4 Keer waarom echte post zo leuk is om te versturen en te ontvangen 

Er valt tegenwoordig niet meer zo veel post op de deurmat. Best jammer en dan bedoel ik vooral de leuke post, niet de rekeningen. 😉 Maakt je hart ook een sprongetje wanneer er een wenskaart in de brievenbus ligt voor je verjaardag, wanneer je ziek bent of wanneer iemand je zomaar wilt verrassen? Dat snappen we maar al te goed! Tegenwoordig communiceren we veel via whatsapp en via de mail, maar zeg nou zelf … echte post blijft toch het allerleukste!? Het bezorgt je gelijk een geluksgevoel. We vertellen je 4 keer waarom echte post zo leuk is om te versturen en te ontvangen. 

1. Verrassing in je brievenbus 

Het is en blijft altijd leuk wanneer je een kaartje in je brievenbus ontvangt terwijl je dat niet had verwacht. Een kaartje sturen of ontvangen bezorgt altijd een glimlach. Of je nu iemand wilt feliciteren, sterkte of juist succes wilt wensen … een verrassing in je brievenbus is altijd een goed idee. Tip: een klein cadeautje bijvoegen geeft een extra verrassend element. 

>>> Tip: Grijp je vaak mis wanneer je een kaart wilt schrijven? De wenskaartenboxen van Studio Bertha zijn echt een must om in huis te hebben. Er zijn verschillende boxen verkrijgbaar en als je het hebt over een verrassing in je brievenbus, dan bezorgen deze wenskaarten iedereen een geluksgevoel. 

wenskaartenbox

2. Tastbare herinnering

Een mooie en/of bijzondere kaart wil je vast graag bewaren, het is een tastbare herinnering. Voor nu of voor later. Dit doe je niet zo snel met een berichtje op je telefoon of een mailtje. Een kaart met een bijzondere boodschap is altijd mooi om aan iemand te sturen, maar nog mooier om te ontvangen. Je hebt vast nog wel een mooie kaart bewaard die je van iemand hebt gekregen. Het is echt van waarde!

3. Persoonlijke boodschap 

Als iemand een persoonlijke kaart schrijft weet de ontvanger dat diegene tijd heeft genomen om aan hem of haar te denken en hier ook moeite voor heeft gedaan. Voor degene die de kaart schrijft is het leuk om na te denken over de boodschap die op de kaart moet komen te staan. Wil je er een quote in schrijven, een gedichtje of een liedje of liefdesboodschap? Wat je ook wilt schrijven of overbrengen, wees lekker creatief. Een persoonlijke boodschap wordt altijd gewaardeerd!

>>> Tip: Studio Bertha heeft nog veel meer wenskaarten en fijne gelukjes om te versturen en iemand mee te verrassen. 

4. Het geeft een geluksgevoel 

En dat gevoel gun je toch iedereen!? Niets is leuker dan echte post. Voor kinderen, volwassenen, maar ook ouderen worden hier ontzettend blij van en kunnen echte post waarderen. Dus laten we eens wat vaker een mooie kaart uitzoeken en schrijven, voor iemand die iets te vieren heeft, die wel een opkikker kan gebruiken of gewoon zomaar om iemand te verrassen. 

>>> 5 Leukste brievenbuscadeautjes die een geluksgevoel bezorgen

>>> 8 Tips om zelf uitnodigingen te maken en te versturen

4 Keer waarom echte post zo leuk is om te versturen en te ontvangen 

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d