5 Toffe low budget tips om je interieur te restylen

Ben je ook zo’n type (lees interieurfreak) die graag wisselt van interieur om weer eens een ander stijltje neer te zetten? En wil je dit ook graag doen zonder dat je al te diep in je buidel moet tasten? Gelukkig hoeft dat ook echt niet! Je kunt namelijk heel gemakkelijk je interieur een make-over geven tegen betaalbare prijzen. Zeker met deze 5 toffe low budget tips om je interieur te restylen. Doe er je voordeel mee en ga aan de slag! 

1. Leren handgrepen

Superleuk en helemaal niet duur! Leren handgrepen kun je gebruiken om al je meubels een flinke upgrade te geven. Vervang die saaie knopjes van de kelderdeur, je servieskast, televisiekastje etc. door leren handgreepjes en je krijgt gelijk een andere look. Ze zijn supersterk en in verschillende kleuren verkrijgbaar, dus het past bij iedere woonstijl. 

2. Likje krijtverf 

Een kloddertje roze hier en een kloddertje roze daar… wat een likje krijtverf al niet kan doen. Maak van dat saaie witte wandje een statement in je interieur met krijtverf. Je hebt namelijk echt niet meer nodig om die saaie muur gezellig te maken en je interieur te restylen. Welke kleur je ook tof vindt, krijtverf is in verschillende trendy kleuren verkrijgbaar. Dus ben je de kleur op de muur over een poosje weer beu? No problem, want je kunt er zo weer een ander kleurtje overheen verven. 

3. Groene planten 

Geef je interieur een lekkere boost met groene planten. Groene planten staan niet alleen mooi, ze zuiveren ook nog eens de ruimte en zorgen zelfs voor meer zuurstof. Win win! Groene planten zijn over het algemeen best prijzig, maar je kunt natuurlijk ook eens kijken of je zelf kunt gaan stekken. Of kijk bij iemand in je buurt of je stekjes/plantjes op kunt halen voor een prikkie. 

4. Steigerplank met leren plankdragers 

Wil je iets leuks aan je muur, maar heb je geen idee wat? Stop met zoeken, want deze steigerplanken met leren plankdragers zijn superleuk om je muur een upgrade te geven. Enne… het is ook nog eens goed betaalbaar en heel handig. Je kunt er namelijk al je mooie vondsten en blikvangers op pronken, zodat iedereen ziet wat jouw mooiste items zijn in je interieur. 

5. Kussentjes

De laatste in het rijtje van de 5 toffe low budget tips om je interieur te restylen, maar zeker niet de minste. Met kussentjes kun je zoveel doen om een ruimte gezellig aan te kleden en je interieur te restylen. Kussens zijn best prijzig, dus neem eens een kijkje in de tweedehands winkel om de hoek, kijk eens op Marktplaats of vraag je vrienden/familie eens of ze nog leuke kussentjes hebben liggen die ze niet meer gebruiken. Je kunt ook kiezen voor een kussenhoesje als je zelf kussentjes hebt liggen, maar liever een ander printje en tintje wilt. Be creative! 

Heb jij nog toffe tips die we kunnen toevoegen aan deze 5 toffe low budget tips om je interieur te restylen? Laat het ons weten in de comments en we delen ze op social media.

Meer toffe interieur inspiratie lezen?

5 Toffe low budget tips om je interieur te restylen

Eén reactie op “5 Toffe low budget tips om je interieur te restylen”

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d