Genieten bij natuurhuisje Wanderlust Schoorl

wanderlust-cabin-schoorl-natuurhuis-puurvangeluk

Heb je het over intens genieten, dan heb je het absoluut over natuurhuisje Wanderlust Schoorl. Hier moet je zijn voor rust, natuur, plezier, vertier, de zee en samen zijn. Waar kun je dat beter dan in dit te gekke natuurhuisje? Wij namen de proef op de som, wat een geluk! Puur genieten bij natuurhuisje Wanderlust Schoorl.

Cabin Wanderlust Schoorl

Het natuurhuisje van Wanderlust Schoorl is een cabin die op een unieke locatie en op eigen terrein in Schoorl-centrum staat. Een superhip en sfeervol natuurhuisje met veranda en eigen tuin met zitje. Hier kun je heerlijk toeven in het zonnetje met een glas wijn en een boek. De schommelstoel aan het huis was een grote hit bij onze kinderen en waren ze niet uit te slaan. De groene ligging is prachtig en het sfeertje zo relaxed. Het is op loopafstand van het prachtige bos, de klimduin en het duingebied. Wil je lekker uitwaaien aan zee? In 20 minuten fiets je door het groene duingebied naar Schoorl aan zee. De perfecte plek om lekker te genieten met je voetjes in het zand en met een cocktail in je hand. Puur geluk!

wanderlust-cabin-schoorl-puurvangeluk

schommelstoel-wonderlust-schoorl-puurvangeluk
Genieten bij natuurhuisje Wanderlust Schoorl

Van alle gemakken voorzien

Wij verbleven een weekend in deze heerlijke cabin. Al bij binnenkomst was het voor ons alleen maar oh’s en ah’s. De sfeervolle inrichting zorgt er gelijk voor dat je je op je gemak voelt. Groter dan verwacht en van alle gemakken voorzien, er was niets dat ons ontbrak! Heerlijk kokkerellen in de luxe keuken, gezellig tafelen met het gezin en ‘s avonds voldaan op de bank en in de luie stoel ploffen met een goed glas wijn na een comfortabel doucheritueel.

wanderlust-schoorl-cabin-natuurhuisje-puurvangeluk

Leuke verrassingen

Aan alles en iedereen is gedacht! Voor de kids lagen er leuke (natuur)spelletjes klaar, helemaal in stijl, dierensporen ontdekken. En er hingen lieve kleine linnen tasje aan de stoel met leuke cadeautjes erin, het zijn de kleine dingen die het hem doen. Alsof dat niet genoeg was lag er ook nog een leuke speurtocht klaar om samen met het gezin op avontuur te gaan. Het sfeertje is zo fijn, echt heerlijk genieten in deze cabin, onze dank is nog steeds groot!

Genieten in de omgeving

Ik vind het altijd fijn als er van alles in de buurt te doen is. Niet dat het nodig is, want al zou je de hele dag in de cabin verblijven, dan vermaak je je ook opperbest. Wil je toch even wat vertier opzoeken (met kids meer dan nodig 😉 ) dan is er genoeg te beleven in de omgeving. Op loopafstand vind je de klimduin van Schoorl met daarachter het bosgebied waar je heerlijk kunt wandelen, picknicken en fietsen. Onder aan de klimduin kun je genieten op het terras terwijl de kinderen zich vermaken op de klimduin, ideale combi. Leuke winkeltjes, supermarkten en restaurants zijn eveneens op loopafstand van het natuurhuisje.

cabin-schoorl-natuurhuisje-puurvangeluk

Nooit meer naar huis

Dit natuurhuisje voelt als een warme deken en het is hier meer dan genieten! De ligging, omgeving, het fijne huisje, de gastvrijheid en de bezienswaardigheden geven je een instant vakantiegevoel. Je komt tot rust, beleeft leuke avonturen en geniet intens in deze prachtige groene omgeving en in dit fijne huisje. Nooit meer naar huis!

Boek een verblijf bij Wanderlust Schoorl voor een onvergetelijke tijd!

Meer Travel inspiratie >>>

slaapkamer-wanderlust-schoorl-puurvangeluk

keuken-cabine-schoorl-puurvangeluk

wanderlust-schoorl-cabin-natuurhuisje-puurvangeluk

caban-wanderlust-natuurhuisje-schoorl-puurvangeluk

wanderlust-schoorl-cabin-puurvangeluk

Genieten bij natuurhuisje Wanderlust Schoorl

2 reacties op “Genieten bij natuurhuisje Wanderlust Schoorl”

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: