5 Keer wat je met je vakantiefoto’s kunt doen

vakantiefoto's-tips-4-puurvangeluk

Je kent het vast wel, je schiet onwijs veel mooie kiekjes tijdens je vakantie. Een toffe foto van de zee, van de prachtige accommodatie, de zon, de lucht, de kids, mooie plaatjes van het hele gezin en ga zo maar door. Want ja… je wilt die herinneringen het liefst zo lang mogelijk vasthouden. Het vakantiegevoel trouwens ook! Meestal blijven de vakantiefoto’s op de telefoon staan, scroll je af en toe even terug om ze te bekijken, maar daar blijft het meestal bij. Maar, je kunt er juist hele leuke dingen mee doen! Lees verder en laat je inspireren: 5 keer wat je met je vakantiefoto’s kunt doen.

1. Lijst je vakantiegeluk in

Precies dit! Meestal blijven de mooie kiekjes op de telefoon staan om ze vervolgens tussen de rest van de foto’s te laten verdwijnen. Maar we willen juist zo graag het vakantiegeluk en het gevoel zo lang mogelijk vasthouden. Dat kan natuurlijk perfect door de vakantiefoto’s in te lijsten. Lijst je vakantiegeluk in en kies na elke vakantie gewoon weer nieuwe kiekjes om in te lijsten. Zo houd je het gevoel van alle vakanties lekker lang vast. 

vakantiefoto's-tips-puurvangeluk

2. Fotoboek maken, zo gepiept

Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet zo’n fanatieke fotoboekenmaker ben. Het is vooral de tijd die vaak ontbreekt. Maar… gelukkig is daar een oplossing voor. Online fotoboeken bestellen is een regelrechte uitkomst! Na iedere vakantie is het handig om gelijk achter de laptop te duiken en aan de slag te gaan om een tof fotoboek te maken. Zo gepiept en superleuk om ze nog eens door te bladeren om dat zomerse fijne gevoel weer te ervaren.

3. Familieplanner of kalender

Wil je elke dag kijken naar je mooie vakantiekiekjes? Maak een familieplanner of kalender met jouw unieke en toffe travelpics. Kun je elke dag even lekker loeren naar het prachtige plekje op aarde. Een familieplanner is trouwens een must voor al die verjaardagen en feestjes die weer komen gaan, om dingen op te schrijven die we niet moeten vergeten en om juist helemaal niets op te schrijven om ons te herinneren aan een lekkere vrije dag.

vakantiefoto's-tips-1-puurvangeluk

4. Wall-of-Vakantiefame

Een Wall-of-Vakantiefame is heel tof! Maak bijvoorbeeld in de hal of in het trappengat een mooie wand met alleen maar vakantiefoto’s. Je kunt ook kaarten van de vakantiefoto’s laten maken en die ophangen met washi tape. Ideaal om ze weer weg te halen wanneer je weer eens wat anders wilt ophangen. Heb je gelijk die lange saaie muur gepimpt met jouw unieke foto’s. Loop er af en toe langs, sluit je ogen (niet op de trap) en waan je even helemaal terug in de tijd. Of wat dacht je van de toffe Modulari hexagons? De vorm en uitstraling van de zeshoekige foto’s zijn strak, maar door de losse elementen oogt het tegelijkertijd ook speels. Een blikvanger aan de wand!

5. Nog meer vakantiegeluk

En tot slot, er is nog meer vakantiegeluk te delen. Wat je nog meer met je vakantiefoto’s kunt doen? Je kunt bijvoorbeeld ook van jouw toffe vakantiefoto’s cadeautjes laten drukken. Wat dacht je van een muismat, mok, notitieboeken, agenda, schriften, placemats en ga zo maar door. Leuk om weg te geven, maar ook leuk om zelf te houden natuurlijk. Je mag jezelf af en toe echt wel even verwennen, print je vakantiegeluk!

>>> Tips om de beste vakantiefoto’s te maken 

vakantiefoto's-tips-3-puurvangeluk

 

10 reacties op “5 Keer wat je met je vakantiefoto’s kunt doen”

  1. Ja, leuk ik doe mee voor de vergroting met lijst. Ik zou graag een mooie foto van deze zomer bij mijn werkplek thuis hangen. Mochten we nog lang thuis moeten werken, heb ik in elk geval wat leuks om naar te kijken.

  2. De foto komt op onze overloop. Daar hangt nu een prachtige herinnering aan onze vakantie in Nicaragua. Een andere foto zou wel voor een fijne afwisseling zorgen. Herinneringen bewaren is het allermooiste.

  3. Wat leuk! Omdat mijn man en ik nog veel thuiswerken zijn we een werkkamertje aan het maken. Het zou erg gaaf zijn om daar een foto neer te zetten van een mooi vakantiemoment met ons gezin. Dan zien we waar wij voor werken:-)

  4. Wat ontzettend leuk! Ik zou deze graag in de gang ophangen zodat elke keer dat we binnen komen al het heerlijke gevoel ons ontvangt!

  5. Super leuk! Als herinnering aan het allerleukste moment van de vakantie, in de woonkamer!🤩

  6. bij mij komt de foto in de kamer te hangen want dat is de ruimte waar ik dagelijks de meeste tijd doorbreng en ik ook het meest geniet van de foto. Een vakantiefoto uit Zuid-Afrika is mij het meest dierbaar

  7. Ik doe graag mee om een mooie ingelijste foto te winnen. Deze zou ik ophangen in mijn woonkamer of mijn nieuwe studeerkamer. Dat hangt er net vanaf waar ik zin in heb om hem te hangen.

  8. In de werkkamer, dan denk ik bij een mooie natuurfoto, dat ik toch maar weer eens naar buiten moet gaan. Dus dat het pauzetijd is

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d