Genieten staat centraal bij De Betteld Groep

Heb je wel eens gehoord van De Betteld Groep? Het is een verzameling van een vakantiepark, conferentiecentra en groepsaccommodaties. Het enige echte vakantiepark staat in Zelhem. Amerongen is een groepsaccommodatie, Doorn Het Brandpunt een mooi conferentiecentrum en Limauges een groepsaccommodatie en conferentiecentrum waar je ook kunt overnachten in het vernieuwde appartement en de B&B’s. Het is hier altijd fijn en leuk om te vertoeven, voor zowel jong als oud. Ze beschikken over prachtige accommodaties en faciliteiten waar iedereen plezier mag beleven. Ze hebben verschillende locaties in Nederland en zelfs een in het buitenland. Hier staat genieten centraal! 

Faciliteiten en locaties 

De Betteld Groep is een familiebedrijf dat al sinds 1972 bestaat en heeft een christelijke identiteit. Ze beschikken over diverse animatieprogramma’s, groepsaccommodaties en zalen voor conferenties. Je kunt er dus vakantie vieren en/of een congres bijwonen of organiseren. Dat is zo uniek aan dit concept. 

Het vakantiepark beschikt over diverse faciliteiten, zoals een zwembad, speeltuinen, een snackbar, een café en een beachbar op het strand bij het meer. Er zijn ook toffe groepsaccommodaties beschikbaar waar je met wel 140 personen kunt vertoeven. Dus ook een toffe plek om een keer te verblijven met een grote club, zoals met verenigingen en scholen. De Betteld Groep locaties:

 • Vakantiepark en conferentiecentrum Zelhem
 • Groepsaccommodatie Amerongen
 • Conferenties Brandpunt Doorn 
 • Groepsaccommodatie Limauges (België)

Waarom kiezen voor De Betteld?

Er zijn ontzettend veel locaties waar je je vakantie kunt vieren en congressen kunt organiseren. Maar dit is wel een heel uniek concept. We gaan je uitleggen waarom je moet, we bedoelen natuurlijk mag, kiezen voor de locaties van De Betteld.

 • De Betteld heeft sfeervolle vakantieparken die geschikt zijn voor grote groepen, gezinnen, scholen en families. 
 • Voor iedereen die graag een onvergetelijke vakantie of congres wil beleven. 
 • Het is de perfecte plek als je wilt reizen met kinderen en alleen maar mooie herinneringen wilt maken.
 • In de vakanties is er van alles te doen en te beleven op het vakantiepark. Kinderen zullen zich niet snel vervelen. Ouders ook niet! 
 • Ook als natuurliefhebber kan je perfect terecht bij De Betteld. De locaties zijn namelijk omringd door prachtige natuurgebieden.
 • Verhuur van diverse conferentiecentrums, dus ideaal wanneer je een bijeenkomst wilt organiseren. 
 • Maar ook een perfecte plek om een georganiseerd congres bij te wonen.
 • Keuze uit diverse accommodaties, zoals een tipidorp, een glampingtent, een houten blokhut en een herberg. 
 • Uitgebreide mogelijkheden in de omgeving. 

Omgeving en tips 

Naast de prachtige locaties is er in de omgeving ook van alles te zien en te beleven. Huur een scooter in de buurt en ga er lekker op uit om te ontdekken. Je vindt in de omgeving tal van restaurants, waar je heerlijk op het terras kunt vertoeven. Maar ook bijzonder mooie natuurgebieden en wateren kom je tegen. Groepsaccommodatie Limauges (België) ligt op een klein half uurtje van Brussel af, absoluut een bezoekje waard! Kies je voor de blokhut in Amerongen, dan is er voldoende ruimte in de nabijgelegen bossen om te spelen, te wandelen en om de mooiste kastelen in de buurt te ontdekken. Of ga een dagje naar Ouwehands Dierenpark. Altijd leuk!

Overnacht je in landhuis Het Brandpunt, dan mag je Theehuis Helenahoeve in Doorn niet vergeten voor de lekkerste versnaperingen. Heerlijk na een flinke wandeling in de bossen van Doorn. Verblijf je in Zelhem? Dan heb je ook hier van alles te ontdekken, zoals het klimbos in de buurt en de gezellige en omliggende pittoreske dorpjes om te winkelen en terrasjes te pakken. Kortom, hier ga je je geen dag vervelen en maak je gegarandeerd samen de mooiste herinneringen. 

Ben jij al eens bij een van deze vakantieparken geweest? Laat het ons weten, we zijn benieuwd!

>>> Vier vakantie in eigen land bij Camping Ommerland

>>> 6 Belangrijke kampeertips voor beginners

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d