Handgemaakte houten accessoires voor de kinderkamer 

Mommy’s (to be) opgelet! Ben je zwanger en de babykamer aan het inrichten? Of is je kindje uit de luiers en is het weer tijd om de kinderkamer onder handen te nemen? Een nieuwe kleur op de muur? Of nieuwe meubels en accessoires? Dan hebben wij een leuke tip voor je. Maak kennis met Hout is Prachtig! De verrassende collectie bestaat uit superleuke houten wandlampen in verschillende vormen (zoals dieren, sterren, voertuigen etc.), originele kraamcadeau ’s en andere leuke accessoires van hout. Check deze gave handgemaakte houten accessoires voor de kinderkamer. Let’s shop! 

Veilige houten accessoires 

Alle producten van Hout is Prachtig zijn kindvriendelijk ontworpen en afgewerkt. Bovendien zijn de producten gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. De wandlampen hebben een snoer met trekbeveiliging en een veilige schakelaar. Tevens worden de lampen geleverd met een stevig ophangsysteem zodat het niet zomaar van de wand kan vallen. All safe dus, ook niet onbelangrijk!  

 

 

Inrichten van de kinderkamer 

Na het uitzoeken van de juiste kleuren muurverf, behang en vloer voor de kinderkamer kan het leukste gedeelte beginnen… Het inrichten van de kinderkamer! Met wandplanken kun je een saaie lege muur extra sfeer geven. Zet de favoriete boeken van je kind(eren) op de plank en creëer een gezellig leeshoekje. De houten wandhaken zijn ideaal om jassen, tassen en vestjes aan op te hangen.

Tip: plaats meer wandhaken naast elkaar of trapsgewijs onder elkaar voor een speels effect. We like! Wist je al dat je de wandhaken ook kunt gebruiken om meubelen mee op te leuken? Kies in de webshop bij het artikel wandhaak voor de optie meubelschroef en voilà! Je hebt een leuke meubelknop/handgreep voor bijvoorbeeld de kledingkast, bureaulades of een ander leuk meubelstuk. Zo heb je gelijk een unieke blikvanger op de kinderkamer. En uiteraard mag een gezellig houten wandlampje aan de muur ook niet ontbreken voor extra sfeer en gezelligheid.

 

 

Personal Touch 

Met de juiste accessoires voor de kinderkamer maak je de kamer helemaal af. Maar om het écht compleet te maken ga je voor een Personal Touch in het interieur! Om de houten producten extra speciaal te maken kunnen ze bij Hout is Prachtig gepersonaliseerd worden. Je kunt een naam of tekst naar keuze in het product laten graveren. Maar je kunt ook kiezen voor een bijzondere lijntekening op basis van jouw favoriete foto of tekening. Ook een superleuk idee wanneer je op zoek bent naar een origineel (kraam)cadeau om iemand mee te verrassen. 

>>> 10 Toffe muurstickers voor de baby- en kinderkamer

Gave handgemaakte houten accessoires voor de kinderkamer 

2 reacties op “Handgemaakte houten accessoires voor de kinderkamer ”

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: