4 Back to School musthaves

Genieten jullie ook optimaal van de vakantie? Het is heerlijk weer, we genieten van de rust en moeten nog even niet denken aan school en het drukke leventje. Maar toch gaat het in sommige delen van het land weer beginnen. Hebben jullie alle schoolspullen helemaal compleet? Laat je inspireren met deze 4 Back to School musthaves om het nieuwe schooljaar mee te starten.

1. Lunchboxen om je lekkers in te bewaren

Een lekkere lunch hoort erbij! Zeker wanneer je de hele ochtend op school hebt zitten blokken aan je werk. Een goede lunchbox is dus een echte musthave. Ideaal om je lekkers in te bewaren, zodat het langer vers blijft. De RVS bentobox broodtrommel is een aanrader en is in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Bentoboxen zonder vakjes en met aparte vakjes, maar ook met vakverdelers, zodat je je lunchbox helemaal zelf kunt indelen en ordenen. Zo kun je fruit en groente scheiden van de gesmeerde broodjes, zodat niet alles door elkaar gehusseld wordt. Deze lunchboxen zijn stevig, in verschillende maten verkrijgbaar en ze zijn duurzaam in gebruik. Bovendien houdt deze bentobox geen geurtjes en smaakjes vast en is het eenvoudig schoon te maken. Zo heb je langer plezier van je lunchbox en van de inhoud natuurlijk!

4 Back to School musthaves om het nieuwe schooljaar mee te starten
4 Back to School musthaves om het nieuwe schooljaar mee te starten

2. Zorg voor een stevige schooltas

Het nieuwe schooljaar begint natuurlijk niet zonder een mooie nieuwe schooltas. Let bij het kopen van een schooltas op de hoeveelheid ruimte in de tas. Kun je er met gemak een lunchbox, schoolbeker en eventueel boeken in kwijt? Elk jaar krijg je steeds meer spullen die je mee moet nemen naar school, dus ruimte is een must. Koop een stevige en ruime schooltas waar je al je spulletjes goed in kunt opbergen.

3. Duurzame schoolbekers

Een Eco schoolbeker is uiteraard ook een van de musthaves die we niet mogen vergeten. Deze zijn in verschillende varianten, kleuren en motieven verkrijgbaar. Of je nu een stoere jongen hebt of een lief meisje meisje? Voor iedereen is er iets leuks te vinden. De lekdichte RVS schoolbekers zijn duurzaam in het gebruik, dus je kunt hier zelfs jaren mee vooruit. En weet je wat zo fijn is? Je kunt diverse onderdelen los kopen. Kies voor thuis bijvoorbeeld voor een sportdop en wanneer je naar school gaat, is een lekdichte dop juist een must. Ben je onverhoopt een onderdeel kwijt, don’t worry … je hoeft niet gelijk een hele nieuwe beker aan te schaffen, maar kunt gewoon onderdelen los kopen.

4. Bewaren en meenemen

Wil je even snel en makkelijk iets meenemen of wil je kliekjes in de koelkast leggen om te bewaren? De wasbare boterhamzakjes zijn een must! Ideaal om bijvoorbeeld etenswaren in te bewaren, maar ook om nootjes, rozijntjes of andere eetbare producten in te bewaren. Je kunt deze wasbare boterhamzakjes ook gebruiken om spulletjes in te bewaren, zoals elastiekjes, kraaltjes, geld, sieraden of schoolspulletjes. Zo houd je alles goed bij elkaar en vind je het binnen no time terug in je schooltas. De herbruikbare boterhamzakjes zijn wasbaar, waardoor je ze elke keer weer hygiënisch schoon kunt maken. Bovendien spaar je het milieu door geen plastic wegwerpzakjes te hoeven gebruiken. De wasbare boterhamzakjes zijn bovendien waterafstotend, dus je kunt ook perfect je telefoon, iPod of draadloze oortjes bewaren in deze handige zakjes. Een absolute musthave voor het nieuwe schooljaar.

Ben jij al helemaal klaar voor het nieuwe schooljaar?

>>> Meer school inspiratie <<<

Eén reactie op “4 Back to School musthaves”

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: