5x Wat we vaak vergeten toe te passen in het interieur

Je interieur stijlen is een heerlijk klusje, als je weet wat je precies wilt natuurlijk. Soms kan het ook best een lastige klus zijn. Zeker wanneer je niet goed weet wat je smaak nu precies is of welke stijl je wilt doorvoeren. Maar wat we wel zeker weten is dat we soms dingen vergeten toe te passen. 5x Wat we vaak vergeten toe te passen in het interieur, maar wat we na het lezen van dit artikel niet meer vergeten. 

1. Zoals het klokje thuis tikt… 

Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens. Maar dan moet het wel aan de muur/wand hangen. Een klok is echt een vergeten item om in huis te hangen. Je staat er niet direct bij stil, maar het is wel echt een item die je veel orde en rust brengt. Een blik op de klok en je weet meteen waar je aan toe bent. Een klok is zeker met een gezin een must in huis om overal op tijd te komen. En zoals je ziet kan een klok ook echt heel stijlvol zijn in je interieur.

2. Spiegeltje spiegeltje aan de wand… 

Het is altijd prettig om een spiegel in de buurt te hebben. Zeker in huis! Met een spiegel maak je de ruimte optisch groter. Ideaal voor in een nauwe gang of in een kleine woonkamer. Het voordeel is ook dat je af en toe even kunt spieken of je haar nog goed in model zit. 

3. Persoonlijke tintje 

We zien tegenwoordig onwijs veel toffe interieur inspiratie voorbij komen. Superleuk en fijn om je ergens aan vast te kunnen houden wat betreft stijl. Maar het is de kunst om een persoonlijke touch toe te voegen aan je interieur. En dat is soms best lastig. We denken meestal gelijk aan foto’s, om je interieur eigen te maken. Maar je hoeft het hele huis echt niet vol te hangen met foto’s om het persoonlijke tintje toe te voegen. We vinden het plaatje hieronder namelijk hartstikke sfeervol en persoonlijk.

Geef je muur & foto een upgrade!

4. Geef je leven kleur

We neigen vaak naar rustig en sober kleurgebruik als het gaat om interieur styling. Maar het mag ook best een beetje knallen en kleur bevatten. Geef je leven kleur! Je huis hoeft niet volledig en van top tot teen in de kleur te zitten, maar we vergeten wel vaak dat kleur juist sfeer en gezelligheid met zich meebrengt. En dit kan natuurlijk ook heel subtiel! 

Kleurrijke inspiratie.

5. Wanddecoratie 

Last but not least: wanddecoratie. Dit is een van de meest vergeten items in het interieur of het laatst gekozen item wat uitgezocht wordt. Waarom? Dit komt omdat het moet passen bij de rest van het geheel. De basis wordt meestal met meubels gelegd en de rest komt later. Maar we hebben de oplossing gevonden voor deze 5x wat we vaak vergeten toe te passen. Je interieur krijgt namelijk een volledige upgrade met deze toffe wanddeco. Maak kennis met Dock Four Easyline! Toffe wanddeco, voor de woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, gang en keuken, die je persoonlijk en geheel naar wens kunt maken. Met klok, met persoonlijk tintje en met kleur! 

Met Dock Four Easyline kies je in 3 stappen wanddecoratie die het beste bij jouw stijl en interieur past. En niet geheel onbelangrijk: voor een betaalbare prijs! Kies je kleurwereld, bepaal het formaat/set en maak het persoonlijk met een foto. Zo kun je met 1 item je hele interieur voorzien in al deze 5 punten. En ben je er over een poosje op uitgekeken, dan kun je heel gemakkelijk een ander paneel bestellen en toevoegen aan het geheel of juist wisselen met een ander paneel. Er is volop keuze in stoffen, materialen, producten en kleuren, dus voor iedere interieur stijl en wens is er een passend object. Toffe wanddecoratie ideeën en woonkamer ideeën beginnen met Dock Four Easyline. Persoonlijker dan dit wordt het niet. 

>>> Laat je inspireren door meer interieur inspiratie

Superleuk om een beige wand te pimpen.
Wanddeco voor de eetkamer.
Wanddeco voor de keuken.

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: