Tofste alternatieven voor een likje verf op de muur

Ben je die saaie muur helemaal zat? Maar heb je geen idee wat je er precies mee wilt doen? Gelukkig weten wij wel wat je kunt doen! We hebben namelijk een aantal hele leuke en originele tips voor je. Dit zijn de tofste alternatieven voor een likje verf op de muur. 

Creëer sfeer op je muur met wandhout

En dan bedoelen we niet met een schilderij of een wandkleed, nee we bedoelen creëer sfeer met authentiek wandhout. Hoe origineel klinkt dat? Barnwoodweb heeft wandhout om je muur een upgrade te geven, van meer sfeer te voorzien en je muur eruit te laten springen als een echte blikvanger. Je kunt kiezen uit verschillende soorten en kleuren. Welke kies jij? Een houten muur zorgt voor een warme, sfeervolle en authentieke look in elke ruimte in huis. Of je het nu in de woonkamer, gang of slaapkamer (van je kind) wilt toepassen? Het is altijd een sfeermaker in huis.

Wandplank met lederen riemen

Wil je meer diepte in je interieur en aan de muur creëren? Een wandplank met lederen riemen is dan een tof alternatief voor een likje verf op de muur. Op de wandplank kun je de mooiste vondsten en gelukjes tentoonstellen om zo meer diepte te geven aan je interieur. Vergeet vooral een lekker fris groen plantje niet. Dat brengt kleur tegen die saaie muur en het geeft bovendien meer zuurstof in de ruimte. 

Maak een statement met loftdeuren 

Heb je een kale muur naast een kast of deuropening? Pimp deze muur op met een houten loftdeur. Zo heb je de wand mooi bedekt en kan die vervelende klapperende deur het huis uit. De prachtige robuuste schuifdeuren zijn echte eyecatchers in je huis en op je muur. Verder heb je niet veel nodig, want deze loftdeur is een statement voor je muur. Wanneer je kiest voor een warme kleur hout, creëer je gelijk meer sfeer en warmte in huis. Heb je juist veel meubels in huis met een warme kleur, kies dan voor een mooie grijze of zwarte wand als tegenhanger.

TIP: Wil je een kleine ruimte kunnen afsluiten, wil je van een nis een kast maken of wil je een toog in huis wegwerken? Dan is een loftdeur een absolute uitkomst. 

Loftdeuren van steigerhout 

Naast de houten loftdeuren zijn ook de steigerhouten loftdeuren een mooi alternatief voor een likje verf op de muur. Bij een gebeitste loftdeur blijft de houtstructuur zichtbaar door de transparante (gekleurde) laag. Maar ze hebben ook verschillende behandelde steigerhouten deuren, waarbij je zelfs de mogelijkheid hebt om een eigen RAL-kleur te kiezen. Hoe gaaf is dat!? Of wat dacht je van een loftdeur met krijtbordverf? Superleuk om de kinderkamer meer warmte en sfeer te geven. Need we say more?

>>> Wil je meer wanddecoratie inspiratie zien?

Dit zijn de tofste alternatieven voor een likje verf op de muur

Eén reactie op “Tofste alternatieven voor een likje verf op de muur”

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d