3 Toffe tweedehandswinkels in Utrecht

Tegenwoordig vinden we duurzaam shoppen steeds belangrijker! Daarom is tweedehands shoppen ook zo leuk. Je koopt altijd een origineel en uniek item. Soms hangt er zelfs een heel verhaal aan vast. Voordeel van shoppen in een tweedehandswinkel is dat je regelmatig nieuwe vondsten ziet tegen superleuke bedragen. Daarom deze unieke pareltjes die je niet mag missen: 3 toffe tweedehandswinkels in Utrecht.

1. Stichting Kringloop Centrum de ARM

Stichting Kringloop Centrum de ARM is een ideële, milieuvriendelijke organisatie die al ruim 30 jaar aan kringloopbedrijvigheid doet. Deze stichting is opgericht vanuit de hulpverlening in de jaren 80 door het creëren van sociale werkgelegenheid en opvang voor mensen die uit een probleemsituatie komen. Ze zijn inmiddels uitgegroeid tot één van de grotere kringloop-organisaties in Nederland. Ze hebben 3 vestigingen in Utrecht en inmiddels weten vele kringloop liefhebbers ze te vinden. Dat kan ook niet anders met al die mooie pareltjes in de winkels. Ze vinden het belangrijk om de afvalstroom te beperken en hergebruik te bevorderen. En daar zijn wij het helemaal mee eens!

De kringloopbedrijven richten zich op goederen die door mensen zijn afgedankt en die voor niets ter beschikking worden gesteld. Deze worden bij de winkels gebracht of halen ze op bij mensen thuis. Ze kopen dus geen producten in, waardoor de prijzen ook laag gehouden kunnen worden. Op de vestiging in Hoograven worden alle spullen gesorteerd, gecontroleerd, zo nodig gerepareerd en schoongemaakt. Daarna worden ze in de 3 kringloopwinkels aangeboden voor verkoop. Dus je bent altijd verzekerd van een wisselend aanbod. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er. Van mooie interieur accessoires tot aan keukenbenodigdheden en meer. Allemaal mooie spullen met een verhaal. Wees welkom en shop je tweedehands geluk bij elkaar!

Stichting Kringloop Centrum Utrecht de ARM
Verlengde Hoogravenseweg 63
3525 BB Utrecht

2. Sisters tweedehands kleding

Waarom veel geld uitgeven aan kleding en accessoires als er al zoveel moois en betaalbaars te vinden is? Sisters verkoopt namelijk de mooiste merkkleding voor een vriendelijke prijs. Je vindt Sisters in hartje centrum omringd door hippe koffiebarretjes en andere leuke winkeltjes. Diverse stijlen vind je bij Sisters. Dus hier kun je heerlijk shoppen. Of je nu een toffe outfit wilt scoren voor een zakelijk gesprek, een sollicitatie, een uitje, etentje of gewoon voor alledag? Bij Sisters ga je het allemaal vinden en het leuke is dat je gelijk het milieu spaart door tweedehands kleding en accessoires te kopen. Bovendien is het ook beter voor je portemonnee. Zo kun je met een gerust hart over een poosje nog eens een mooie outfit scoren.

Ze voeren diverse bekende merken, maar je kan ook lekker struinen tussen de jurkjes uit de jaren 20 tot en met 90. Leuk om deze items te mixen en matchen met een moderne garderobe of voor een gezellig feestje (als het straks weer mag) met een vintage knipoog. Maar niet alleen voor een outfit ben je hier aan het juiste adres. Je kunt je huidige outfits ook upgraden met toffe accessoires, zoals een mooie riem, schoenen of een tas. En vanwege het wisselende aanbod, loop je maar wat graag af en toe naar binnen om de nieuwste pareltjes te bewonderen. Kom je er even niet uit of weet je niet welke schoen je het beste kunt combineren met dat ene leuke jurkje? Ze geven je graag een eerlijk en persoonlijk advies, zodat je helemaal happy de deur uit gaat en optimaal kunt genieten van je aankoop. Kom dus gezellig shoppen bij Sisters.

Sisters2ehands
Oudegracht 224
3511 NT Utrecht

3. Deugniet

Oh … we hebben nog zo’n leuk pareltje gevonden: Deugniet. Naast het verkopen van toffe kinderkleding hebben ze ook leuk speelgoed, accessoires en unieke cadeau artikelen. Maar dat niet alleen! Ze hebben sinds een aantal jaren ook dameskleding en schoenen in het assortiment. Dus voor kids en mama’s de perfecte plek om een nieuwe outfit te scoren. Deugniet staat voor duurzame, kwalitatieve en betaalbare mode in een gezellige sfeervolle en gastvrije ‘huiskamer’ setting. Hier voel je je direct welkom om lekker op je gemak te struinen tussen al die kleurrijke pareltjes. Er staat zelfs koffie en thee voor je klaar en wat lekkere zoethoudertjes voor de kleintjes. Zo wordt shoppen, ook voor de kleintjes, extra leuk.

Eigenaresse Jorien vindt het belangrijk dat je je gelijk op je gemak en welkom voelt, zodra je de winkel betreedt. Naast dat Deugniet haar ‘kindje’ is, is Jorien ook moeder van drie kinderen. Zij weet uit ervaring hoe lastig het shoppen met je kindje kan zijn. Daarom heeft ze ook een speelhoek ingedeeld waar de kleintjes lekker kunnen spelen terwijl mama of papa tussen de kledingrekken snuffelt. Oh ja … en rozijntjes natuurlijk. Die mogen niet ontbreken. Dit is precies wat je nodig hebt om in alle rust te winkelen voor je kleintje. Heb je iets in te leveren en heb je kleding of schoenen die jij en/of je kinderen niet meer dragen? Deze kun je vrijblijvend bij Deugniet inleveren voor verkoop, dit gaat op basis van consignatie. Dit houdt in dat het kledingstuk je eigendom blijft totdat het verkocht is. Je ontvangt 25% van de verkoopprijs nadat het verkocht is. Je kunt dit bedrag laten uitbetalen of lekker gebruiken voor je nieuwe aankopen natuurlijk. Superleuk concept en hier vind je gegarandeerd hele toffe en inspirerende pareltjes. We love it! Ze zijn ook te vinden op Facebook en Instagram.

Deugniet
Amsterdamsestraatweg 268
3551 CS Utrecht

>>> Kijk voor meer Tweedehandswinkel inspiratie 

3 Toffe tweedehands winkels in Utrecht.

Eén reactie op “3 Toffe tweedehandswinkels in Utrecht”

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d