Top 6 leukste gezinsuitjes van Gelderland

top-7-gezinsuitjes-puurvangeluk

Een uitje samen met het gezin is altijd een goed idee! Even lekker tijd voor elkaar, samen genieten en mooie dingen ontdekken. Of je nu gek bent op een festival midden in de natuur, wilt racen op de kartbaan of mooie bouwwerken wilt bekijken… voor ieder is er iets leuks te vinden. Wij hebben deze top 6 leukste gezinsuitjes van Gelderland voor je samengesteld om te genieten en mooie herinneringen te maken. Enjoy!

1. ZERO55

Met stip op nummer 1 van de top 6 leukste gezinsuitjes van Gelderland is ZERO55. ZERO55 in Apeldoorn staat bol van te gekke activiteiten. Superleuk voor een actief gezinsuitje. Je kunt bij ZERO55 E-karten, Glow Bowlen, Lasergamen, klimmen op een actieve klimwand en ga zo maar door. Wil je een rondje racen in je eigen kleding, met een giga snelheid, maar zonder herrie, dikke rookpluimen en stank? E-karten it is! Superleuk om hier samen met je gezin een dagje actieve ontspanning te beleven. Of wat dacht je van een futuristisch potje Glow Bowlen op eigen schoenen? Voor kinderen kan de goot omhoog, dus neem gerust de kleintjes van de familie mee. Ook mag je de Mini Escape Room niet missen! Red jij het samen met je gezin om binnen de tijd te ontsnappen? Tussen alle gezellige en sportieve activiteiten door kun je even op adem komen onder het genot van een hapje en een drankje aan de bar. Wees welkom bij ZERO55, durf jij het aan?
LET OP: E-karten voor kinderen vanaf 135 cm, bowlen/lasergamen/klimmen vanaf ca. 6 jaar en Mini Escape Room en VR Arena vanaf ca. 12 jaar.
ZERO55 Apeldoorn
Dubbelbeek 52
7333 NJ Apeldoorn 

2. De Koperen Ezel

Speelparadijs en dierentuin De Koperen Ezel staat garant voor uren speelplezier en vertier voor jong en oud! Kinderen kunnen heerlijk uren spelen in de binnen- en buitenspeelplaats, skelteren op de skelterbaan, springen op de springkussens of ezels borstelen en ezel rijden in de bak. En weet je wat nog leuker is? Samen met het hele gezin een ritje maken met de ezel en een huifkar. Picknickmand mee en maak onderweg een gezellige stop met een mand vol lekkers. Lekker samen in de buitenlucht en de natuur. Voor kids die houden van ravotten, spelen en dieren om hun heen. Kinderen hebben bij De Koperen Ezel de tijd van hun leven, ouders daarom dus ook!
De Koperen Ezel
Kopermolenweg 4
8161RM Epe

3. Multi-activiteitencentrum Pitch & Putt Bussloo

Bij Multi-activiteitencentrum Pitch & Putt Bussloo is het altijd genieten geblazen! Ze bieden onder meer het golfspel Pitch&Putt, een superleuke activiteit voor het hele gezin. Of je nu ervaren of beginneling bent, het is geschikt voor volwassen en kinderen vanaf 5 jaar. Je speelt 9 of 18 holes en probeert in zo min mogelijk slagen op de zeer uitdagende baan, een zo laag mogelijke score neer te zetten. Pitch&Putt kun je ook boeken i.c.m. diverse arrangementen: begin bijvoorbeeld de dag met een lekker kopje koffie en appelgebak en sluit de dag af met een barbecue. Het Multi-activiteitencentrum biedt tegenwoordig meer dan 10 verschillende in- en outdoor activiteiten, waaronder Bubble Voetbal, Voetgolf, Klootschieten, Lasergame: The Next Generation (een Lasergamestudio van 400m2 omgebouwde, ondergrondse zeecontainers) en 3 verschillende Escape Rooms (waarvan één kamer al te spelen is vanaf 10 jaar). Lukt het jullie om zo snel mogelijk te ontsnappen? Op deze fantastische locatie direct aan het mooie meer van Bussloo hoef je je niet te vervelen, er is volop keus en samen met je gezin is dit echt een te gek, sportief en actief uitje.
Pitch & Putt Golf Bussloo
Withagenweg 17
7384 SB Wilp

4. Het Aardhuis

Een gezinsuitje naar Het Aardhuis betekent samen genieten en mooie herinneringen maken. Volwassenen, maar vooral ook kinderen zijn immers gek op wilde dieren. Dus een bezoekje aan Het Aardhuis in Hoog Soeren is zeker een goed idee. Vanuit het bezoekerscentrum de natuur in met een puzzeltocht, een natuurwandeling met gids of zelfstandig je weg zoeken, het kan allemaal. In het Aardhuispark kom je vrijwel zeker dam- en edelherten tegen, hoe mooi. Wil je na de wandeling even op adem komen in het restaurant met een hapje en een drankje? Dat kan natuurlijk ook! Ze hebben een kleine maar uitgebreide kaart met heerlijke versnaperingen. Dat wordt gegarandeerd smullen en genieten geblazen tijdens jullie gezinsuitje. De Expositie is gratis toegankelijk. Voor het aanvragen van natuurwandelingen met gids of speurtochten mail naar HetAardhuis@kdhl.nl. Meer informatie is te vinden op de website.
Bezoekerscentrum & Restaurant Het Aardhuis
Aardhuis 1
7346 AA Hoog Soeren

5. ‘t Veluws Zandsculpturenfestijn

‘Reis om de Wereld’ is het thema bij ‘t Veluws Zandsculpturenfestijn in Garderen. Koop een ticket en stap aan boord van het vliegtuig. Je reist langs allerlei fantastische en bekende hotspots gemaakt van zand. Dit jaar is ’t Veluws Zandsculpturenfestijn 2e geworden bij de verkiezing voor het leukste uitje van Gelderland, georganiseerd door de ANWB. Niet zo gek dus, dat wij hem ook in de top 7 hebben staan. Het is met recht een superleuk gezinsuitje voor jong en oud. Je kijkt je ogen uit, prachtige bouwwerken sieren als echte pronkstukken. Je ontdekt de skyline van maar liefst 18 meter lang, met de meest beroemde gebouwen ter wereld. Daarnaast kom je schitterende eilanden, grappige vakantiesituaties en mooie beroemde schilderijen tegen, allemaal gemaakt van zand. In het overdekte deel van het festijn vind je een leuke puzzeltocht waarbij je kans maakt op mooie prijzen. Tussen het aanschouwen door kun je genieten in het restaurant van een kop koffie met lekkers, een belegd broodje, friet of snacks. ‘t Veluws Zandsculpturenfestijn is een superleuk uitje die je volgens ons echt niet mag missen!
’t Veluws Zandsculpturenfestijn
Oude Barnevelderweg 5
3886 PT Garderen

6. Kinderpretpark Julianatoren

De lijst met leukste gezinsuitjes zou niet compleet zijn als we geen pretpark zouden vermelden. Kinderpretpark Julianatoren is het leukste pretpark voor een gezellig gezinsuitje. Lekker spelen in één van de 60 te gekke attracties, springen op het paard en rijden als een echte cowboy over de paardenbaan. Of wat dacht je van de te gekke shows van Jul & Julia, Meneer Kaasschaaf en Mevrouw Suikerspin bekijken. Het zijn de zomerweken en Jul & Julia nemen je mee op wereldreis in de spectaculaire theatershow ‘Jul & Julia en de Reis om de Wereld’. Er is genoeg te zien en te beleven op het park. Rondjes draaien in het reuzenrad, als een speer over de achtbaan of lekker springen op de trampolines… je kunt het zo gek niet bedenken. Ouders kunnen heerlijk zitten met een kop koffie en ondertussen hun kroost goed in de gaten houden. Sluit de dag af met een lekkere maaltijd in het restaurant en shop nog even een leuk souveniertje om mee naar huis te nemen. Gegarandeerd een dag vol plezier!
TIP: koop een kaartje met € 1,00 korting via bovenstaande website. 
Kinderpretpark Julianatoren

Amersfoortseweg 35
7313 AC Apeldoorn

Ben jij al geïnspireerd door deze top 6 leukste gezinsuitjes van Gelderland?

Meer inspirerende uittips >>>

 

 

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d