Uittip voor het hele gezin: AlpacaFarm Vorstenbosch

Het is echt zo! Door je te omringen met alpaca’s maakt je gelukshormoon een sprongetje. De dieren zijn superzacht en lief. En je kunt ze natuurlijk knuffelen! Want wie wordt er nu niet happy van knuffelen met dieren? Wij wel! En waar kun je dit nu beter doen dan bij AlpacaFarm Vorstenbosch! Wij hebben dit prachtige pareltje gevonden en willen dit geluk graag met jullie delen.Uittip voor het hele gezin: AlpacaFarm Vorstenbosch.

Hoog knuffelgehalte 

Ik vind het bijzondere dieren om te zien. Alpaca’s zijn familie van de kameelachtigen en vanwege het hoge knuffelgehalte enorm populair. Ze hebben een vacht van zacht wol dat eens per jaar geschoren moet worden. Bij AlpacaFarm Vorstenbosch hebben ze ruim 60 alpaca’s rondlopen waarmee je in contact kunt komen. En dit wil je! Heb jij al wel eens een alpaca geknuffeld?

 

Aan de wandel met een alpaca aan je hand 

Altijd al eens willen wandelen met een alpaca? Dit is je kans en wij weten hoe leuk het is. Want bij AlpacaFarm Vorstenbosch kun je heerlijk de natuur ontdekken met een zachte vriend aan je hand. Alpaca’s zijn dol op wandelen in de natuur, dus dat worden mooie avonturen in de bossen van natuurgebied De Maashorst. Ondertussen word je bijgepraat (door een begeleider) over alles wat je maar wilt weten over de wollige en zachtaardige vrienden. Superleuk en interessant! Het is bovendien zo relaxed om te wandelen met een alpaca. Je vergeet even alle stress en hectiek …

Tip: Voor kids is het Alpaca Meet & Greet arrangement of de picknick echt een aanrader! Hebben ze gelijk een interessante spreekbeurt in the pocket (er is zelfs een spreekbeurtpakket verkrijgbaar in de shop).

 

Lekker eten tussen de alpaca’s

Tijdens een gezellig dagje weg, is het altijd fijn als je ook iets lekkers kunt nuttigen toch? Of je nu gezellig wilt picknicken, lunchen of heerlijk wilt genieten van een uitgebreide high tea … hier kan het gewoon! Kies je voor de picknick, dan wordt er een picknickkleed voor je klaargelegd en krijg je een mand vol lekkers om van te smullen. Echt een smaakvol feestje. Met uitzicht op de loslopende alpaca’s natuurlijk, hoe tof is dat! Je krijgt zelfs iets lekkers voor de alpaca’s om ze te voeren, dus je hoeft niet bang te zijn dat ze jouw lekkernijen opeten. Kies je voor de lunch of high tea, dan zit je comfortabel op het terras of in de alpacabar.

Tip: Heb je nog geen cadeau voor een verjaardag of moederdag/vaderdag? Het is super origineel om ze te verrassen met een picknick, lunch of high tea tussen de alpaca’s.

 

Blijf een nachtje logeren 

Kun je na een dagje knuffelen nog geen afscheid nemen van de alpaca’s, dan blijf je toch gezellig overnachten in de vakantiewoning of in een van de luxe tenten op de boerderij. De vakantiewoning en de luxe tenten zijn geschikt voor max. 6 personen en zijn van alle gemakken voorzien. Uiteraard allemaal met uitzicht op de alpaca’s. En er is nog veel meer te beleven op de boerderij. Kinderen kunnen crossen over het erf met skelters, konijnen aaien, spelen met zand en water, knutselen met alpacawol of kunstjes doen op de trampoline. Need we say more? Echt een toffe locatie en een herinnering die je niet snel zult vergeten.

Ik ben gek op picknicken in het groen, omringd door dieren, dus de picknick tussen de alpaca’s is absoluut mijn favoriet! Maar ook wandelen ben ik verzot op, dus die alpaca wandeling is ook een topper als je het mij vraagt. Maar dan eerst nog wel even langs de shop om heerlijke sokken van alpacawol aan te schaffen voor extra comfort tijdens het wandelen. Wij zijn fan!

>>> Nog een leuke uittip: Dit zijn de 6 leukste pluktuinen van Nederland

>>> Nog meer leuke gezinsuitjes in Gelderland

Uittip voor het hele gezin: AlpacaFarm Vorstenbosch

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d