Tips voor het bestellen van de mooiste trouwkaart

trouwkaarten-bestellen-7-tips-puurvangeluk.web

Heb je het bekende JA-woord gegeven aan je aanstaande? Dan is het tijd om een trouwkaart te maken. We kunnen wel zeggen dat alleen de voorbereidingen al superleuk zijn! Maar hoe en welke trouwkaart kies je? Er is namelijk zo ontzettend veel moois te vinden dat je door de bomen het bos niet meer ziet. We gaan je helpen met deze tips voor het bestellen van de mooiste trouwkaart voor jullie prachtige dag!

Welke trouwkaarten zijn er allemaal?

Euh … nou heb je even? Er zijn ontzettend veel soorten, maten en kleuren trouwkaarten verkrijgbaar. Het is in ieder geval belangrijk om voldoende tijd te nemen om de mooiste trouwkaart uit te zoeken. Let er ook op dat je genoeg tijd hebt om de trouwkaarten te ontwerpen, te bestellen en te ontvangen voordat je ze moet versturen. Trouwkaart maken en bestellen met de volgende trouwkaarten.

Klassieke trouwkaarten: Dit zijn de traditionele trouwkaarten die vaak gebruikt worden voor een formele bruiloft. Ze hebben meestal een eenvoudig ontwerp met een gedrukte tekst in een mooi lettertype. Vaak is het lettertype ook aan te passen naar je eigen stijl en wensen. 

Moderne trouwkaarten: Dit zijn meer eigentijdse trouwkaarten die een modern jasje hebben en vaak voorzien zijn van foto’s of grafische afbeeldingen. Deze trouwkaarten kun je juist dat extra persoonlijke tintje geven door een eigen afbeelding te gebruiken. Of wat dacht je van de moderne ‘save the date kaarten’? Origineel en modern. 

Rustieke trouwkaarten: Dit zijn kaarten met een landelijke, natuurlijke uitstraling en kunnen voorzien zijn van afbeeldingen van bomen, bloemen of andere natuurlijke elementen. Misschien hebben jullie elkaar leren kennen in een natuurlijke omgeving, zijn jullie gek op wandelen of heb je het JA-woord gegeven in het bos? Op deze manier kun je een geheel eigen trouwkaart ontwerpen. 

Uitnodigingen met thema: Deze kaarten zijn ontworpen zodat ze bij het thema van de bruiloft passen. Denk bijvoorbeeld aan een kaart met een vintage- of reisthema of een kaart met een specifieke kleur en patroon. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan tegenwoordig! 

Luxe trouwkaarten: Mag het een beetje meer zijn? Dan zijn trouwkaarten die opvallen echt iets voor jullie. Denk aan kaarten met een metallic inkt, foliedruk, reliëf of andere luxe afwerkingen. Daarmee steel je zeker de show!

trouwkaarten-bestellen-6-tips-puurvangeluk.web

Waarop moet je letten bij het uitzoeken van een trouwkaart?

Als je trouwkaarten gaat kopen, zijn er verschillende belangrijke zaken waarop je moet letten.

  • Budget: Het is belangrijk om een budget vast te stellen voordat je begint met het kopen van trouwkaarten. Er zijn verschillende soorten trouwkaarten beschikbaar, en de prijzen variëren enorm. Het is belangrijk om vooraf een budget vast te stellen dat bij je past, zodat je niet te veel geld uitgeeft aan de trouwkaarten.
  • Ontwerp: Trouwkaarten zijn er in verschillende ontwerpen en stijlen. Je moet nadenken over welk ontwerp het beste past bij de stijl van jullie bruiloft en persoonlijke smaak. Of je nu kiest voor een eenvoudig en klassiek ontwerp of een meer uitbundig ontwerp, zorg ervoor dat het past bij jullie bruiloft.
  • Papiersoort: Het type papier dat je kiest voor de trouwkaarten is ook belangrijk. Er zijn verschillende papiersoorten beschikbaar, zoals glanzend, mat, zijdeachtig en linnen. Kies een papiersoort die past bij het ontwerp en de stijl van jullie trouwkaarten.
  • Lettertype en kleur: Het lettertype en de kleur van de tekst op de trouwkaarten kunnen het verschil maken. Kies een lettertype dat goed leesbaar is en past bij het ontwerp van de trouwkaart. De kleur van de tekst moet goed contrasteren met de achtergrond, zodat het voor iedereen gemakkelijk leesbaar is.
  • Extra’s: Moeten er nog extra’s worden toegevoegd aan de trouwkaarten, zoals een kaartje met routebeschrijvingen of een RSVP-kaart? Deze extra’s kunnen helpen om de gasten beter te informeren over jullie bruiloft.
  • Tijd: Zorg ervoor dat je voldoende tijd hebt om de trouwkaarten te bestellen en te verzenden. Trouwkaarten moeten ruim van tevoren worden verstuurd, zodat gasten de tijd hebben om te reageren en hun reis te plannen.

trouwkaarten-bestellen-1-tips-puurvangeluk.web

Hoe bestel je de mooiste trouwkaart?

Heel eenvoudig! Bestel je mooiste trouwkaart gewoon online. Je kunt een uitgekozen ontwerp personaliseren door je eigen tekst en afbeeldingen toe te voegen. Daarna kun je de kaarten bestellen en laten bezorgen op het gewenste adres. 

Voordelen om je trouwkaarten bij Kaartje2Go te bestellen:

~ Iedereen heeft de mogelijkheid om een gratis proefdruk te bestellen.
~ Je kunt kiezen uit een galerij met kaarten en die aanpassen tot de perfecte kaart.
~ Je hebt de mogelijkheid om diverse extra’s bij de trouwkaart te bestellen, zoals enveloppen, sluitstickers en adresstickers.
~ Ze zijn te bestellen met foliedruk en in verschillende sets.
~ De kaarten hebben groene waarden, want het zijn CO2-neutraal gedrukte trouwkaarten. 

Welke stijl je ook kiest, het belangrijkste is dat de uitnodigingen passen bij de stijl en sfeer van de bruiloft en dat ze de gasten duidelijke informatie geven over de ceremonie en receptie. Geniet van alle voorbereidingen!

>>> Wanneer en hoe ga je op zoek naar de perfecte trouwjurk?

>>> 8 Leuke trouwlocaties op een boot/schip 

trouwkaarten-bestellen-3-tips-puurvangeluk.web

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: