Kleurrijk wonen in Aziatische stijl? Dit moet je zien! 

Ben je gek op de Aziatische stijl? En overweeg je om je interieur aan te pakken in deze stijl? We begrijpen het volkomen! De kleuren, de motieven, de sfeer en de prachtige blikvangers van Namasté Atelier geven je interieur direct een heerlijk thuisgevoel. Kleurrijk wonen in Aziatische stijl? Dit moet je zien! Je bent gewaarschuwd, hier word je helemaal happy van.

Gezellig en kleurrijk tafelen 

Wist je dat kleur in je leven belangrijk is? Deze vrolijke en kleurrijke tafelkleden geven niet alleen je leven kleur, ze sieren je tafel als een malle. De prachtige prints zorgen ervoor dat je graag wilt tafelen met je gezin, met vrienden en zelfs heerlijk in je eentje. Het is niet alleen een tafelkleed om op tafel te leggen wanneer je lekker gaat eten, dit tafelkleed geeft je een instant geluksgevoel! Wat jij? Haal de Aziatische stijl in huis and color up your life! 

Kleine verandering, groot verschil

Wist je dat je met een paar gezellige kussens in je bank al direct een andere sfeer en look creëert? Zeker nu de kerstspullen weer de deur uit mogen, kunnen we wel wat gezellige inspiratie gebruiken. En met een paar prachtige kussens met toffe Aziatische print maak je echt een heerlijke knusse zitplek. Ditzelfde geldt voor warme plaids en quilts. Het fleurt je zithoek zo lekker op en kunt juist met een kleine verandering zo’n groot verschil maken. Wil je een keer wisselen van kleur in je interieur? Kies dan meerdere kussentjes met verschillende printjes, dan kun je af en toe wisselen van sfeer. Maar je mag er ook gerust een bonte bedoeling van maken door alle printjes door elkaar te mixen voor een kleurrijke Aziatische stijl. Durf jij het aan?

Kleurrijk wonen in Aziatische stijl? Dit moet je zien! 

Keukengeluk tot en met 

Ben jij een echte keukenprins of -prinses en vind je het gezellig om je keuken regelmatig te restylen met mooie items? Want een lichte, misschien wat saaie, keuken pimp je gemakkelijk op met deze kleurrijke snoepjes. Maar ze staan natuurlijk ook prachtig in een zwarte hippe en trendy keuken. Hier word je toch gelijk hebberig van!? Deze toffe blikken kun je gebruiken voor kruiden, koekjes, snoepjes en andere lekkernijen.

Geef je interieur een Aziatische boost

Ben je gek op unieke woonaccessoires die je niet overal tegenkomt? Wat dacht je van deze mooie gelukjes? Het zijn unieke pareltjes, omdat ze met de hand gemaakt zijn door ambachtslieden in met name India. Het leuke van deze vondsten is dat je ze zo goed kunt combineren met andere woonstijlen. Maak het gezellig in huis met deze unieke geluksmakers. Je zult zien dat het een mooie mix voor je interieur wordt, met net dat beetje extra kleur. 

Wij zijn benieuwd van welke kleurrijke items jij blij wordt?

>>> Toffe alternatieven voor een likje verf op de muur

>>> 5 Toffe low budget tips om je interieur te restylen

Kleurrijk wonen in Aziatische stijl? Dit moet je zien! 

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: