Weekendje weg of vakantie vieren op Terschelling

vakantie-weekend-weg-terschelling-puurvangeluk

Heb je het over reisgeluk, dan heb je het zeker over Terschelling! Wanneer je op het eiland Terschelling verblijft, ervaar je oprecht een vakantiegevoel. Of je nu gek bent op natuur, rust, gezelligheid en vertier… het eiland heeft je veel te bieden om je reisgeluk aan te vullen. Zon, zee, strand, cultuur, natuur, genieten en geluk zijn de perfecte ingrediënten voor een weekendje weg of vakantie vieren op Terschelling.

Voor de ontspannen en actieve vakantieganger

Zoals je leest is het een eiland perfect geschikt voor jong en oud, voor de ontspannen vakantieganger, maar ook voor de actievelingen onder ons. Terschelling zit boordevol verrassingen als het gaat om natuur, uitjes, ontspanning en meer. Hier vind je alles wat je nodig hebt om een relaxed weekendje weg of vakantie te vieren. Duik de natuur in en maak een mooie wandeling of fietstocht. Je bent even helemaal weg, weg van thuis en de drukte van alledag. Snuif de geur van de zilte zee op, ga lekker uitwaaien op het strand en duik gezellig een strandtentje in voor een lekkere kop koffie met versnaperingen. In de zomer kun je een heerlijk strandbedje ritselen en genieten van de zon op je bol en het eilandleven. Relaxter dan dit wordt het niet!

Résidence Terschelling Wellness Waddenresort

En waar kun je nu beter genieten van het heerlijke eilandleven dan bij Résidence Terschelling Wellness Waddenresort. Dit geweldige resort ligt op een unieke locatie in Midsland, dicht bij de prachtige stranden en levendige dorpjes. Het resort heeft maar liefst 55 luxe appartementen en is geschikt voor een ontspannen of actief weekendje weg of vakantie. Het resort is voorzien van allerlei faciliteiten en niet alleen bij mooi weer, maar ook bij slecht weer kun je je hier opperbest vermaken. Zo is er een wellness center, verwarmd binnenzwembad met peuterbad, fitnessruimte en bovendien bieden ze boodschappenpakketten en broodjesservice aan. Hoe fijn klinkt dit!? Ook aan de kleine reizigers is gedacht. Ze kunnen hun energie kwijt in de speeltuin, lekker springen op de airtrampoline of een spelletje spelen in de kinderspeelhoek, terwijl ouders heerlijk aan de koffie of een borreltje zitten. Als dat geen genieten is!

Beleef het eilandleven op Terschelling

Naast al deze faciliteiten op het resort kun je ook buiten het resort je hart ophalen. Na ongeveer 5 minuten lopen duik je zo de gezelligheid van Midsland in. Hier kun je souveniertjes voor thuis kopen, gezellig winkelen of een pintje op het terras pakken. Ga lekker uitwaaien aan zee, maak een prachtige bosrit op een paard, met een huifkar over het strand of ga cultuur snuiven in diverse musea in de buurt. En als dat niet genoeg is… trek de laarzen aan en ga wadlopen, wadkanoën, de zee op zeehonden spotten, op safari door natuurgebieden en ga zo maar door. Ben je al enthousiast geworden? Het is echt de ideale plek om reisgeluk en herinneringen aan te vullen. Op naar het eilandleven op Terschelling!

>>> Meer reisgeluk >>>

Residence-Terschelling-vakantie-weekend-weg-puurvangeluk
Haven-West-Terschelling-vakantie-weekend-weg-puurvangeluk
IMG_5204
zeehondje-Terschelling-vakantie-weekendje-weg-puurvangeluk
Terschelling-strand-vakantie-weekend-weg-puurvangeluk
Speeltuin-buiten-Terschelling-vakantie-weekend-weg-puurvangeluk
Pluktuin-Terschelling-vakantie-weekend-weg-puurvangeluk
Weekendje weg of vakantie vieren op Terschelling

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d