Zeg Ja, tegen refurbished apparatuur

Tegenwoordig worden we ons steeds bewuster van een duurzamer milieu. Door een duurzamere leefstijl toe te passen en door duurzame producten te kopen dragen we allemaal ons steentje bij. En zoals ook technologie zich blijft ontwikkelen in snelheid en het nieuwste apparatuur, ontwikkelen ze ook mee op het gebied van duurzame en groene techniek. Zeg Ja, tegen refurbished apparatuur en ontdek de voordelen ervan.

Wat betekent refurbished?

Groene techniek wordt tegenwoordig steeds duurzamer en populairder, dus dit kan ook perfect doorgevoerd worden bij apparatuur. Refurbished betekent: gereviseerd. Er wordt bij refurbished apparatuur gebruik gemaakt van de combinatie: technologie, gemak en duurzaamheid. Het betekent eigenlijk niets anders dan dat oude en eerder gebruikte apparaten worden schoongemaakt en gerepareerd. Deze apparaten, zoals bijvoorbeeld telefoons, computers en laptops krijgen als het ware een grondige opknapbeurt, waardoor de apparaten een tweede leven verdienen. 

4 Voordelen van refurbished apparatuur

Waarom een dure telefoon of tablet kopen, als je ook een goedkopere variant kunt kopen die ook prima zijn werk doet? Refurbished apparatuur is tegenwoordig helemaal hot en met het kopen van refurbished apparatuur help ook jij gelijk mee aan een duurzamer milieu. We zetten 4 voordelen van refurbished apparatuur voor je op een rijtje:

  • Bij refurbished apparatuur worden grondstoffen en materialen hergebruikt, wat beter is voor het milieu. 
  • Een refurbished apparaat is goedkoper in aanschaf, dus je houdt meer geld over in je portemonnee. 
  • Je kunt de nieuwste trends blijven volgen, mocht je dit willen, want de prijzen zijn eerlijk en betaalbaar. 
  • Het is betrouwbaarder dan wanneer je tweedehands items zonder garantie koopt, want bij Majstra heb je recht op 6 maanden garantie, ongeacht welk refurbished product je koopt. 

Refurbished apparatuur kopen

Wil je refurbished apparatuur kopen? Dat kan perfect bij Majstra! Het refurbished apparatuur wat ze aanbieden is zowel van binnen als van buiten opgeknapt, waarbij kapotte onderdelen worden gerepareerd of vervangen. Zo is het apparaat dat je wenst klaar voor gebruik. Bij Majstra heb je bovendien de keuze uit, apparaten die bijna nieuw zijn, apparaten die gebruikerssporen of lichte gebruikerssporen bevatten of apparaten die zichtbaar beschadigd zijn. Deze hebben allemaal een label tussen de 1 en 4. 1 Is het minst beschadigd met een klein krasje en een product met label 4 kan meerdere krassen of beschadigingen hebben. Deze zijn dan ook een stuk goedkoper. Dus is er altijd voor iedere portemonnee een geschikt item te vinden. Help jij ook mee aan een duurzamer milieu?

>>> Meer duurzame inspiratie <<<

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d