Top 8 originele kerstcadeaus voor onder de kerstboom

top-8-originele-kerstcadeaus-voor-onder-de-kerstboom-puurvangeluk

It’s the most wonderful time of the year!! De kerstdagen komen er weer aan! Heerlijke tijd met gezellige lampjes, de kerstboom versieren, lekker eten en vooral samen zijn. Maar bij de kerst horen natuurlijk ook kerstcadeaus onder de prachtig versierde kerstboom. Wil je origineel voor de dag komen en iedereen echt verrassen? Check deze top 8 originele kerstcadeaus voor onder de kerstboom! Verras, beleef en geniet met SurpriseFactory.

1. Dineren op grote hoogte

Always a good idea! Gezellig uit eten met je geliefde, vrienden of familie. Je kunt een etentje extra spectaculair maken door te kiezen voor een originele locatie. Ga bijvoorbeeld lekker dineren op grote hoogte in Den Haag. Je gaat op maar liefst 135 meter hoogte genieten van allerlei lekkere versnaperingen en een adembenemend uitzicht. Weer eens wat anders dan in een regulier restaurant. Dit word je Highest Dinner ever en het wordt gegarandeerd een avondje genieten op hoog niveau!

2. High wine of high tea op een schip

Een high wine of high tea is altijd leuk en lekker om iemand mee te verrassen! Maar hoe leuk en origineel is het wanneer je het op een schip kunt nuttigen? Dat kan! Bij ss Rotterdam kun je een high wine of high tea reserveren en genieten van een prachtig uitzicht. Het legendarische vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn is 228 meter lang, 28 meter breed, 41 meter hoog. De perfect locatie voor een bijzonder smaakvolle high wine of high tea. Boek gelijk een indrukwekkende rondleiding op het schip, aanrader!

top-8-kerstcadeaus-kerstboom-high-wine-puurvangeluk

3. Creatieve workshop volgen

Wil je iets heel anders en iets creatiefs doen? Ga voor een gezellige en creatieve workshop. Wat dacht je bijvoorbeeld van een workshop parfum maken, je eigen sushi maken, bonbons maken of nog creatiever…. een eigen ring maken. Hoe tof is dat!? Beter kun je je vriendschap of liefde niet bezegelen!

4. Origineel nachtje weg in Nederland

Een nachtje weg om even op te laden, tot rust te komen na de hectiek van de decembermaand of om gewoon samen mooie herinneringen te maken. Een nachtje weg komt altijd als geroepen en blijft verrassend! Ga eens een nachtje overnachten in een vliegtuig of wijnvat. Als dat niet verrassend en origineel is!? Ben jij of is degene die je het weekendje cadeau wilt geven sportief aangelegd? Dan is een weekendje wadlopen verrassend leuk om cadeau te geven. Laarzen aan en gaan!!

5. Citytrip naar het buitenland

Een citytrip naar het buitenland is tof! Er is altijd wat te zien en te doen in een andere stad en vooral de omgeving geeft je een gevoel van een mini vakantie. Geef je ogen de kost tijdens een citytrip en ervaar en beleef de andere cultuur. Origineel en indrukwekkend tegelijk! Wat dacht je van Parijs, Londen of Berlijn? Supertof om te geven, nog leuker om te krijgen!

top-8-cadeaus-kerst-citytrip-puurvangeluk

6. Sportieve activiteit

Voor de sportievelingen onder ons, geef een sportieve activiteit cadeau onder de kerstboom. Een dagje blokarten op het strand, off-road quad rijden, grotbiken, indoor skydiven of wacht dacht je van een sleehondentocht? Origineler dan dit wordt het niet!

7. Een dagje naar de sauna

Even een dagje niksen en bijkomen in de sauna. Heerlijk na een drukke periode en na de feestdagen. Een dagje wellness doet iedereen goed. Je kunt helemaal opladen om fris en fruitig een nieuw jaar tegemoet te gaan. Just relaxxx…

photo-1564322713770-96dc62be179b.jpeg

 

8. Ballonvaart maken

Bekijk Nederland eens vanuit de lucht, op grote hoogte! Stap in en maak een ballonvaart om nooit te vergeten. Een unieke ervaring en een bijzonder cadeau om te geven. Hiermee kom je zeker origineel en verrassend voor de dag!

Make it a december to remember en geniet van een fijne decembermaand!

top8-kerstcadeaus-puurvangeluk

kerstcadeaus-top8-puurvangeluk
top-8-originele-kerstcadeaus-voor-onder-de-kerstboom-puurvangeluk

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d