Nagellak en verzorging voor kinderen

Welk meisje is niet gek op nagellak en verzorging? Het zit er meestal al vroeg in en moeders vinden het maar wat leuk om te zien dat dochters dezelfde interesses hebben. Maar dat betekent niet dat ze zomaar verzorgingsproducten van moeders mogen en kunnen gebruiken. Integendeel! De verzorgingsproducten voor volwassenen zijn meestal niet geschikt voor kinderen. En daar heeft Alles Puur wat op gevonden! Lees, laat je inspireren en maak je meisje (en jongen) blij met onderstaande nagellak en verzorging voor kinderen.

Veilige en natuurlijke kindernagellak

De veilige en natuurlijke kindernagellakjes van Piggy Paint zijn superleuk voor je kindje. Ze stinken niet en zijn vrij van agressieve en chemische stoffen. Ze zijn vrijwel geurloos en drogen supersnel. Ideaal voor kindjes die niet graag lang stil willen zitten. ūüėČ De nagellak is hypoallergeen en gemaakt op waterbasis. Enne‚Ķ bovendien dierproefvrij en vegan. Wat wil je nog meer? Wil je elke dag een ander kleurtje op je nagels? Dan is het kleurrijke en geurende setje mininagellak van Piggy Paint echt iets voor je meisje. Bovendien ook superleuk om als cadeautje weg te geven.

Verzorging voor kinderen 

Meisjes zijn niet alleen gek op nagellakken in verschillende kleuren? Ze zijn ook gek op een lekkere shampoo en douchegel. En niet alleen meisjes! Zeker naarmate kinderen ouder worden vinden ze verzorging steeds belangrijker. En dit kun je dan maar beter aanmoedigen met zachte en milde producten. Neem bijvoorbeeld de kindershampoo met calendula, een must voor je kind en zowel door jongens als meisjes te gebruiken. De shampoo is dierproefvrij, bevat geen agressieve en chemische stoffen, is zacht voor de hoofdhuid en heeft een plasticvrije verpakking. Ditzelfde geldt voor de douchegel calendula. Een zachte formule voor de huid die ook nog eens heerlijk ruikt. 

Leuk kleurtje in het haar 

Zeurt je meisje ook regelmatig dat ze een leuk en vrolijk kleurtje in haar haren wil? Maar wil je daar niet direct voor naar de kapper? Dat hoeft ook helemaal niet, want met de haarmascara‚Äôs van Namaki kun je elke dag een ander kleurtje proberen als je meisje dat wenst. Het is namelijk in verschillende kleuren verkrijgbaar, gemakkelijk aan te brengen en als je het zat bent ook gemakkelijk weer uit te wassen. Ideaal! De haarmascara is ontwikkeld met respect voor de gezondheid van kinderen en het milieu en bovendien gemaakt van organisch alo√ę vera sap, glycerine en acacia gom. Al die vrolijke kleurtjes, daar worden meisjes blij van!¬†

Tandenpoetsen een stuk leuker 

De meeste kinderen vinden tandenpoetsen nou niet echt een leuk en fijn klusje. Maar als je met een zachte bamboe tandenborstel en aardbeien tandpasta je tanden poetst, is het een ander verhaal en wordt tandenpoetsen ineens een stuk leuker en gemakkelijker. Wil je liever een tandpasta zonder fluoride? Dat kan ook! Alles Puur heeft ook een tandpasta zonder fluoride in het assortiment met een hoog gehalte aan alo√ę vera, dit helpt het tandvlees beschermen. De toegevoegde mirre heeft een desinfecterende werking. Enne‚Ķ de tube ziet er ook zo vrolijk uit.¬†

Over Alles Puur en Puur Geknipt

Bij Alles Puur weet je dat alle producten die je koopt natuurlijk of gifvrij zijn. Dat geeft toch een goed gevoel, zeker voor je kind(eren). Naast Alles Puur runt eigenaresse Penny de Vree ook salon Puur Geknipt, waar je op een heerlijke manier je hoofdhuid en haren kunt laten verwennen. Voor de kinderen is er een gezellige speelhoek en dit maakt het knippen gelijk een stuk leuker en gemakkelijker. In de salon gebruiken en verkopen ze producten die geheel vrij van schadelijke stoffen, veelal vegan en allemaal dierproefvrij. Puur geluk! 

>>> Meer beauty inspiratie lezen? <<<

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: