Wijnproeverij thuis organiseren

Wil jij graag een wijnproeverij thuis organiseren? Top idee! Bestel de wijnproeverij van Neleman Wijn en geniet van een avond vol culinair genot. Een wijnproeverij waarvoor je niet de deur uit hoeft, we like! Met de Mini Tasting Box kun je jouw eigen wijnproeverij thuis organiseren. In de Mini Tasting Box vind je zes verschillende Spaanse, biologische en vegan topwijnen. De wijnen komen rechtstreeks vanuit het wijnhuis in Valencia. De flesjes wijn worden in een handig formaat (37,5cl) geleverd. Niet te groot, niet te klein! Handig om mee te nemen op jouw ideale date, gezellige picknick in het park of avondje met vriendinnen. Alle flesjes hebben superleuke en vrolijke etiketten en het wordt geleverd in een schitterende box. Er worden voor de flessen alleen (natuur)kurken gebruikt en daarnaast worden er ook weer kurken ingezameld voor hergebruik. Je hebt een gezellige avond én je maakt de wereld een stukje mooier en milieuvriendelijker. Wat wil je nog meer!? 

Wist je dat? Je ook kunt meedoen met één van de online tastings? Heb je de Mini Tasting Box besteld? Dan kun je je aanmelden en via Facebook Live meeluisteren naar alle interessante informatie over deze héérlijke en biologische wijnen. Zo leer je ook nog iets van de wijnen.

Naast de Mini Tasting Box kun je bij Neleman natuurlijk nog veel meer bestellen! Van een fles fruitige rode wijn tot een zoete witte, een pakket met bekroonde topwijnen of een wijnpakket voor bij het diner. Voor jezelf, maar natuurlijk ook superleuk om cadeau te geven!

Biologische wijnen

De wijnen van Neleman zijn allemaal 100% biologisch en vegan. Dat houdt in dat de wijnen zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen en toevoegingen worden gemaakt. De meeste wijnen worden geklaard met o.a. kippeneiwit. Dat kan anders, dacht Neleman. Al hun wijnen worden geklaard met een plantaardig eiwit, verkregen uit erwten. Vegan friendly! Hoe oorspronkelijker en mooier de natuur, hoe oorspronkelijker en mooier de wijn! Dat is hun motto. Bovendien zet Neleman zich in om uitstervende druivensoorten te redden van de ondergang. Van de bijna uitgestorven verdil druif was nog maar 50 hectare aangeplant. Maar Neleman heeft deze druif gered, de verdil druif levert een fantastische wijn met een unieke smaak op. Taste it yourself! 

Wat vonden wij van de wijnproeverij?

Wij hebben deze wijnproeverij natuurlijk zelf ook georganiseerd thuis en we hebben er enorm van genoten! Een tafel vól gezellige flesjes wijn, tapas hapjes en vriendinnen. Een doosje puur geluk als je het ons vraagt! 😉 De Mini Tasting Box ontvangen is al één groot feest! De biologische wijnen hebben een superhandig formaat, dus ideaal om mee te nemen. Daarnaast waren wij ook mega enthousiast over het duurzame concept van Neleman. Voor elke 173 flessen wijn die worden gemaakt, planten zij een boom in het Parque Natural de las Hoces del Cabriel. Dat is een natuurreservaat in Spanje. Dit draagt bij aan de vermindering van CO2-uitstoot, het vergroot de biodiversiteit en herstelt het lokale landschap. Tevens wordt jouw bestelling bezorgd door Budbee, een Zweedse bezorgdienst. Zij bieden een 100% fossielvrije en slimme bezorgservice. Kortom, de wijnproeverij van Neleman is echt een aanrader als je houdt van gezelligheid, wijn en ook nog iets voor het milieu wil betekenen. Wijnen, wijnen, wijnen!

>>> Meer foodie hotspots, recepten en lekkernijen <<<

Eén reactie op “Wijnproeverij thuis organiseren”

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d