7 Keer geld besparen door online boodschappen te bestellen

online-boodschappen-bestellen-besparen-puurvangeluk

Elke dag of week komen ze weer terug, de boodschappen. De kosten die daarbij horen komen ook elke keer weer terug. Het zal je ook niet ontgaan zijn dat de boodschappen flink duurder zijn geworden. Daar gaat je huishoudgeld. Wil jij ook geld besparen op je boodschappen? Check ⇒ 7 keer geld besparen door online boodschappen te bestellen.

1. Geen benzine- en parkeerkosten

Met boodschappen bestellen heb je de eerste besparing al in de pocket, de benzine- en parkeerkosten. In sommige grote steden moet je zelfs betaald parkeren bij de supermarkt. Wanneer je online boodschappen bestelt worden ze bij je thuis afgeleverd door de bezorger. Boodschappenservice, ideaal! Hoef je ook niet op zoek naar een parkeerplekje en wat dacht je van het gesjouw van de boodschappen in en uit de auto plus de tijd die je kwijt bent aan het winkelen, parkeren en sjouwen. Je betaalt meestal wel bezorgkosten voor het afleveren van je boodschappen, maar soms kun je deze wegstrepen bij het aankopen van een bepaald bedrag of bij aanschaf van geselecteerde producten.

geld-besparen-supermarkt-puurvangeluk

2. Boodschappen aanvinken vanuit je keuken

Vol goede moed ga je thuis een mooi lijstje maken met boodschappen die je nodig hebt. Eenmaal in de supermarkt kom je erachter dat je het lijstje bent vergeten, kak! Dus ga je als een kip zonder kop de supermarkt door om de boodschappen bij elkaar te scharrelen. Eenmaal thuis aangekomen kom je erachter dat je de helft vergeten bent en de rest van je aankopen eigenlijk niet nodig hebt. Dag boodschappengeld! Wanneer je online je boodschappen bestelt kun je zo een blik werpen in je keukenkastje en zien wat je nodig hebt en gemakkelijk je boodschappen aanvinken op de site vanuit je keuken. Easy peasy!

supermarkt-besparen-boodschappen-puurvangeluk

3. Je komt niet in de verleiding

In de wachtrij bij de supermarkt heb je nog alle tijd om na te denken en boodschappen bij te pakken. En wat dacht je van al dat lekkers dat heerlijk binnen handbereik uitgestald ligt, de verleiding is groot! Wanneer je online je boodschappen doet, kom je niet in de verleiding in de wachtrij bij de kassa. Dat bespaart geld!

4. Je doet bewuster boodschappen

Door online je boodschappen te bestellen bij Jumbo, doe je veel bewuster boodschappen. Je bent meestal gericht aan het uitzoeken wat je echt nodig hebt en kunt bovendien heel gemakkelijk inspiratie voor recepten van de site afhalen zonder dat je te veel koopt voor het avondeten. En zo eet je ook eens wat anders dan alleen maar groente, vlees en aardappelen.

besparen-online-boodschappen-puurvangeluk

5. Geen zeurende kinderen

Mocht je ze hebben dan weet je direct waar we het over hebben. Boodschappen doen met kinderen is niet altijd even prettig. Ze willen van alles, worden continu aan de verleiding blootgesteld en vinden alles lekker. Oh ja.. ze hebben ook altijd honger! 😉 Daarnaast geeft het jou niet de kans rustig boodschappen te doen, maar gris je snel wat boodschappen uit het schap om maar weer snel weg te kunnen met de kinderen. Dure producten en producten die je eigenlijk niet nodig hebt zijn het gevolg.

6. Prijzen vergelijken

Wanneer je online boodschappen gaat bestellen kun je ook op je gemak prijzen vergelijken. In de supermarkt zie je soms door de bomen het bos niet meer, online kun je rustig checken welke goedkoper is. Je kunt zelfs sorteren op ‘laagste prijs’ of prijzen ‘van laag naar hoog’ selecteren. Wel effe goed de inhoud checken! De goedkoopste prijs kan ook het kleinste potje/bakje/zakje zijn met de minste inhoud. Kijk ook eens naar de voordeelverpakkingen die aangeboden worden. Misschien zou je ze normaal gesproken niet meenemen vanwege het gesjouw. Nu kun je dus je slag slaan, ze bezorgen de boodschappen gewoon in je keuken!

tips-online-boodschappen-puurvangeluk

7. Je ziet wat je uitgeeft

Heb je een specifiek budget voor je boodschappen? Wanneer je in de supermarkt boodschappen gaat doen heb je niet altijd door hoe hard het aantikt, totdat je bij de kassa komt. Wanneer je online je boodschappen bestelt zie je precies wat de kosten zijn. Kom je er iets boven, kun je gemakkelijk schrappen. Dat doe je bij de kassa niet zo snel. Zien wat je uitgeeft geeft meer overzicht en dus kun je op deze manier gemakkelijk geld besparen door online boodschappen te bestellen.

>>> Geld besparen op je energierekening?

>>> Zo bespaar je gemakkelijk geld op je vaste lasten

>>> 6 Tips voor een beter inzicht in je financiën

besparen-boodschappen-online-bestellen-puurvangeluk
7 Keer geld besparen door online boodschappen te bestellen

2 reacties op “7 Keer geld besparen door online boodschappen te bestellen”

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: