Top 3 leukste cadeauwinkels van Amsterdam

top4-cadeauwinkels-amsterdam-puurvangeluk

Ben je op zoek naar een leuk cadeautje voor een vriend, vriendin, moeder of ander familielid? Een cadeautje voor jezelf mag natuurlijk ook. De volgende 3 cadeauwinkels zijn de leukste van Amsterdam! Hier vind je toffe cadeautjes, hebbedingen en meer. Maak er een gezellig dagje van en shop de mooiste vondsten in de top 3 leukste cadeauwinkels van Amsterdam.

1. De winkel van nijntje 

Wie kent haar niet, nijntje? Nijntje is lief, leuk en heeft een hoog knuffelgehalte. Nijntje is gewoon leuk voor iedereen! De winkel van nijntje biedt de meest uitgebreide collectie van nijntje artikelen. Zo is er een groot assortiment voor de allerkleinsten onder ons, maar ook grotere nijntje fans kunnen hun hart ophalen in de winkel in Amsterdam. Het wisselende aanbod bestaat o.a. uit: knuffels, boekjes, speelgoed, verzorgingsproducten, servies, spullen voor de kinderkamer, schoolartikelen, haaraccessoires, tassen, kaarten en exclusieve baby- en kinderkleding. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er. Nijntje is altijd favoriet bij de kleintjes. Ze kunnen een mooie puzzel van nijntje maken, troost vinden bij een lekkere zachte knuffel, drinken uit een mooie beker met nijntje erop, spelen in nijntjes tipi tent en ga zo maar door. Nijntje zorgt voor urenlang speelplezier en vertier.

De winkel in Amsterdam is gezellig ingericht en je vindt hier altijd iets leuks. Ze hebben prachtige items om weg te geven als cadeau en het wordt ook nog eens leuk voor je ingepakt. Daar kun je wel mee voor de dag komen. Enne… wil je ook iets voor jezelf kopen? Dat gaat in deze leuke cadeauwinkel zeker lukken! Een boodschappentas, een ovenschaaltje, een Delfts Blauw tegeltje of wat dacht je van een zilveren fotolijstje voor een echo foto van je aankomende kindje? In de winkel van nijntje vind je super originele items die je niet mag missen. De winkel is bovendien gemakkelijk bereikbaar met de auto en voor € 0,10 per uur kun je parkeren voor de deur! Heb je geen tijd om zelf naar de winkel te komen? Geen probleem, dan bestel je toch gewoon online.
De winkel van Nijntje 
Scheldestraat 61
1078 GH Amsterdam

 

Eén reactie op “Top 3 leukste cadeauwinkels van Amsterdam”

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: