3 Leuke en gezellige kinderfeestjes in Zwolle 

Er is er een jarig hoera hoera … en dat betekent een feestje!!! Gezellig samen met vriendjes en vriendinnetjes vieren dat je weer een jaartje ouder bent geworden. Dat is altijd een goed idee. We hebben 3 leuke en gezellige kinderfeestjes in Zwolle voor je. Lees en laat je inspireren!

>> Check de Kinderfeestjes winkel om de kinderfeestjes compleet te maken!

1. Corners Cake

Taartjes bakken en cupcakes versieren .. hoe zoet is dat? Corners Cake is de zoetste lunchroom op de mooie locatie in Zwolle. Naast lunchroom ben je hier ook welkom voor het volgen van toffe workshops en leuke en gezellige kinderfeestjes. In de oude stadskelder verzorgen ze kinderfeestjes voor minimaal 6 (excl. de jarige) en maximaal 10 kinderen. De jarige is altijd gratis, dat is toch een warm ehhh zoet welkom? Tijdens het kinderfeestje krijgen de kinderen uitleg over hoe je een taart of cupcake op verschillende manieren kunt versieren. Met zoete pareltjes en fondant maken de kinderen de mooiste en vooral de lekkerste creaties. Kinderen vinden dit altijd fantastisch! Om het plaatje extra gezellig te maken, zorgen ze dat de ruimte feestelijk wordt versierd. Zo voelt de jarige zich extra jarig en in het zonnetje gezet.

Ze geven diverse kinderfeestjes, zoals:

 • Cupcakes versieren
 • Cupcakes versieren met kinder high tea
 • Boltaartje versieren
 • Boltaartje versieren met kinder high tea

Hier zit vast wel een leuk en vooral smaakvol kinderfeestje tussen voor de kids. Niet alleen meiden vinden dit leuk, er zijn ook jongens die het superleuk vinden om te bakken en te versieren. Wie nodig jij uit voor je kinderfeestje?

Corners Cake
Sassenstraat 20
8011 PC Zwolle
T: +31 38 202 04 97
E: info@cornerscake.nl

corners cake Zwolle kinderfeestjes puurvangeluk corners cake Zwolle kinderfeestjes puurvangeluk corners cake Zwolle kinderfeestjes puurvangeluk

2. FunZone Zwolle

Kinderfeestje op de trampolines! Op zoek naar een uniek kinderfeestje waar je actief bezig bent en nog lang over napraat? Dan biedt FunZone Zwolle uitkomst. Hier kun je je heerlijk uitleven in het trampolinepark en samen mooie herinneringen maken. Met verschillende Jump Areas, zoals Freejumping, Ninja Parcours, Dodgeball, Slam Dunk, Aeroball en een Big Air Bag is er genoeg te doen! Onze jumprangers staan ook voor je klaar om de coolste tricks te leren. Een kinderfeestje bij FunZone Zwolle is er eentje om nooit te vergeten!

Bij ieder kinderfeestje zit het volgende inbegrepen:

 • 2 of 3 uur springen
 • Jumpsokken
 • Gereserveerde tafel
 • Onbeperkt ranja
 • Friet inclusief saus, tosti of pizza slices
 • Goodiebag met een verrassing voor de jarige
 • Mogelijkheid om je kinderfeestje uit te breiden met extra’s

Je kunt tevens gebruikmaken van gratis Wi-Fi en je parkeert je auto gratis voor de deur.

FunZone Zwolle
Ossenkamp 3
8024 AG Zwolle
T: 038-4524004
E: zwolle@funzone.nl

3. Confetti per Mail 

Wil je een kinderfeestje bij je thuis of op locatie? Dan biedt Confetti per Mail gegarandeerd een uniek kinderfeestje op maat en volledig naar wens. Zoek je een kinderfeestje voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 14 jaar van groep 1/2 tot en met groep 8 en wil je een kinderfeestje organiseren waarbij je niet dagen tot maanden aan het voorbereiden bent? Dan is Confetti per Mail echt een concept voor jou! Hier bieden ze namelijk leuke en gezellige kinderfeestjes aan voor binnen en buiten en op een locatie die jij wenst. Bij alle kinderfeestjes krijg je een overzichtelijk draaiboek in je mailbox met de bijbehorende website waarmee je aan de slag kunt. Tijdens het feestje worden de kinderen begeleid via de website en worden ze meegenomen in het thema van het kinderfeestje. Weer eens iets anders dan anders en gegarandeerd een aanrader.

Kinderfeestjes waaruit je kunt kiezen zijn:

 • Ziggy Zintuig
 • De VriendenClub
 • De Toverdrank
 • De verdwijning van Lotje
 • De zoektocht naar Lotje
 • Dwarsbomen
 • Dwarsbomen XL

Maar houd de website van Confetti per Mail in de gaten, want er komen steeds leuke nieuwe kinderfeestjes voor thuis bij.

Deze kinderfeestjes zijn een succes bij de kinderen. Bovendien wordt de band extra aangesterkt, omdat het kinderfeestjes zijn waarbij het groepsgevoel wordt versterkt. Samen opdrachten uitvoeren, elkaar tips geven en om adviezen vragen. Het is een kinderfeestjes waarbij de gezamenlijke ontwikkeling wordt ondersteund, een soort van teambuilding met vriendjes en vriendinnetjes. Let the party begin!

Confetti per Mail
confettipermail.nl

>>> Meer leuke kinderfeestjes in Overijssel

>>> Check deze leuke kinderfeestjes in de omgeving van Drenthe


kinderfeestjes Zwolle kinderfeestjes Zwolle kinderfeestjes Zwolle

3 Leuke en gezellige kinderfeestjes in Zwolle 

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d