Stuur een warme kerstgroet met een kerstkaart

Kerst is een gezellige tijd en betekent samenzijn met vrienden en familie. Dit jaar ziet het er misschien allemaal iets anders uit, maar dat betekent niet dat we geen warme kerstgroet kunnen brengen of bezorgen. Zeker met kerst, in deze bijzondere periode, is het heerlijk om de brievenbus te openen en allemaal leuke kerstkaartjes te ontvangen. En om dit geluksgevoel door te geven, kun je natuurlijk het beste beginnen bij jezelf. Stuur een warme kerstgroet met een kerstkaart. Naar vrienden, familie en kennissen, maar vergeet ook vooral die lieve oude man of vrouw om de hoek niet. Wie ga jij dit jaar een warme kerstgroet sturen?

Woorden zeggen zoveel 

Handgeschreven post, wie wordt hier nu niet blij van? Je staat er niet altijd direct bij stil, maar een kaartje met persoonlijke woorden kunnen echt een groot verschil maken. Zeker tijdens de kerstdagen in deze bijzondere periode. Weet je niet zo goed wat je op de kerstkaart moet schrijven? We hebben een aantal tips voor je:

  • Schrijf zelf een mooi gedichtje. Lukt het niet om het te verzinnen? Zoek een mooi gedichtje op internet die past bij de persoon die de kaart in ontvangst mag nemen. Het mag ook een kerstliedje zijn natuurlijk. 
  • Schrijf een uitnodiging in de kerstkaart en nodig de ontvanger van de kerstkaart uit voor een kommetje soep rond de kerstdagen of een oliebol met oud en nieuw. 
  • Doe een zakje kerstthee in de kerstkaart en nodig de ontvanger uit voor een kopje thee. 
  • Maak zelf een puzzeltje en voeg deze toe in de kaart. De ontvanger moet ontraadselen van wie de kaart afkomstig is of de gezellige en warme kerstboodschap die je wilt geven.
  • Kinderen houden van tekenen en kleuren, dus laat ze een mooie tekening maken in de kaart. Opa’s en oma’s vinden dit geweldig!
  • Schrijf een leuke anekdote of een speciale herinnering die jullie samen hebben meegemaakt. 

Persoonlijke foto kerstkaart

Een foto kerstkaart met een afbeelding van het gezin, je huisdier of je mooi versierde kerstboom doet het altijd goed. Een persoonlijke foto kerstkaart is gemakkelijk zelf te maken met afbeelding naar wens. Het is een mooie en blijvende herinnering en geeft gelijk een warm kerstgevoel. Het is bovendien de ideale oplossing wanneer je niet op bezoek kunt of mag, maar er toch een beetje bij wilt zijn tijdens de kerstdagen. Leuk weetje: bij Greetz zijn 9 van de 10 kerstkaarten foto kerstkaarten. 

Schrijven of laten drukken?

Ik vind het persoonlijk altijd erg leuk als je een handgeschreven kaart krijgt, want dit geeft gelijk zo’n fijn geluksgevoel. Wanneer je kerstkaarten zelfs schrijft, kan je zelf of je kind nog even creatief aan de slag gaan, stempeltjes zetten, stickertjes toevoegen en ga zo maar door. Zo maak je de kerstkaart extra speciaal. Bestel gemakkelijk en snel bij Greetz kerstkaarten die je wenst en stuur ze naar je eigen adres, zodat je ze zelf kunt schrijven en misschien nog een leuk extraatje kunt toevoegen. 

Heb je weinig tijd om kerstkaarten te schrijven of wil je zoveel kerstkaarten versturen dat het je niet lukt om ze allemaal zelf te schrijven? Bij Greetz is het heel eenvoudig om je kerstkaarten direct te versturen. Of je nu op zoek bent naar een grappige, bijzondere of klassieke kerstkaart, er is altijd volop keuze. Je kunt je uitgezochte kerstkaart digitaal en zelf ontwerpen met je mooiste foto’s, persoonlijke kerstgroet en zelfs upgraden met kerststickers. Geef geluk door en geniet van gezellige en warme kerstdagen!

>>> Meer stationary inspiratie

Stuur een warme kerstgroet met een kerstkaart.

Eén reactie op “Stuur een warme kerstgroet met een kerstkaart”

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: