Koptelefoon voor kinderen met veilige geluidsbegrenzer 

Mag dat geluid wat zachter?! Een zin die hier regelmatig wordt uitgesproken naar de kinderen wanneer ze weer eens op de telefoon of iPad zitten en filmpjes aan het kijken zijn op volumestandje 100. Je kunt elkaar soms niet eens verstaan. Storend? Vreselijk storend, zeker wanneer er visite is! Maar we hebben een goede, veilige en mooie oplossing gevonden. Koptelefoon voor kinderen met veilige geluidsbegrenzer.

World Health Organization 

Het is belangrijk om het gehoor van je kinderen te beschermen, omdat ze snel worden blootgesteld aan (te) harde geluiden van de telefoon, iPad of andere elektronica. Naar schatting, onderzocht door World Health Organization (WHO), wordt ongeveer 50% van de jongeren blootgesteld aan onveilige geluidsniveaus door elektronica. Daarom wordt een maximum geluidniveau van 85dB aanbevolen.

Koptelefoon met geluidsbegrenzer 

Had jij al wel eens van een koptelefoon met geluidsbegrenzer gehoord? Het is de ideale oplossing om je kind een filmpje of muziekjes te laten luisteren op een veilige manier. En bovendien fijn voor jou als ouder om gesprekken te kunnen voeren en volgen zonder ruis op de achtergrond. Bij alle POGS-koptelefoons kun je het geluid begrenzen. SafeSound beperkt namelijk het volume tot 85dB om het gehoor van de kids te beschermen. Zo weet je dat je kind niet wordt blootgesteld aan te harde geluiden van de telefoon, iPad of andere elektronica. Wel zo fijn en eindelijk rust in de tent. 

Verschillende soorten en kleuren 

De koptelefoons met geluidsbegrenzer zijn in verschillende soorten en kleuren verkrijgbaar. Er is dus altijd een tof kleurtje te vinden voor zowel jongens als meisjes. Je kunt kiezen uit een draadloze versie en een versie met kabel. De draadloze versie is na 2 uur opladen goed voor 12 uur luisterplezier. Heb je niet genoeg tijd om de koptelefoon 2 uur op te laden? Na 10 minuten laden kun je al een volledig uur luisteren! Tip: Heb je gelijk een stok achter de deur wat betreft schermtijd. Bij de draadloze versie wordt standaard een kabel geleverd, altijd handig wanneer je vergeten bent om de koptelefoon op te laden. 

Ontworpen met zorg voor kinderen en planeet 

En weet je wat ik zo prettig vind aan dit concept? Ze houden rekening met onze kids en onze planeet. De verpakkingen bestaan namelijk uit 100% gerecycled karton en ze gebruiken geen wegwerpplastic. Ze gebruiken voornamelijk gerecyclede materialen. Naast dit fijne geluk gaat bovendien 10% van de winst naar het planten van bomen, met als doel 500.000 POGS-bomen te planten per 2026. Hoe fijn klinkt dat?

Naar welke versie en kleur koptelefoon gaat jouw voorkeur uit? Wij zijn benieuwd!

>>>Meer interessante ontwikkeling en groei tips

Koptelefoon voor kinderen met veilige geluidsbegrenzer 

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d