Verwisselbare wanddecoratie

verwisselbare-wanddecoratie-fotolijst-puurvangeluk
 
Ben je na een tijdje ook uitgekeken op de wanddecoratie aan je muur? Wissel je ook het liefst elk seizoen van wanddecoratie en houd je van afwisseling in je interieur? Dan is verwisselbare wanddecoratie zoals akoestische schilderijen de perfecte oplossing voor je interieur. Lees en laat je inspireren!

Verwisselbare fotodoeken als wanddecoratie

Hoe gaaf is het wanneer je je interieur elke keer een ander sfeertje kunt geven met de juiste wanddecoratie aan de muur? Het is het meest lastige item om je interieur mee op te fleuren, dus waarom niet verschillende items die je kunt wisselen? Perfect idee! In de zomer heb je waarschijnlijk zin in sprankelende foto’s met kleur waar je in de winter en herfst misschien juist meer de nadruk op zwart-wit wilt leggen. Enkel met een mooi item aan de muur heb je een totaal andere look in je interieur. Een verwisselbaar fotodoek is de perfecte oplossing voor je interieur. Kies fotodoeken die bij jou passen en fleur heel eenvoudig je interieur op met een mooie foto op canvas.
 

 

Akoestische panelen

Niets is vervelender dan wanneer je gestoord wordt door galm of echo tijdens een gesprek. Akoestische panelen bieden uitkomst en kun je achter het fotodoek plaatsen. Hiermee wordt galm en echo verminderd in de ruimte waar je de verwisselbare wanddecoratie wilt plaatsen. Het is een strakke aluminium lijst met speciale akoestische panelen die je zichtloos en gemakkelijk achter het fotodoek plaatst. Dit is niet alleen perfect om vervelende galm of echo weg te nemen, het is tevens een prachtige eye-catcher.

Eigen foto aan de wand

Wil je de wand en je interieur voorzien van een persoonlijk tintje? Een eigen foto aan de wand is dan een absolute uitkomst. Een foto van je kinderen, het gezin, een leuke herinnering, een mooie reisfoto en ga zo maar door. Je kunt helemaal je eigen ideeën en wensen samenstellen om een mooi persoonlijk sfeertje in je interieur te brengen.
 
eigen-foto-wanddecoratie-verwisselbare-fotolijsten-puurvangeluk

Voordelen verwisselbare wanddecoratie

We zetten de voordelen op een rijtje waarom verwisselbare wanddecoratie een perfecte oplossing is voor je interieur:

  • Wanneer je een andere afbeelding aan de muur wilt, is dit gemakkelijk te realiseren.
  • Kies elk seizoen een andere afbeelding aan de muur.
  • Haal het fotodoek uit het frame en leg het opgevouwen in de kast voor later gebruik.
  • Er wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen.
  • Galm en echo worden verminderd in de ruimte door akoestische panelen die je achter het fotodoek kunt plaatsen.
  • Ruime keuze in afbeeldingen.
  • Je kunt ook kiezen uit foto’s van professionele fotografen.
  • Kies voor een eigen foto of afbeelding, dat geeft je interieur een persoonlijk tintje.
  • Je kunt je eigen impressies maken. Zoek je ideale foto uit, upload een foto van je wand en zie gelijk hoe het staat.

Geen inspiratie?

Heb je zelf geen inspiratie voor aan de muur in je interieur? Hoe leuk is het dat je kunt kiezen uit één van de mooie kiekjes van geselecteerde fotografen. Deze fotografen delen hun mooiste foto’s maar wat graag met jou, zodat de keus voor jou makkelijker wordt en ook jij mag genieten van een prachtige ondergaande zon, een bruisende stad of bijzondere mooie natuurfoto aan je wand.

Nog veel meer leuke interieur inspiratie <<<

 
verwisselbare-wanddecoratie-puurvangeluk
 
verwisselbare-wanddecoratie-fotolijst-puurvangeluk
Verwisselbare wanddecoratie, perfecte oplossing voor je interieur

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: