Voordelen van een twijfelaar bed voor de kinderkamer

Twijfel je over een twijfelaar voor de kinderkamer? Niet doen! Wij kunnen je vertellen dat een twijfelaar ideaal is voor de kinderkamer. Het staat leuk, ligt lekker en je kunt er gemakkelijk met 2 kleine kinderen in slapen tijdens een logeerpartijtje. Als dat geen feest is!? We zetten de voordelen van een twijfelaar bed voor de kinderkamer op een rijtje.

Wat is een twijfelaar?

Zoals de naam al doet vermoeden is een twijfelaar een bed die twijfelt tussen een één- en tweepersoonsbed. De twijfelaar is meestal 120 cm breed, net iets breder dan een eenpersoonsbed. Maar ze zijn ook verkrijgbaar in bredere maat, namelijk 140 cm breed. Twijfelaar bedden kunnen prima gebruikt worden door twee volwassen personen, wanneer je bijvoorbeeld niet voldoende ruimte hebt voor een tweepersoonsbed, maar wel iets ruimer wil liggen.

Let op! Koop bij aanschaf van een twijfelaar ook een groter matras en vergeet ook vooral het beddengoed niet. Gelukkig zijn er bijpassende matrassen voor een twijfelaar verkrijgbaar in de juiste maatvoeringen. 

Perfect voor de kinder- en tienerkamer

Een kinderbed wordt, zeker voor tieners, op den duur te klein. Met een twijfelaar los je dit gemakkelijk op. Twijfelaar bedden worden vaak gekozen voor en door kinderen en tieners om de kamer net iets stoerder te maken en de ruimte om te chillen en slapen iets groter te maken. Ze kunnen er languit en overdwars in gaan liggen om een boek te lezen, door de telefoon te scrollen of om gezellig samen met vriendjes of vriendinnetjes in te slapen tijdens logeerpartijtjes. Perfecte oplossing voor de kinder- en tienerkamer dus!

Voordelen van een twijfelaar

Een twijfelaar biedt ontzettend veel voordelen. We zetten de voordelen van een twijfelaar bed nog even voor je op een rijtje.

  • Het grootste voordeel is de ruime slaap- en chillplek;
  • Een twijfelaar bespaart ruimte, je hebt geen tweepersoonsbed nodig. Ideaal wanneer er niet voldoende ruimte beschikbaar is op de slaapkamer;
  • Ook perfect voor een kleine studentenkamer;
  • Het is een breed bed, ideaal voor logeerpartijtjes met vriendjes en vriendinnetjes. Je hebt geen losse matrassen of luchtbedden nodig;
  • Een twijfelaar gaat jaren mee, waardoor je niet elke keer een ander bed hoeft aan te schaffen;
  • Twijfelaars zijn goedkoper dan een tweepersoonsbed;
  • Het bed is ideaal voor jong en oud.

Metalen twijfelaar bedden van Vipack 

Wij zijn helemaal happy met de metalen twijfelaar bedden van Vipack. Deze bedden zijn superstevig en geven een hippe en stoere look aan de kinder- en tienerkamer. Een tof bed die de slaapkamer van je kind een flinke upgrade geeft. Twijfel dus niet langer en kies voor een twijfelaar! Wil je meer informatie over de twijfelaar die onze meiden op de slaapkamer hebben, laat gerust een berichtje achter via de commentens en ik zal je vraag beantwoorden.

>> Wil je nog meer inspiratie voor de kinderkamer? Lees en laat je inspireren! <<

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: