinderfeestje altijd een unieke en feestelijke bedoeling. Dit is de plek waar je geïnspireerd raakt en waar jij je volop creatief kunt en mag ontwikkelen, want in elk kind schuilt immers een creatieve kunstenaar! Ze beschikken bij het atelier over een ruime lichte zaal en een mooie overkapping buiten. Dus ook bij minder mooi weer kan er buiten onder de overkapping een kinderfeestje graffiti spuiten gegeven worden. Hoe gaaf is dat! Een superleuk en origineel kinderfeestje voor stoere, creatieve jongens en meisjes. Maar ook een kinderfeestje handletteren, figuurzagen, mozaïeken en een theaterfeestje behoort tot de mogelijkheden of wat dacht je van de 3 te gekke escaperooms in 3 thema’s? Beleef spanning en avontuur, want dat is toch wat je wil tijdens je kinderfeestje? Het team van Atelier Hupsakee staat klaar om mooie creatieve herinneringen te maken, als dat geen kinderfeestje wordt om nooit te vergeten!


Atelier Hupsakee
Stationsweg 29
3771 VC in Barneveld

3. De Koperen Ezel

Speelparadijs en dierentuin De Koperen Ezel in Epe staat garant voor uren speelplezier en vertier, want dat is precies wat kinderen willen. Een prachtige locatie om je kinderfeestje te vieren. Het leuke is dat je hier uit diverse arrangementen kunt kiezen, dus er is voor ieder wat wils. Lekker spelen in de binnen- en buitenspeelplaats, maar je kunt ook skelteren op de skelterbaan, springen op de springkussens of ezels borstelen en ezel rijden in de bak. Na afloop krijg je zelfs een ezelrijbewijs mee naar huis, hoe leuk is dat? Upgrade je kinderfeestje en neem een uitgebreider arrangement waarbij je cakejes of pannenkoeken kunt versieren of samen met je vriendjes en vriendinnetjes een half uur een huifkartocht mag rijden. Mooier dan dit wordt het niet! Voor kids die houden van ravotten, spelen en dieren om hun heen, maar vooral willen genieten met vriendjes en vriendinnetjes. Kinderen hebben bij De Koperen Ezel de tijd van hun leven, ouders dus ook!


De Koperen Ezel
Kopermolenweg 4
8161RM Epe

>>> Meer leuke kinderfeestjes in Overijssel

>>> Check deze leuke kinderfeestjes in de omgeving van Drenthe

 

 

 

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: