Top 4 leukste kinderfeestjes van Groningen

top-4-leukste-kinderfeestjes-Groningen-puurvangeluk

Is je kindje bijna jarig en heb je nog geen idee wat je gaat doen met het kinderfeestje? Je wilt natuurlijk dat je zoon en/of dochter een gezellig partijtje kan vieren met vriendjes en vriendinnetjes. Check deze top 4 leukste kinderfeestjes van Groningen voor superleuke avonturen en een echte knalfuif. Party is on!!!

>> Check de Kinderfeestjes winkel om de kinderfeestjes compleet te maken!

1. Break Out Grunopark

Kinderfeestje organiseren lastig? Bij Break Out Grunopark weten ze precies wat feestvieren is. Ze bieden verschillende kinderfeest arrangementen aan die van je kinderfeestje een spetterend feest maken om nooit te vergeten. De arrangementen zijn een gezellig en een middagvullend programma, inclusief eten. Ideaal met al die kids, je viert je kinderfeestje lekker op 1 locatie. En weet je wat zo leuk is? Mocht er geen kinderfeest arrangement naar wens tussen staan voor je, ze staan bij Break Out Grunopark altijd open om je ideale droomfeestje te organiseren. Het enige wat je hoeft te doen is genieten met je vriendjes en vriendinnetjes.

Wat dacht je van een tof feestje in de escape room, een heerlijke kabouterspeurtocht, lekker klimmen in het klimpark of kies je liever voor een outdoor speurtocht? Wat je ook kiest, het is allemaal even leuk! Of je nu een durfal, een klauteraar of een echte ontdekker bent, er is voor ieder kind een passend kinderfeestje te vinden. Maak samen met je vriendjes en vriendinnetjes de mooiste herinneringen en beleef een kinderfeestje om nooit te vergeten. Break Out Grunopark heeft het allemaal! Ze beschikken over 2 restaurants, 2 stranden, een klimpark, waterskibaan, 3 escape rooms, een paintball terrein, een grote waterplas en zelfs een camping. Echt een prachtige locatie om je kinderfeestje te vieren. Je kunt hier het hele jaar door terecht en elk seizoen heeft zo zijn charme op het park. Wees welkom!


Break Out Grunopark
Hoofdweg 163
9614AD Harkstede (Gn)

2. Snowlimits & Outdoor Limits 

Wil je een keer wat anders dan anders? Vier dan je kinderfeestje bij Snowlimits & Outdoor Limits, voor een supertoffe ervaring! Bij Snowlimits vier je een origineel, stoer en onvergetelijk verjaardagsfeestje met al je vriendjes en vriendinnetjes. Je kunt kiezen uit verschillende kinderfeestjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van survival, skiën, snowboarden, archery tag, boogschieten, rodelen op de funslope of een stoere longboard-tocht? Durf jij het aan? De kinderen krijgen skiles van een professionele skileraar en gaan in kleine groepjes op de indoor skibaan hun eerste bochtjes draaien. Hoe cool is dat?

Ben je meer van het actieve buitenleven? Dan is de adventure race echt iets voor jou. Teambuilding en creativiteit zijn hier de sleutelwoorden. Daag je vriendjes en vriendinnetjes uit en werk samen met je team! Liever boogschieten als een echt Robin Hood? Pak je pijl en boog en go for it! Hier kun je het hele jaar door een feestje vieren. Plezier maken, veiligheid en genieten staan centraal bij Snowlimits & Outdoor Limits, de perfecte ingrediënten voor een onvergetelijk kinderfeestje. Let op: reserveren voor kinderfeestjes is verplicht en alle kinderfeestjes zijn uit te bereiden met rodelen, patat en ranja voor € 4,- per kind. Dat wordt gegarandeerd genieten geblazen en een knalfuif om nooit te vergeten!


Snowlimits & Outdoor Limits
Bieskemaar 2
9735 AE Groningen

3. Escape Hunt

Waar kun je nu beter je kinderfeestje vieren dan in een escape room? Vier je feestje bij Escape Hunt in Groningen, beleef samen met vriendjes en vriendinnetjes spanning en sensatie. Maak er een onvergetelijk kinderfeestje van en probeer samen te ontsnappen uit de speciale themakamers van Escape Hunt, nog voordat de tijd om is. Het is een leuke, originele en uitdagende activiteit voor kids. Dit kinderfeestje zorgt ervoor dat de adrenaline zal stijgen en jullie als team moeten samenwerken om te kunnen ontsnappen. Het komt aan op teamspirit, samenwerking en snel schakelen! Durven jullie het aan?

Zodra de deur dichtslaat, gaat de tijd in en moet jullie samen op zoek naar hints. Jullie gaan samenwerken en een reeks codes proberen te kraken om ervoor te zorgen dat jullie kunnen ontsnappen. De limonade en zakjes chips staan klaar! Om dit spectaculaire kinderfeestje vast te leggen, gaan jullie samen als groep op de foto. Geheel in stijl en met Escape Hunt kleding natuurlijk. Zo heb je een mooie herinnering voor thuis en later. Vier je kinderfeestje bij Escape Hunt Groningen, hier zal nog lang over nagepraat worden.


Escape Hunt
Het Hout 1
9723 LA Groningen

4. Studio Trees

Voor de creatievelingen onder ons hebben we een superleuk kinderfeestje gevonden. Bij Studio Trees weten ze namelijk precies wat een creatief kinderfeestje vieren is! Hier kun je helemaal losgaan in het maken van heerlijk geurende zeepjes en zeepkettingen. Maar dat is nog niet alles! Je kunt ook kiezen voor een kinderfeestje waar je houten huisjes of spiegels gaat pimpen, prachtige sieraden gaat maken, waar je leert handletteren of waar je mooie dromenvangers gaat maken. Misschien heb je zelf leuke ideeën die je graag met je vriendjes en vriendinnetjes wilt maken? Gooi ze in de groep bij Trees, er is voor ieder wat wils. In elk kind schuilt een creatieve artiest en bij Studio Trees mogen al die mooie creaties tot uiting komen.

Durf te spelen met kleuren, met materialen en probeer op de meest sierlijke manier te handletteren. Dit heb je vast nog niet eerder gedaan! Nodig een aantal vriendjes en vriendinnetjes uit en bedenk welk kinderfeestje je graag wilt vieren. De kinderfeestjes zijn inclusief drinken, taartjes en een  cadeau van Studio Trees voor de jarige. Leer, ontdek en creëer! Dit wordt een kinderfeestje om nooit te vergeten! Ze bieden ook hele leuke feestjes voor creatieve volwassenen. 😉


Studio Trees
Kenwerd 4
9746CJ Groningen

>>> We hebben nog veel meer leuke kinderfeestjes geselecteerd! 

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: