Huis laten ontruimen? Hier moet je aan denken!

rueck-ontruimingen-tips-ontruimen-puurvangeluk.web

Volgens de cijfers van het CBS zijn er 1,72 miljoen mensen verhuisd in 2022. Een verhuizing kan om verschillende redenen tot stand komen. Denk aan groter of juist kleiner willen gaan wonen, emigratie of verhuizing om een andere reden. Maar wanneer moet je een huis laten ontruimen? En waar moet je aan denken bij een ontruiming?

Een ontruimingsdienst wordt ingeschakeld wanneer men kleiner gaat wonen waardoor spullen geen plek kunnen krijgen in de nieuwe woning. Ook bij ziekelijke verzameldrang wordt er regelmatig een bedrijf ingeschakeld om te ontruimen. Of om andere noodzakelijke redenen, zoals: wanneer iemand naar een verzorgingstehuis moet of omdat de persoon in kwestie is overleden. Waar je aan moet denken bij een ontruiming? Jij hoeft nergens aan te denken! Wanneer het aankomt op het leegruimen van een woning is Rueck Ontruimingen dé expert. Wil je een (ver)zorgkamer in een zorgtehuis laten ontruimen? Dat is ook mogelijk. Laat Rueck Ontruimingen de woning ontruimen zodat je zelf meer tijd overhoudt voor andere belangrijkere zaken. Wij staan 24/7 voor je klaar!

woning-ontruimen-rueck-ontruimingen-tips-puurvangeluk.web

Wat kun je van ons verwachten bij ontruiming na overlijden?

Zelf een woning ontruimen kost de nodige tijd en kan zowel mentaal als fysiek een zware dobber zijn. Wil je een woning laten ontruimen na het overlijden van een dierbare? Schakel dan de hulp in van een professional die deze klus voor je uit handen neemt. 

Bij Rueck Ontruimingen beschikken ze over een professioneel team van ervaren en bekwame vakmensen. Het ontruimen van een woning na overlijden kun je met een gerust hart aan hen overlaten. Nadat je dierbare spullen en belangrijke papieren hebt verzameld, nemen zij het van je over. Ze zorgen ervoor dat het huis volledig ontruimd en bezemschoon wordt opgeleverd. Ook voor een gedeeltelijke woningontruiming zoals bijvoorbeeld de schuur, garage, zolder of opslag kun je bij Rueck Ontruimingen terecht. Ze zorgen dat herbruikbare spullen goed terecht komen en dat de overige spullen worden afgevoerd. Als er tijdens de ontruiming nog waardevolle en persoonlijke spullen worden gevonden zullen zij deze aan je overhandigen. 

sieraden-ontruimen-ontruimingen-tips

Voordelen van een huis laten ontruimen door Rueck Ontruimingen:

  • Ze leveren de woning bezemschoon op;
  • Indien nodig kunnen ze de inboedel overnemen;
  • Ze zijn flexibel en hanteren een goede prijs;
  • Je kunt rekenen op hun behulpzaamheid en betrouwbaarheid;
  • Snelle service, binnen een week is de woning in kwestie leeg;
  • Persoonlijk contact is belangrijk;
  • Je kunt Rueck Ontruimingen ook bereiken voor spoedgevallen.

Wil je graag meer informatie ontvangen over de diensten? Of een gratis offerte aanvragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ze op. 

>>> 6 Tips voor het besparen van afval 

Huis laten ontruimen? Hier moet je aan denken!

 

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d