10 redenen waarom zijdebloemen en kunstplanten de beste keus zijn

Ben je niet zo’n goede plantenverzorger en heb je geen groene vingers, maar kun je wel echt genieten van frisse groene planten en kleurrijke vrolijke bloemen? Dan hebben we de perfecte oplossing voor je gevonden! Zijdebloemen en kunstplanten zijn een verrijking in je interieur en bovendien verhogen ze het geluksgevoel. Mooie redenen om ze aan te schaffen toch? We leggen je uit: 10 redenen waarom zijdebloemen en kunstplanten de beste keus zijn.

Duurzame keuze

En daar houden we van! Het draait allemaal om duurzaamheid tegenwoordig. Soms gaat het een tikkeltje te ver, maar als het gaat om de aanschaf van producten, dan is de keuze voor producten die langer meegaan voor iedereen waardevoller. Koop eens elke week een bos bloemen voor jezelf, dat is toch bijna niet meer te doen? Om over planten maar niet te spreken. Gelukkig zijn de zijdebloemen en kunstplanten tegenwoordig bijna niet meer van echt te onderscheiden. En dat is ook precies waar Flowers by F R I T S voor staat. Mooie duurzame zijdebloemen en kunstplanten die je interieur een echte boost geven. Ook als je gek bent op echte bloemen en planten, is het een prachtig alternatief en een duurzame keuze. Dus prettig voor je portemonnee en ook nog eens beter voor het milieu.

Waarom kiezen voor zijdebloemen en kunstplanten?

Laten we vooropstellen dat je niets moet, maar we kunnen je wel zeggen dat je er geen spijt van krijgt als je kiest voor de zijdebloemen en kunstplanten van Flowers by F R I T S. We sommen de 10 redenen voor je op waarom het zoveel voordelen heeft.

  1. Zijn niet giftig of eetbaar

De zijdebloemen en kunstplanten zijn ideaal wanneer er huisdieren of kleine kinderen in huis aanwezig zijn. Ze zijn veilig in huis te gebruiken en ze kunnen ook nog eens tegen een stootje!

  1. Onderhoudsvrij

Zeker voor mensen zonder groene vingers zijn deze bloemen en planten een must! Zijdebloemen en kunstplanten zijn onderhoudsvrij, waardoor je ze niet continu water hoeft te geven en bij hoeft te houden. Je hoeft ze af en toe alleen maar even af te stoffen, that’s it! 

  1. Allergievrij

Heb je last van een (pollen) allergie, maar vind je het wel leuk om bloemen en planten in je huis te zetten? Dat kan gewoon met deze bloemen en planten, want ze veroorzaken geen allergie en houden je luchtwegen vrij van allergenen. Heb je toch nog een heerlijk huiselijk gevoel en kleur in je interieur.

  1. Zeer vriendelijk geprijsd

Naast het duurzame aspect zijn deze bloemen en planten ook nog eens zeer vriendelijk geprijsd. De aanschaf is misschien iets duurder dan echte bloemen en planten, maar je hebt het er al heel snel uit omdat ze véél langer meegaan. Dus het is niet alleen een duurzame keuze, het is ook nog eens beter voor je portemonnee.

  1. Zelfde sfeerverhogende werking als echte planten

Tegenwoordig zijn zijdebloemen en kunstplanten niet meer van echt te onderscheiden. Jaren geleden kon je het verschil echt nog goed zien, maar dat is gelukkig verleden tijd. We willen allemaal ons interieur voorzien van een statement met bloemen en planten, maar dan wel als ze er uit zien als echte planten. 

  1. Geen last van overgroei of verdorring

Planten blijven groeien en groeien en groeien…, tenminste als je ze goed kunt verzorgen. Anders komt verdorring om de hoek kijken. Je kunt natuurlijk stekjes maken van planten en deze weggeven zodat ze niet onnodig bij het groenafval belanden. Maar je kunt overgroei en verdorring ook perfect voorkomen met zijdebloemen en kunstplanten. Ze blijven altijd mooi en staan het hele jaar in bloei. 

  1. Past op elke plek, ook donkere, tochtige of lastig bereikbare plaatsen

Superhandig! Je hoeft niet na te denken waar je zijdebloemen en kunstplanten neer moet zetten. Ze kunnen namelijk in elke hoek of plek van het huis of kantoor staan. Zelfs bij een verwarming of voor het raam. (Ze kunnen wel wat verkleuren in de zon, dus zet ze liever niet te lang in direct zonlicht) 

En zoek je duurzame interieurbeplanting voor je bedrijf dan zijn er nóg meer voordelen!

  1. Dezelfde akoestische (dempende) werking als echte beplanting

Zijdebloemen en kunstplanten zijn ideaal in een kantoorruimte. Ze vullen de ruimte mooi op, het staat gezellig, heeft geen onderhoud nodig en bovendien heeft het dezelfde akoestische (dempende) werking als echte beplanting. Dit is bijvoorbeeld ideaal op een kantoor waar meerdere collega’s bij elkaar in een ruimte zitten. Deze bloemen en planten pakken de holle ruimtes aan en zorgen voor een betere demping van geluiden. Zo houd je gemakkelijker je focus vast.

  1. Verlaagd stress, verbetert productiviteit

Dit is helemaal een waardevolle toevoeging op kantoor. Het is namelijk bewezen dat werknemers veel minder stress ervaren bij de aanwezigheid van planten en bloemen op kantoor. Alleen al bij het zien van kleurrijke bloemen en groene planten worden mensen blij. Het geeft een huiselijke en warme sfeer en bovendien verbetert het de productiviteit. Het is dus ideaal om werknemers in de plantjes en bloemetjes te zetten. 

  1. Geen duur onderhoudscontract

Niet alleen thuis, maar ook op kantoor wil je nog wel eens wisselen van interieur, stijl of kleur. Zijdebloemen en kunstplanten kun je gemakkelijk wisselen en in een nieuwe vaas zetten om een totaal andere sfeer te realiseren. Je hoeft geen duur onderhoudscontract te nemen, maar kunt juist profiteren van eenmalige aankoop of van een aantrekkelijke korte lease. En met een boeketabonnement kun je bijvoorbeeld ieder seizoen kiezen voor andere bloemen, passend bij de seizoenen. Er zijn volop mogelijkheden waar ze graag met je over sparren.

Dit waren onze 10 redenen waarom zijdebloemen en kunstplanten de beste keus zijn. Wat vond je ervan? Of ben je misschien al bekend met zijdebloemen en kunstplanten? 

Over Flowers by F R I T S

Jenny & Gino zijn gestart in 2021, omdat ze samen een bedrijf wilden beginnen waarvan mensen blij worden. En dat zijn uiteraard bloemen en planten. Ze wilden sowieso op een duurzame manier ondernemen en vanuit die gedachten zijn ze Flowers by F R I T S gestart, vernoemd naar de echte baas. (Zie foto hieronder.) Ze vinden het belangrijk dat de wensen van de klant worden vertaald naar een blijvende herinnering. Zo stellen ze bijvoorbeeld graag bijzondere boeketten samen, gaan ze graag voor je op zoek naar de mooiste vaas en denken ze creatief mee voor de mooiste aanvragen. 

10 redenen waarom zijdebloemen en kunstplanten de beste keus zijn

 

 

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: