Zo breng je ontspanning en binnenklimaat in balans

nikki.amsterdam-difuser-aroma-binnenklimaat-ontspanning-gezondheid-puurvangeluk

De aroma diffuser van Nikki.Amsterdam, ook wel geurverdamper genoemd, zorgt voor een rustgevende sfeer en heerlijke geur. En weet je wat zo fijn is? Je kunt de aroma diffuser gebruiken in iedere gewenste ruimte. Om te ontspannen in de slaapkamer, een spa te creëren in de badkamer, voor een prettige vibe in de woonkamer of voor je thuiskantoor/werkkamer. Zeker nu we veel binnen zitten is de diffuser echt een aanrader, want zo breng je ontspanning en binnenklimaat in balans.

Dankzij de LED-verlichting is de aroma diffuser een absolute lust voor het oog. En door het verfijnde design past de geurverdamper bij iedere woonstijl. De verlichting van de aroma diffuser zorgt voor een ontspannen relaxmodus en bovendien kun je een kleur naar keuze instellen. Fijne kleuren in combinatie met de geuren van etherische oliën dragen bij aan heerlijke en ontspannen momenten. De geurverdamper is voorzien van licht materiaal met een horizontale ribbel, geborsteld staal en een mooie band van buffelleer.

aroma-diffuser-nikki.amsterdam-ontspanning-puurvangeluk

Hoe werkt de aroma diffuser van Nikki.Amsterdam?

De aroma diffuser van Nikki.Amsterdam beschikt over een waterreservoir die je vult met water en een paar druppels van jouw favoriete etherische olie. Vervolgens verspreidt de diffuser een heerlijke geur die wordt verdampt in de gewenste ruimte. Naast een heerlijk geurende nevel, zorgt het ook nog voor een prettig en gezond binnenklimaat! 

De geurverdamper wordt geleverd met etherische oliën in een doos met 6 verschillende geuren. Lemon, eucalyptus, lavendel, sinaasappel, pepermunt en Tea Tree. Uiteraard hebben de oliën een zorgvuldig testproces ondergaan en de oliën beschikken over ongeëvenaarde kwaliteit en medicinale eigenschappen. Daarom heeft de aroma diffuser een positief effect op het algemene welzijn. 

Voordelen van de aroma diffuser van Nikki.Amsterdam

  • Zorgt voor een beter binnenklimaat door een goede luchtvochtigheid;
  • Tof item voor je interieur en past bij iedere woonstijl;
  • Kan gebruikt worden in iedere ruimte;
  • Zorgt voor een ontspannen sfeer én gevoel in je huis en thuiskantoor/werkplek;
  • Niet zwaar, dus gemakkelijk te verplaatsen;
  • Je kunt de kleur zelf instellen;
  • Wordt geleverd met gratis etherische oliën;
  • Eenvoudig te bedienen vanaf iedere plek in huis.

Nadelen heb ik niet kunnen bespeuren, want het is een superfijn apparaat en ik merk dat de luchtvochtigheid in de ruimte optimaal is. Hierdoor is het binnenklimaat aangenamer. Wist je dat je met een goede luchtvochtigheid en binnenklimaat minder last hebt van droge ogen, droge keel, een droge huid, vermoeidheid en hoofdpijn? Voor mij de perfecte oplossing voor in mijn thuiskantoor (en huis) voor een optimale focus en balans.

Shop nu jouw heerlijke aroma diffuser van Nikki.Amsterdam, want zo breng je ontspanning en binnenklimaat in balans.

>>>  Meer handige tips voor jouw gezondheid! <<<

>>> Wil je nog meer tips om het thuiswerken aangenamer te maken? <<<

nikki.amsterdam-difuser-aroma-binnenklimaat-ontspanning-puurvangeluk
nikki.amsterdam-difuser-aroma-binnenklimaat-ontspanning-klimaat-puurvangeluk

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d