Het leukste en schattigste speelgoed voor meisjes

leukste-schattigste-meisjes-speelgoed-sassefras-puurvangeluk

Speelgoed is superleuk, kinderen worden er fantasierijk van en het is ideaal om de ontwikkeling en motoriek te stimuleren. Vind je het ook belangrijk en leuk om geld uit te geven aan mooi en duurzaam speelgoed? Speelgoed waar je je interieur mee opfleurt, waar je het liefst stiekem zelf mee speelt 😉 en waar je meisje helemaal blij van wordt? Bij Sassefras vind je het leukste en schattigste speelgoed voor meisjes. We ♥ it!

Duurzaam houten speelgoed

Ben jij ook klaar met plastic speelgoed en gek op houten speelgoed dat duurzaam is, niet snel kapot gaat en waar kinderen de mooiste avonturen mee kunnen beleven? Houten speelgoed it is! Het is robuust, stevig en gaat lekker lang mee. Kinderen die met houten speelgoed spelen, worden uitgedaagd en de fantasie wordt gestimuleerd door zelf te ontdekken welke geluiden en bewegingen bij de houten diertjes hoort. En wat dacht je van de hippe en trendy houten huisjes? Hierin worden rollenspellen gespeeld die ze helemaal zelf hebben bedacht. En zeg nou zelf… deze houten speelgoedhuisjes zijn toch veel te schattig, daar wil je het liefst zelf nog mee spelen! 😉

houten-speelhuisje-voor-binnen-sassefras-puurvangeluk

houten-speelhuisje-voor-binnen-klokgevel-staand-puurvangeluk

Knuffels en poppen voor echte poppenmoeders

De meeste meisjes zijn gek op poppen en moederen, dus een poppenmoeder zijn is het allerleukste wat er is voor kleine meisjes. Een pop of knuffel geeft je kindje een gevoel van veiligheid, geborgenheid en troost. Ze kunnen hele verhalen vertellen aan een pop, troost vinden wanneer ze verdrietig zijn of beter in slaap komen wanneer ze de knuffel of pop dicht bij zich hebben. Kids zien het als een maatje die er altijd voor hun is. Dat gevoel gun je toch ieder kind!

Alimrose-knuffel-Aurelie-Sassefras-meisjes-speelgoed-puurvangeluk
Lalkametoo-metoodolls-Sassefras-puurvangeluk-meisjes-speelgoed

Meisjeskamer om te spelen, te rusten en te slapen

Een kinderkamer is een belangrijke ruimte voor je kind. Het moet een fijn plekje zijn om te kunnen spelen, ze moeten hun rust kunnen vinden in de kamer en het is fijn als ze heerlijk slapen in de kinderkamer. Zorg dat de balans van de meisjeskamer in orde is. Hoe je dat doet?

  • Zorg dat er niet te veel rondslingerend speelgoed in de kamer van je meisje ligt.
  • Koop mooie opbergbakken of dozen waarin alles binnen no time opgeruimd kan worden.
  • Vergeet ook een heerlijk plekje niet waar ze zich even kunnen terugtrekken wanneer ze daar behoefte aan hebben. Denk bijvoorbeeld aan een tipi tent of een gezellige zitzak/poef. Creëer een cosy hoekje in de meisjeskamer waar ze lekker boekjes kan lezen en rusten.
  • Richt de meisjeskamer in met gezellige decoratie, maar maak het niet te bont.
  • Rust in de slaapkamer betekent rust in het hoofd en in het lijf, de perfecte ingrediënten voor een heerlijke nachtrust en een relaxed kind.
houten-multiplex-speeltafel-meisjes-speelgoed-puurvangeluk

 

Tipi-tent-zwart-wit-Sassefras-meisjes-speelgoed-puurvangeluk

 

Spinkie-Petit-Bitbit-Chloe-en-Manon-Sassefras-speelgoed-meisjes-puurvangeluk

 

 

Haaraccessoires voor meisjes

Waar zijn meisjes zonder schattige en leuke haaraccessoires? Ze zijn gek op haarbanden, strikjes en knipjes. Het fleurt het kapsel van je meisje op en maakt de outfit van je dochter helemaal compleet. Je wilt ze natuurlijk in allerlei kleurtjes, motiefjes en vormen. Het is namelijk leuk om af te wisselen en bij elke outfit andere haaraccessoires te mixen en matchen. En hoe tof is het wanneer je helemaal zelf je eigen haaraccessoires kunt samenstellen? Bij Sassefras kan dat gewoon! Maak strikjes, knipjes en haarbanden naar wens van je meisje in combinatie met de outfits van het seizoen en je komt helemaal fashionable voor de dag. Welk meisje wil dit nu niet?

>>> Meer kids inspiratie

haarspeldjes-met-strik-meisjes-sassefras-puurvangeluk
alle-klik-klak-speldjes-meisjes-haaraccessoires-puurvangeluk
Tipi-speeltent-roze-Sassefras-meisjes-speelgoed-puurvangeluk

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d