Deze accessoires mogen niet ontbreken in je woonkamer

accessoires-interieur-tips-3-puurvangeluk.web

Hoewel het inrichten van de woonkamer voor veel mensen al een grote uitdaging is, is de uitdaging voor het uitzoeken van accessoires voor deze belangrijke ruimte vaak nog groter. Mensen hebben geen idee waar ze nou eigenlijk naar op zoek zijn en dat heeft soms als effect dat ze maar helemaal geen accessoires kopen of dat ze precies kopen wat iedereen heeft. Zo doen ze mee aan de trends, maar moet je altijd blijven wisselen. Omdat mensen zelf geen inspiratie hebben, nemen ze het maar gemakkelijk over, maar zo is het huis vaak niet helemaal je eigen smaak en dat is toch wel zonde.

Een vloerkleed in de kamer

Wanneer je een grote ruimte hebt, dan wil je dit idee wel eens doorbreken of wanneer je een kleine ruimte hebt, dan vind je het waarschijnlijk ook wel leuk om echt een gezellig hoekje te maken van je woonkamer of eethoek. Dan is een vloerkleed altijd een goed idee. Deze voelt natuurlijk lekker aan de voeten, maar maakt ook meteen een soort eiland van je woonruimte. Dit geeft meteen meer sfeer en warmte aan de ruimte. Kies een kleur die je mooi vindt en kijk bijvoorbeeld naar de kleur van de muur en van de bank om te zien of dit goed bij elkaar staat. Kijk eens op de site van webkarpet.nl voor wat inspiratie. 

accessoires-interieur-vloerkleed-puurvangeluk.web

Comfortabele sierkussens

Daarnaast is het altijd een stuk sfeervoller in huis door de bank te decoreren met verschillende sierkussens. Kies daarbij niet voor kussens in dezelfde stof van de bank, maar kijk naar de rest van de kleuren in huis en verwerk deze in de kussens. Zo blijft het een geheel, maar krijg je wel de sfeer waar je naar op zoek bent. Je kunt ook een plaid over de bank draperen om het geheel nog extra sfeer te geven en waar je ‘s avonds lekker samen televisie onder kunt kijken. Zo is het accessoire multifunctioneel. 

Persoonlijke touch

Wat iedere woonkamer afmaakt is het gebruik van persoonlijke accessoires. Zo lijkt je woonkamer geen standaard showroom en kunnen mensen echt zien wie er woont. Dit kun je doen door persoonlijke spullen te showen in een stolp bijvoorbeeld en door foto’s neer te zetten of op te hangen. Deze kun je op verschillende materialen laten drukken en zo wordt het op een mooie manier in je interieur verwerkt. Persoonlijkheid is in iedere ruimte ontzettend belangrijk, maar wordt nog vaak onderschat. Ga voor jezelf na welke spullen echt belangrijk voor je zijn, maar nu verstopt zijn in een kast of op zolder. 

>>> 5 Keer wat je met je vakantiefoto’s kunt doen 

fotowand-foto's-interieur-tips-puurvangeluk.web
accessoires-interieur-tips-puurvangeluk.web

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d