Laat je inspireren door deze 3 tweedehandswinkels van Nijmegen 

Shop jij wel eens bij een tweedehandswinkel? Wist je dat je in tweedehandswinkels de mooiste items kunt scoren en dat voor een prikkie! Dit keer hebben we 3 winkels in Nijmegen gevonden. Laat je inspireren door deze 3 tweedehandswinkels van Nijmegen.

>> Lees hoe je de mooiste pareltjes kunt vinden in de tweedehandswinkels

1. Het Goed 

De tweedehandswinkels van Het Goed zijn super inspirerend. Hier vind je elke dag (en vanaf 1 mei 2022 óók op zondag) nieuwe toffe vondsten. Op dit moment telt Het Goed 31 kringloopwarenhuizen verspreid over het land. De winkel in Nijmegen heeft een ruim assortiment. Mensen komen er niet alleen voor het snuffelen tussen de prachtige pareltjes, maar ze zijn ook op zoek naar een gezellig gesprek en een kopje koffie met wat lekkers. En daarvoor ben je in de koffiecorner bij Het Goed ook altijd aan het juiste adres.

Bij Het Goed zetten ze zich dagelijks in om gebruikte spullen een tweede leven te geven. Hierdoor wordt de afvalberg kleiner en levert het een positieve bijdrage aan een beter milieu. Hoe fijn klinkt dat? Ze bieden tevens passend werk aan mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Hierdoor ontstaat er een grotere kans voor ze om een baan te vinden bij een regulier bedrijf. De kringloopwarenhuizen van Het Goed zijn fris, eigentijds en vooral inspirerend. Ze verkopen bijzondere en unieke spullen, die door medewerkers mooi worden gepresenteerd. Het is een warenhuis om te shoppen én te ontmoeten. Mooi initiatief, heel duurzaam en vooral heel erg leuk om je door Het Goed te laten inspireren. 

Het Goed
Industrieweg 54
6541 TW Nijmegen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Verhip-vintage

Ben je op zoek naar een toffe outfit? Bij Verhip-vintage verkoopt Carolijne supermooie en exclusieve kleding om je garderobekast aan te vullen en je collectie compleet te maken. Carolijne, de eigenaresse van Verhip-vintage staat voor je klaar om je te voorzien van een vrijblijvend advies, wel op afspraak. Wil je lekker online shoppen, ook dat kan! Je gaat hier merken vinden van o.a. No Man’s Land, Summun, Diesel, Supertrash, Marc Cain, Airfield, Jane Lushka, Ibana, Ana Alcazar, Margriet Nannings, Vive Maria, Goosecraft, Fred de la Bretonniere, La Dress, Isabel de Pedro, Muchacha en River Woods. En dat allemaal voor mooie en betaalbare prijzen.

Het gezellige sfeertje bij Carolijne thuis en de ruime keuze aan kleding en accessoires maken het een feestje om hier te shoppen. Ze verkoopt prachtige tweedehands kledingstukken waarin je absoluut gezien wilt worden. Alles voor een feestelijke outfit, maar ook voor een zakelijke outfit ben je hier aan het juiste adres. Kleding, sjaals, schoenen, tassen, accessoires en meer en meer ga je hier vinden. Het is allemaal afgestemd op de seizoenen, dus je kunt elk seizoen weer lekker je garderobekast aanvullen. Een heerlijke plek om lekker rond te snuffelen, te passen, inspiratie op te doen en te vinden waar je naar op zoek bent of misschien juist iets vinden waar je helemaal niet naar op zoek was. Verhip-vintage heeft regelmatig inbreng van nieuwe items waardoor er een wisselend aanbod ontstaat. Wees welkom om (h)eerlijk te shoppen. Bel, mail of app even voor een afspraak.

Verhip-vintage
Weezenhof 8066
6536 CP Nijmegen

3. Ries Ruimt 

Bij Ries Ruimt verkopen ze tweedehands en vintage kleding, meubels, woonaccessoires, design, kunst, boeken, verlichting, elektrisch apparatuur, servies en andere hebbedingetjes voor kleine prijsjes. Klinkt als een grote inspiratiebron toch!? Of je nu je keuken wilt pimpen, je woonkamer een upgrade wilt geven of gewoon effe lekker wilt struinen? Bij Ries ga je gegarandeerd leuke spulletjes vinden om je huis een make-over te geven. Je weet bijna niet waar je kijken moet, zoveel toffe pareltjes.

Lekker struinen tussen de toffe meubels, witgoed, speelgoed voor de kids, decoratie, boeken, servies en kunst of wil je gewoon lekker snuffelen voor iets origineels? Je kunt hier zelfs een toffe outfit scoren. Gewoon voor alledag, voor je werk of voor een bijzondere gelegenheid. Wat je ook zoekt of juist niet zoekt, bij Ries Ruimt ben je altijd aan het juiste adres. Ze bieden een leuk en uitgebreid assortiment en ontlasten het milieu door afvalstromen tegen te gaan. Ze hebben een wisselend aanbod aan spullen, dus het is leuk om regelmatig binnen te lopen om te struinen. Laat je alvast inspireren door deze leuke winkel en ga lekker shoppen, want het mag weer!

Ries Ruimt
Zwanenveld 6600
6538 RZ Nijmegen

>>> Bekijk meer leuke en inspirerende tweedehandswinkels in Nederland

Laat je inspireren door deze 3 tweedehandswinkels van Nijmegen 

Eén reactie op “Laat je inspireren door deze 3 tweedehandswinkels van Nijmegen ”

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d