Geplaatst in kinderkamer

Inspiratie voor een stoere en hippe jongenskamer

Jongens zijn lekker stoer, echte wildebrassen en gek op auto’s, treinen, dino’s en alles wat met dieren te maken heeft. Een jongenskamer mag stoer met de nodige hippe accessoires en speelse elementen waar ze zich lekker kunnen uitleven. Geen saaie bedoeling, maar een uitdagende en hippe jongenskamer waar ze zich overdag goed kunnen vermaken en waar ze ‘s nachts heerlijk kunnen wegdromen. Met deze stoere en hippe jongenskamer inspiratie zit dat wel snor! 

 

Stoere jongenskamer inspiratie

Vind je verschillende stylen mooi? Dat is handig, maar maakt het soms juist ook alleen maar lastig. Kies een thema voor de kamer, dan heb je een uitgangspunt om verder te bouwen aan een stoere jongenskamer. Een stoere brandweerkamer, een kamer met vliegtuigen of een kamer met super schattige dieren, kies wat bij je kleine mannetje past en vooral waarbij hij zich op zijn gemak voelt. Het is immers zijn plek om uit te rusten, te spelen, werken en lekker te slapen.

mix-match-jongenskamer-inspiratie-puurvangeluk

Hippe accessoires voor een jongenskamer

Je kunt helemaal losgaan om de kinderkamer te stylen met accessoires die past bij het thema wat je kiest. Pimp de kamer met een mooie lamp, een paar hippe kinderkamer accessoires maken al een groot verschil. Een tipi tent is bijvoorbeeld een gaaf item die de kamer direct de juiste styling geeft en die tegelijkertijd hartstikke handig is om uren in te spelen met je vriendjes. Durf je uit te leven en mix en match er lekker op los om de jongenskamer een eigen identiteit te geven. Dare to be different!

tipi-tent-stoere-hippe-jongenskamer-puurvangeluk

Inspiratie voor aan de muur

Een kale saaie witte muur mag wel een leuk fris en hip kleurtje gebruiken. Voor een jongenskamer is oud groen gecombineerd met zwart en wit een echte topper. Durf ook okergeel met wit en zwart te combineren. De kamer krijgt gelijk een warm tintje. Style de jongenskamer helemaal af met een mooie krijtsticker of een hippe poster met mooie lijst en klaar ben je! Wedden dat je kleine mannetje daar blij van wordt!

Meer hippe kids inspiratie >>>

annidesign-jongenskamer-inspiratie-puurvangeluk
hippe-stoere-jongenskamer-inspiratie-puurvangeluk
auto's-jongenskamer-annidesign-inspiratie-puurvangeluk
poster-annidesign-jongenskamer-inspiratie-puurvangeluk
Inspiratie voor een stoere en hippe jongenskamer.

Een gedachte over “Inspiratie voor een stoere en hippe jongenskamer

Geef een reactie