Het leukste uitje/kinderfeestje vier je op het water

Wil je een sportieve en spannende dag op het water beleven? Dan ben je bij Sail-Today aan het juiste adres. Een leuk uitje voor het gezin, met een stel vrienden of vriendinnen of natuurlijk als kinderfeestje, want het leukste uitje/kinderfeestje vier je op het water.

>> Check de Kinderfeestjes winkel om de kinderfeestjes compleet te maken!

Wat is er allemaal te doen?

Voor volwassenen is er van alles te doen bij Sail-Today, zoals Catamaranzeilen, windsurfen, kiten en of Suppen. Maar bij Sail-Today kunnen ook kinderen hun watersport skills ophalen of juist verkennen. Lekker een middagje buiten in de zon, lekker aan het water en het strand. Daar wordt toch ieder kind blij van!? Je moet natuurlijk niet bang zijn voor een beetje nattigheid en actie, want er mag ook zeker flink gewerkt worden. Dit uitje zorgt echt voor de mooiste herinneringen.

Leukste kinderfeestje ever!

Onder begeleiding van ervaren instructeur(s) kun je een verrassingsfeestje beleven, maar je mag uiteraard ook zelf ideeën en wensen aangeven. In overleg en afhankelijk van het weer bepaal je samen de indeling van het kinderfeestje. Of je nu met je kinderfeestje wilt gaan windsurfen, zeilen in zeilbootjes, stand-up paddle ofwel suppen, kiten, zwemmen of iets anders in gedachten hebt, bij Sail-Today ga je je kinderfeestje in ieder geval nooit vergeten. Kinderfeestjes worden georganiseerd vanaf 8 personen en is alleen geschikt voor kinderen met een zwemdiploma. Ze leren tijdens de kinderfeestjes de kneepjes van de activiteiten op een superleuke en actieve manier.

Genieten staat centraal

Het komt aan op samenwerking, overleg en elkaar supporten. Maar bovenal genieten! Een tof uitje/kinderfeestje om vrienden en vriendinnen op een hele andere manier te leren kennen. Misschien ontdek je tijdens het kinderfeestje wel dat je een echte watersporter bent of wilt worden.

Op het strand zit Beachclub Sunrunners (www.sunrunners.nl), hier kun je wellicht in overleg iets lekkers bestellen om het uitje/kinderfeestje gezellig af te sluiten of om mee op te starten. Uiteraard is het altijd mogelijk zelf frisdrank, snoep en een lekkere (verjaardags)taart mee te nemen. Je kunt namelijk gebruikmaken van de picknicktafels op het strand. Zo kun je actie combineren met ontspanning en even bijkomen en napraten over het supergave uitje. Een superleuk uitje en kinderfeestje vier je op het water!

>>> Kun je nog wel meer kinderfeestjes inspiratie gebruiken?

Het leukste uitje/kinderfeestje vier je op het water

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: