Dit zijn 3 toffe tweedehandswinkels van Dordrecht 

Wie is er niet dol op mooie accessoires, toffe kleding, hippe schoenen en ga zo maar door! Dat komt mooi uit, want bij deze 3 tweedehandswinkels scoor je je favoriete items voor een prikkie. Gelukkig zijn we tegenwoordig steeds bewuster met het milieu bezig en om dit aan te moedigen zoeken wij de leukste pareltjes voor je uit waar je heerlijk kunt shoppen. En nog voor leuke prijzen ook. In deze dure tijden altijd welkom toch? Lees en laat je inspireren, dit zijn 3 toffe tweedehandswinkels van Dordrecht.

>>> Lees hoe je de mooiste pareltjes kunt vinden in de tweedehandswinkels

1. ReShare Store Dordrecht

Reshare Store Dordrecht is een tweedehands kledingwinkel van het Leger des Heils. Deze tof ingericht winkel is gevestigd aan de Voorstraat in Dordrecht. Hier ben je welkom om te snuffelen tussen de mooie items, voor een gezellig gesprek en een lekkere kop koffie. Vind je duurzaamheid ook belangrijk? Dan ben je hier zeker aan het juiste adres. Want hier ga je fantastische tweedehands kansjes vinden die er nog uitzien als nieuw. Om je garderobekast op te vullen, een lekkere warme winterse trui te scoren, een paar pumps om je schoenenkast mee aan te vullen en natuurlijk hippe en trendy accessoires om je outfits te upgraden. Wat je ook zoekt of juist niet zoekt, hier ga je het vinden.

En weet je wat nog een groot voordeel is? Ze krijgen regelmatig nieuwe items binnen van mensen die hun kleding en accessoires een tweede leven gunnen. Dus dat vraagt om meerdere bezoekjes per jaar om iets tofs te shoppen. Of je nu voor jezelf, je partner of voor je kinderen wilt shoppen … bij Reshare Store Dordrecht ben je altijd welkom! Je kunt ook jouw kledingkast onder handen nemen en kleding dat je niet meer draagt “resharen”? Zo kun je iemand ander blij maken, net zoals jij blij wordt van de spullen van Reshare Store. Geef geluk door! Je kunt de kleding inleveren bij alle ReShare Stores en op deze inleverpunten. 

Reshare Store Dordrecht
Voorstraat 262
3311 ET Dordrecht
T: 088 – 0657520
E: info@reshare.nl

2. JouWinkel Dordrecht

JouWinkel in Dordrecht is een uniek concept, een verkoopplaats met meer dan 10.000 gebruikte en nieuwe items. Je kunt het zo gek niet bedenken of je gaat het hier vinden. Een nieuwe kekke vaas voor je interieur, een kledingstuk om je wintergarderobe mee aan te vullen, prachtige vintage artikelen, maar ook andere leuke spulletjes. JouWinkel is een Fins concept dat hergebruik stimuleert om het milieu te ontlasten. En dat kunnen we alleen maar aanmoedigen.

Deze goed gevulde winkel is gelegen midden in de prachtige oude binnenstad van Dordrecht. Absoluut een bezoekje waard tijdens een dagje of weekendje Dordrecht ontdekken. En weet je wat zo leuk is aan dit concept? Je kunt hier zelf een stelling huren waar je jouw spullen aanbiedt en verkoopt. Hoe leuk is dit!? Zo gun je je jouw fijne spulletjes een tweede kans en je verdient er gelijk een extra zakcentje mee. Op deze manier ontstaan er superleuke en originele ingerichte hoekjes en een gevarieerd en wisselend aanbod, waardoor je graag regelmatig wilt komen snuffelen of je stelling komt aanvullen. Dat is nou precies wat we leuk vinden aan dit concept. Wanneer ga jij JouWinkel in Dordrecht een bezoekje brengen? 

JouWinkel Dordrecht
Voorstraat 238
T: 078 – 8428616
M: 06 – 13487434 of 06 – 13414349
E: info@jouwinkel.nu

3. Opnieuw & Co Dordrecht 

Opnieuw & Co Dordrecht is gevestigd aan de Merwedestraat, in dit kringloopwarenhuis vind je een ruim assortiment tweedehands items. Een winkel met maar liefst 2300 m2 aan tweedehands gelukjes. Als dat geen shoppen wordt! Heerlijk langs alle kasten en stellingen struinen op zoek naar dat ene vaasje, naar een fijn koffiezetapparaat of speelgoed voor je kleintje. Wil je tussen het shoppen door even bijtanken? Dat kan, want ze hebben een koffiecorner waar je kunt genieten van een heerlijk vers kopje koffie met iets lekkers, maar waar je ook zelfs een lekkere lunch kunt scoren. Zo heb je alle tijd om op je gemak in de winkel te snuffelen.

Opnieuw & Co werkt non-profit en heeft dus geen winstdoelstelling. Het is een innoverend, professioneel, klantvriendelijk en financieel onafhankelijk kringloopbedrijf waarbij alle winst binnen het bedrijf blijft. Hiervan creëren ze o.a. sociale werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en worden er ontwikkeltrajecten aangeboden. Dat vinden we extra van waarde! Een fijn kringloopwarenhuis waar je je direct thuis voelt en waar ze een neus hebben voor mooie producten die nog van waarde zijn. Maar wel voor een betaalbare prijs. Of je nu op zoek bent om je outfits compleet te stylen, spullen zoekt voor een make-over van je slaapkamer of je keukenaccessoires compleet wil maken … hier ga je het sowieso vinden. Opnieuw & Co heeft maar liefst 7 vestigingen, dus je kunt ook altijd nog een bezoekje brengen aan de andere mooi ingerichte kringloopwarenhuizen.  

Opnieuw & Co Dordrecht
Merwedestraat 52-54
3313 CS Dordrecht
T: 088 – 676 43 89
E: info@opnieuwenco.nl

Dit zijn 3 toffe tweedehandswinkels van Dordrecht. Heb jij nog mooie aanvullingen of kom je graag bij tweedehandswinkels in andere plaatsen? Laat het ons weten, want zo kunnen we elkaar blijven inspireren!

>>> Top 6 leuke tweedehandswinkels van Den Haag

>>> 9 Tweedehandswinkels en webshops van Rotterdam

 

Eén reactie op “Dit zijn 3 toffe tweedehandswinkels van Dordrecht ”

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d