Inspiratie om cadeautjes leuk en gezellig in te pakken

Inspiratie-cadeautjes-leuk-gezellig-inpakken-leukverpakt-puurvangeluk

Cadeautjes krijgen is altijd leuk, maar cadeautjes inpakken en geven is nog veel leuker. Het begint namelijk allemaal met het kopen van een cadeautje en het feestelijk inpakken ervan. Cadeautjes voor verjaardagen, geboorte en voor de geslaagden, maar laten we ook Vaderdag, Moederdag, Sinterklaas, Kerst en Valentijnsdag niet vergeten. Kortom, er is altijd een reden voor een cadeautje. Maak jij er ook graag werk van om een cadeautje extra speciaal te maken? Met deze hippe en trendy items van leukverpakt krijg je inspiratie om cadeautjes leuk en gezellig in te pakken. Inpakken is gewoon een feestje! ♥

Goed materiaal is het halve werk

Het is goed om vooraf na te denken welke materialen je nodig hebt om een cadeautje leuk en gezellig in te pakken. Ik word altijd helemaal blij van een rol mooi cadeaupapier en toffe dingetjes om te pimpen, herken je dat? Er is ontzettend veel verkrijgbaar waarmee je lekker uit de voeten kunt om een creatief pakje te maken. Maar ook de materialen om het cadeautje goed in te pakken zijn belangrijk. Dat gaat hier nog wel eens mis. 😉 Goed materiaal is natuurlijk het halve werk. Zorg dat de volgende materialen in orde zijn:

  • goede scharen om papier, stof en ander materiaal mee te knippen
  • rolletjes plakband
  • stevige plakbandhouder
  • nietmachine met nietjes
  • potloden, pennen of stiften om kaartjes of labels mee te schrijven
leukverpakt-verpakkingen-leuk-gezellig-inpakken-puurvangeluk

Cadeautjes leuk en gezellig inpakken

Een cadeautje uitpakken is altijd erg leuk, maar een cadeautje inpakken is natuurlijk ook superleuk. Het moet toch een feestje zijn om het cadeau of de cadeautjes weg te geven? Het oog wil ook wat! Je kunt kiezen voor tof cadeaupapier, maar je kunt ook helemaal losgaan en een gaaf cadeautje maken met mooie lintjes, strikjes, klemmetjes en nog veel meer. Zo maak je binnen no time een gezellig cadeautje met een persoonlijke touch!

Sluitzegels en stickers plakken

Ben jij net als ik ook gek op toffe sluitzegels en stickers? De uitgebreide collectie van leukverpakt mag je dan zeker niet missen! Sluitzegels en stickers met tekst, blanco of met cijfers… ze zijn allemaal veel te leuk! Ideaal om een cadeauzakje dicht te maken, om een cadeautje een persoonlijk tintje te geven en ook nog eens heel handig om enveloppen dicht te maken met stickers en sluitzegels. Ik zeg; plakken maar!

leukverpakt-inspiratie-cadeau-puurvangeluk
leukverpakt-inspiratie-cadeaupapier-artikelen-puurvangeluk

Speciale thema’s

Er zijn ontzettend veel leuke thema’s en feestdagen waar we ons compleet in kunnen storten als het gaat om cadeautjes. Denk maar eens aan geboorte, geslaagd zijn, Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag, Sinterklaas en Kerst. Geef deze bijzondere dagen een extra feestelijk tintje door de cadeautjes in te pakken met cadeaupapier in stijl van het thema. Het geeft net dat beetje extra sfeer! Cadeaupapier met hartjes past bijvoorbeeld perfect bij een geboorte, Moederdag, Vaderdag of voor je valentijn op Valentijnsdag natuurlijk! ♥ En wat dacht je van papier met rendieren voor Kerst, wortels en veren voor Sinterklaas en ga zo maar door. Maar ook effen cadeaupapier kun je eenvoudig omtoveren naar een gezellig thema. Plak er een leuke sticker, een mooi label of kleurrijk veertje op. Het hoeft echt niet ingewikkeld te zijn! Leukverpakt heeft een uitgebreid assortiment om cadeautjes voor speciale thema’s extra feestelijk te maken. Mooier dan dit wordt het niet!

783064932687b367f0da3047752551755dedccb3
60aedf80c5eeddfb0998102044c5a23591eae228
cc093648397c45c132749804b20baa36cb03e4ee

Washi tape

Ik ben al jaren fan van de leuke, gekleurde washi-tape, ook wel masking tape genoemd. Je kunt er zo lekker creatief mee aan de slag. Kinderen vinden het ook fantastische om te knutselen met washi tape.

  • Je kunt simpel cadeaupapier pimpen met washi tape.
  • Vormpjes knippen en plakken op cadeautjes voor een extra leuk en speels effect.
  • Naast cadeautjes pimpen kun je ook kaarten en posters ophangen met washi tape.
  • Vazen, schoolbekers, broodtrommels, notitieboekjes en agenda’s zijn ook superleuk te pimpen met washi tape. Leef je uit!

Inpakgemak voor iedereen

Wil je graag iemand verrassen met een mooi verpakt cadeautje, maar heb je weinig tijd of lukt het je gewoonweg niet om het mooi in te pakken? Je hebt binnen no time een tof cadeautje ingepakt met de eenvoudige cadeauzakjes en blokbodemzakken. Je bevestigt er een klein kaartje of label aan met een klemmetje of koordje en voilà… je bent lekker snel klaar en hebt toch een toffe creatie. Inpakgemak voor iedereen! Maak van een cadeautje inpakken iets speciaals. Het is leuk om te krijgen, leuk om uit te pakken, maar nog veel leuker om te geven!
 

>>> Meer cadeau inspiratie <<<

24
1311b55686c65950884282be196158f5f5327d73
69
42
18
ef01f294b6d18071d41882b3ae0655f774925d64
Inspiratie-cadeautjes-leuk-gezellig-inpakken-leukverpakt-puurvangeluk
Inspiratie om cadeautjes leuk en gezellig in te pakken

2 reacties op “Inspiratie om cadeautjes leuk en gezellig in te pakken”

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d